51

Анонимен

преди 4 месеца

До а защо?Понеже е заразна и на момента ставаш русофил.А в англосаксонските среди русофила и руската реч предизвиква делириум.

50

Анонимен

преди 4 месеца

МъР'лячи,България е последна в Европа по брой ваксинирани едва-0.83% от населението!

49

а кво стана?

преди 4 месеца

"Ваксината на "АстраЗенека" е безопасна и няма проблем с качеството и", беше заявено с категоричност на седмичния брифинг на българските здравни власти. Какво да се очаква след седмица да кажата за Pfizer! Ваксинирайте се, ваксинирайте се! Не слушайте антиваксърите!

48

Анонимен

преди 4 месеца

43-ма са вече починалите в Австрия след ваксинация. Каква е гаранцията, че след време няма да се появят странични ефекти и от Pfizer. Или не смятате да имате деца. Знаете ли кой е Thomas Quasthoff. Гениален музиканt. От къде да сме сигурни, че след тези ваксини няма да се раждат гениални деца като Thomas Quasthoff. Ама не, то на нас няма да се случи, нали науката е създала тези ваксини. Така е мислела и майката на Thomas Quasthoff когато е взимала препарата талидомид, и много които са го взимали да раждали деца като него, не само тя.

47

а защо?

преди 4 месеца

А защо руската ваксина Спутник-V не се предлата, за сега тя е най-надеждната и най-ефективната и на сравнително разумна цена. Нали сме демокрация и пазарна икономика, или?

46

българин

преди 4 месеца

Тодоре, с ваксината на АстраЗенека ваксинирай баба си!!!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Препоръчвам да си сложите четири дози, после да носите две маски и да не се показвате навън. Има безотговорни граждани, които могат да ви заразят.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Некадърни и крадливи герберасти. Днес е ден за прошка .Излезте и кажете : братя и сестри простете ни ,но нашите евроатлантически партньори са ни хванали здраво за топчиците и са ни заповядали да ви ваксиниреаме .Трябва да се ваксинираТе за да могат пак богатите да си живеят безпроблемно и да си развяват коня.Ще ви разберем но няма да ви простим.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Самите производители казаха, че във ваксината няма нищо нередно. Естествено, че ще е така. Не съм чул някой да кажи нещо лошо за творението си. Така че спокойно към ваксинационните центрове. Овце колкото щеш. И да не забравите маските. И после пак в кошарата. Бог да ви пази!

42

Забавно

преди 4 месеца

Е сега антиваксърите дето задръстваха опашката за ваксиниране с претенции, че искат Файзер, като елита какво ще измислят. Сигурно ще се редят за Спутник.

41

Лично

преди 4 месеца

Аз си сложих АстраЗенека и мога да кажа че ваксината е супер. Нямах странични ефекти, организацията в Пирогов беше отлична. Предупредиха ме за някои възможни реакции, но при мен всичко беше точно. Обаче имаше приятели дето не бяха психически подготвени и буквално умираха от страх след като се ваксинираха. Мереха си температура, слушаха си дишането, наблюдаваха убождането... От страх се умира да знаете!:)

40

факт 2

преди 4 месеца

Мога да докажа твърдението си, защото анализирахме съставките на 1 флакон с препарат, предназначен за ваксиниране. Няма да пиша на коя фирма е, но бяхме потресени от няколко от съставките. При публикуване на тези резултати, ще ни арестуват и ще издевателстват над нас, затова не изнасяме данните. Всеки има право на избор, ние просто предупредихме и продължаваме да предупреждаваме. Същото важи и за детските поливалентни ваксини.

39

Анонимен

преди 4 месеца

"Простаците асимилират казаното от Борисов само като визуална и директна консумация."Всичко казано от пpocтaкa Борисов се свежда до визуална и директна консумация.А такива като тебе, дето застават на амбразурата да защитават този съвременен Бай Ганьо сте наследници на онези, които са се възхищавали на оригинала навремето.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Засега отговор от ЕС няма а вероятно и няма да има защото никой не иска да носи отговорност и да тръгнат хиляди дела срещу ЕС. астра е дискредитирана напълно как ще се оправи не е ясно

37

Бау

преди 4 месеца

супер.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Европейския регулаторен орган поглежда листовката, вижда, че не пише нищо за тромби,внезапна смърт, сърдечен арест и т. н, *** си го и казва-всичко е точно, продължавайте с ваксината!

35

ИДИ МИ

преди 4 месеца

ДОЙДИ МИ, МОЖЕ БИ А МА НАДАЛИ, ПРОБА ГРЕШКА(ЗЕЛЕНИКОРИДОРИ) РЕМОНТ НА РЕМОНТА.ТОВА Е ВИСША КАТЕГОРИЯ НА НЕКАДЪРНОСТ....

34

Боко Тиквата

преди 4 месеца

Хайде пак на кафето за 4 лева. Мат'ряла трябва да е забравил всичко до една седмица.

33

Хахахахахахахаха

преди 4 месеца

Спокойно, бе!Изядохме 20-30 годишното зеленясало месо от Ирландия и Германия, изядохме бракуваните храни на Европа, изгорихме италианските отпaдъци в българските ТЕЦ-ове, сегаСамо да разберат кои партиди са проблемни, познайте къде ще ги пратят :) Ама трябва 1-2 седмици да се разбере кои партиди ще ги пращат в Западна, а кои - в Източна Европа :)

32

До факт

преди 4 месеца

Ти можеш ли да докажеш твърдението си ?Как така твърдиш,че ваксината е отрова ?Накарай ни да ти повярваме !Май си и ти експерт като патоанатома по-долу,който наорави онлайн аутопсия и се произнесе.. .