50

Анонимен

преди 3 години

МъР'лячи,България е последна в Европа по брой ваксинирани едва-0.83% от населението!

49

а кво стана?

преди 3 години

"Ваксината на "АстраЗенека" е безопасна и няма проблем с качеството и", беше заявено с категоричност на седмичния брифинг на българските здравни власти. Какво да се очаква след седмица да кажата за Pfizer! Ваксинирайте се, ваксинирайте се! Не слушайте антиваксърите!

48

Анонимен

преди 3 години

43-*** са вече починалите в Австрия след ваксинация. Каква е гаранцията, че след време няма да се появят странични ефекти и от Pfizer. Или не смятате да имате деца. Знаете ли кой е Thomas Quasthoff. Гениален музиканt. От къде да сме сигурни, че след тези ваксини няма да се раждат гениални деца като Thomas Quasthoff. Ама не, то на нас няма да се случи, нали науката е създала тези ваксини. Така е мислела и майката на Thomas Quasthoff когато е взимала препарата талидомид, и много които са го взимали да раждали деца като него, не само тя.

47

а защо?

преди 3 години

А защо руската ваксина Спутник-V не се предлата, за сега тя е най-надеждната и най-ефективната и на сравнително разумна цена. Нали сме демокрация и пазарна икономика, или?

46

българин

преди 3 години

Тодоре, с ваксината на АстраЗенека ваксинирай баба си!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Препоръчвам да си сложите четири дози, после да носите две маски и да не се показвате навън. Има безотговорни граждани, които могат да ви заразят.

44

Анонимен

преди 3 години

Некадърни и крадливи герберасти. Днес е ден за прошка .Излезте и кажете : братя и сестри простете ни ,но нашите евроатлантически партньори са ни хванали здраво за топчиците и са ни заповядали да ви ваксиниреаме .Трябва да се ваксинираТе за да могат пак богатите да си живеят безпроблемно и да си развяват коня.Ще ви разберем но няма да ви простим.

43

Анонимен

преди 3 години

Самите производители казаха, че във ваксината няма нищо нередно. Естествено, че ще е така. Не съм чул някой да кажи нещо лошо за творението си. Така че спокойно към ваксинационните центрове. Овце колкото щеш. И да не забравите маските. И после пак в кошарата. Бог да ви пази!

42

Забавно

преди 3 години

Е сега антиваксърите дето задръстваха опашката за ваксиниране с претенции, че искат Файзер, като елита какво ще измислят. Сигурно ще се редят за Спутник.

41

Лично

преди 3 години

Аз си сложих АстраЗенека и мога да кажа че ваксината е супер. Нямах странични ефекти, организацията в Пирогов беше отлична. Предупредиха ме за някои възможни реакции, но при мен всичко беше точно. Обаче имаше приятели дето не бяха психически подготвени и буквално умираха от страх след като се ваксинираха. Мереха си температура, слушаха си дишането, наблюдаваха убождането... От страх се умира да знаете!:)

40

факт 2

преди 3 години

Мога да докажа твърдението си, защото анализирахме съставките на 1 флакон с препарат, предназначен за ваксиниране. Няма да пиша на коя фирма е, но бяхме потресени от няколко от съставките. При публикуване на тези резултати, ще ни арестуват и ще издевателстват над нас, затова не изнасяме данните. Всеки има право на избор, ние просто предупредихме и продължаваме да предупреждаваме. Същото важи и за детските поливалентни ваксини.

39

Анонимен

преди 3 години

"Простаците асимилират казаното от Борисов само като визуална и директна консумация."Всичко казано от пpocтaкa Борисов се свежда до визуална и директна консумация.А такива като тебе, дето застават на амбразурата да защитават този съвременен Бай *** сте наследници на онези, които са се възхищавали на оригинала навремето.

38

Анонимен

преди 3 години

Засега отговор от ЕС няма а вероятно и няма да има защото никой не иска да носи отговорност и да тръгнат хиляди дела срещу ЕС. астра е дискредитирана напълно как ще се оправи не е ясно

37

Бау

преди 3 години

супер.

36

Анонимен

преди 3 години

Европейския регулаторен орган поглежда листовката, вижда, че не пише нищо за тромби,внезапна смърт, сърдечен арест и т. н, мести си го и казва-всичко е точно, продължавайте с ваксината!

35

ИДИ МИ

преди 3 години

ДОЙДИ МИ, МОЖЕ БИ А *** НАДАЛИ, ПРОБА ГРЕШКА(ЗЕЛЕНИКОРИДОРИ) РЕМОНТ НА РЕМОНТА.ТОВА Е ВИСША КАТЕГОРИЯ НА НЕКАДЪРНОСТ....

34

Боко Тиквата

преди 3 години

Хайде пак на кафето за 4 лева. Мат'ряла трябва да е забравил всичко до една седмица.

33

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Спокойно, бе!Изядохме 20-30 годишното зеленясало месо от Ирландия и Германия, изядохме бракуваните храни на Европа, изгорихме италианските отпaдъци в българските ТЕЦ-ове, сегаСамо да разберат кои партиди са проблемни, познайте къде ще ги пратят :) Ама трябва 1-2 седмици да се разбере кои партиди ще ги пращат в Западна, а кои - в Източна Европа :)

32

До факт

преди 3 години

Ти можеш ли да докажеш твърдението си ?Как така твърдиш,че ваксината е отрова ?Накарай ни да ти повярваме !Май си и ти експерт като патоанатома по-долу,който наорави онлайн аутопсия и се произнесе.. .

31

Правилно

преди 3 години

Си ги беше пуснал Боко ваксините на зелен коридор. Докато се редяха на опашки всички си бяха добре и никой не се оплакваше от ваксините. Това връщане към развите му фази и слагане ваксина на хора без психическа подготовка и убеденост, че ваксината е супер води до инциденти.