71

До 72

преди 4 месеца

Уби ги !Браво !!

70

Анонимен

преди 4 месеца

Тези, които не вярвате във ваксините поради липса на образование и природна интелигентност, можете спокойно да се изолирате в гората и да се лекувате с корени, кристали, слънцеядство, ходжи и врачки и каквото ви душа иска. Също така на всички антиваксъри трябва да се ЗАБРАНИ ВСЯКАКВА ЛЕКАРСКА ПОМОЩ И всякакъв достъп до лекарствени и средства, нали Биг Фарма ви трови, направо си направете едни комуни в землянки и никога повече не се срещайте с цивилизацията. На никого няма да липсвате.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Могат да се възобновят, или ще се възобновят? Щото има разлика!И Нане може, и Вуте може, ама козата си сака пpч!!!

68

Косача

преди 4 месеца

Е, чак пък масови ...

67

Някой

преди 4 месеца

Когато имаме право на избор тогава... Но АстраЗенека не! Казват ни ковид или АстраЗенека? Труден избор. И в двата случая руска рулетка. И после: Той, човека си имал и други болести, а АстраЗенека само помогнала да не се мъчи. Много съвпадения в много държави. Не вярвам на съвпаденията!!!

66

Анонимен

преди 4 месеца

До 63 - ти гледай колко умират в Израел - 10-15 човека на ден за 10М държава - абсолютно нищо. Смъртността е поне 5-10 пъти по малка от БГ така че недей се сравнява с държавите които решиха проблема и забравиха вече...

65

Анонимен

преди 4 месеца

С 50 хиляди ваксини ще правят масова имунизация - смях...

64

нъл тъй

преди 4 месеца

Могат да се възстановят, но могат и да НЕ се възстановят.

63

Presspapie

преди 4 месеца

При липса на масова раждаемост революционната бдителност намалява и възрастните гледаха да се прецакват взаимно сега при масова епидемия успалите се възрастни все още говорят че имали търговски договори които трябвало да се спазват Ум царуваУм патуваУм патки пасеУм белия делфин

62

Анонимен

преди 4 месеца

За Израел са дадени 1600 новозаразени за 13.03.2021 г. Има и графика, ама ми изглеждат далеч от ликвидирането на вируса.

61

Анонимен

преди 4 месеца

До преди 2-3 седмици тия ваксинирани си бяха повярвали ръиш ли, колко са умни, начетени, интелигентни, отговорни..Усетихте ли какво стана, сега са с пръстче в гъзче.Нито знаят завалийките дали и колко ги защитава ваксината, нито знаят страничните ефекти.Ми то по- добре без ваксина, поне ще гледаме да се пазим, вместо да имаме илюзорното усещане, че няма как да се заразим.

60

kk

преди 4 месеца

А кого ще регистрирате с тези 56 000 дози т.е за 28 000 човека? Останаха ли наши хора неваксинирани? Защото Астрата не дава защита срещу нигерийския и бразилския щам, а и не е сигурно колко е ефективна срещу новия английски щам

59

Анонимен

преди 4 месеца

За мен да се ваксинират масово хората с ваксина, която е непроучена и най- важното без да се види имунният им статус, е безумие и пълна безотговорност.Юруш на ваксините, пък квото стане.

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 55А у нас какво правят?! Юруш скотове, давайте всички на ваксинация, като се ваксинирате на 70 % ще сме преборили Ковид.ПЪЛНИ ПРОСОТИИ!Напълно вярвам на италианският кардиолог, който сте цитирал!

57

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксини ,да ама ментета ,израелци ,американци колко процента и една голям ***,така им се полага на гадовете надменни

56

Истината

преди 4 месеца

Не с Астра Зенека

55

а защо?

преди 4 месеца

А защо преди постоянно ни заливаха с информация всеки час колко добре върви ваксинацията в Израел, колко процента са ваксинирани, как вече над половината са ваксинирани - 50, 60, 70% ваксинирани, а сега изведнъж секна всяка информация от Израел с колко е спаднал броя на заразените и смъртните случаи след 50, 60 и 70% ваксинирани?

54

Анонимен

преди 4 месеца

Проф. Фабрицио Салвучи, кардиолог, съветва задължително преди ваксина да се направи тест за антитела, за да се избегне синдром на свръхреакция, вкл. сърдечни проблеми, при хора, които вече са се срещали с ковид! Според него проблемът не е във ваксините, а в непремереното им поставяне без предварителна яснота. Днес го пише в италианската преса и в 24 часа.

53

Анонимен

преди 4 месеца

E, вече няма да е масова. Поне в България

52

Анонимен

преди 4 месеца

Русофобите изпадат в трудно контролирана истерия пред успехите на Русия.