194

ПроСоТо

преди 3 години

нещо специално за оня,на когото .."НЕ му е клеясало сивото",и към оня,който твърди,че логиката ми куца:..-ОТ КОГА Е ТАЯ ИСТЕРИЯ с коковида?-Не става ли вече ГОДИНА?От кога се "затварят "градове ,магазини,ресторанти и хора?..-Не стана ли вече година?Забравихте бариерите на изходите на градовете...Е,ПИТАМ аз:..-КЪДЕ Е ЕФЕКТА от тия КРУТИ "мерки",които се наложиха?!КЪДЕ е?..Запяха ОТНОВО старата песен!..Е,щом цяла година ефекта от "мерките" Е НУЛЕВ, "плюл съм в тия мерки"!

193

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЦИТИРАШ Събития като ПРИМЕРИ. Явно Български език не разбираш.НАГЛОТО ти поведение да съветваш хора да "погледнат" няма да те спаси от очевидната ти неграмотност. ТОЧНО защото "нета" е пълен с информация, е очевидно, че не си наясно!

192

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименнищо НЕ "ЦИТИРАМ"!..Ти май не си наясно какво е "цитат" и какво-"лично мнение"?Що се отнася до информацията за "Испанската болест",то тя не е тайна!В Нета има прекалено много материали по темата!...Защо не хвърлиш поне едно око на тях?..можеш да започнеш с Уикито,примерно....или ТИ "знаеш " всичко?..-Какво е било и какво не е било?

191

Анонимен

преди 3 години

До Простото - то и при чумните епидемии не е имало локдаун, но това не значи че трябва групово да караме чумата ако дойде. Въобще логиката не ти е силната страна...

190

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоПич, защо цитираш събития ЗА КОИТО РЕАЛНО НЕ ЗНАЕШ НИЩО?Нито знаеш как точно е било, нито какво се е правило.Като доказателство за това, има свидетелства за това как два града в САЩ със сходни условия и население са имали различен подход към "Испанския" грип и съвсем различни резултати. Поинтересувай се малко преди да пишеш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

189

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен197"И ненормалници като теб винаги е имало"..СЪГЛАСЕН!ТИ СИ ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО за това!

188

ПроСоТо

преди 3 години

когато се появи за пръв път грипния вирус,известен като "Испанската болест",той зарази почти цялото човечество,отнемайки милиони животи,защото беше нещо ново и хората нямаха естествен имунинет към него.Но НИКОЙ нито ЗАТВОРИ ЖИВОТА,нито заключи хората по домовете им!..Никой!И ВЪПРЕКИ ТОВА ОЦЕЛЯХМЕ и от 2.5 милиарда тогава,сега сме СЕДЕМ!..Защото "НСР" беше САМО ЕДНА ИДЕЯ в зародиш!Е,сега е ФАКТ!..Честит да ви е!

187

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоИ Heнормалници ,като теб винаги е имало...

186

ПроСоТо

преди 3 години

и един въпрос към "Матросовците",хвърлили се да защитават "кокоистерията":-Някой от вас виждал ли е с очите си това чудо-"Болен от коковид"?..ПЛЯМПАТ ВИ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ 24 часа в денонощието и вие захапвате кукичката..Болни ИМА,винаги Е ИМАЛО,и ЩЕ ИМА!!!..От както свят светува...Но такава ПРЕСТЪПНА ИСТЕРИЯ на тая тема,човечеството не познава!..гот блес нср!

185

ПроСоТо

преди 3 години

До Златенанекой тай позлатил и теб...."ШКАФЧЕТО"?..дерзай,труженичке на метлата!..И ти имаш право да съществуваш!..Също като коковида..

184

анонимен

преди 3 години

В Австралия и Нова Зеландия в момента няма нито един заразен с К19 - защо ли , ами защото там няма тепегьози като тук да убеждават ,че такова нещо не съществува , също като шопа , който като видял жирафа казал - е такова животно нема . Хората там спазват стриктно правилата и всеки влизащ в страната подлежи на проверка . В България се нароиха много многонезнайковци и едва ли ще излезем от кризата ,но нали има на кого да хвърлят вината - на щаба ,на правителството,на Борисов , на кметовете .Срам!!

183

Златена

преди 3 години

Май наистина 27 годишните млади българи егоисти гнусниге алчни бизнесмени рестарантьорчета които твърдят ще няма коронавирус трябва да се заразят с него да го изкарат много тежко за да им дойде акъла в безмозъщната им празна куха кратуна

182

Златена

преди 3 години

Май наистина 27 годишните младите българи егоисти гнусниге алчни бизнесмени рестарантьорчета които твърдят ще няма коронавирус трябва да се заразят с него да го изкарат много тежко за да им дойде акъла в безмозъщната им празна куха кратуна

181

Анонимен

преди 3 години

Тази защо не си ходи на село? Може би защото не става и за селски кмет.

180

Златена

преди 3 години

По коментарите се вижда ще младите 27 годишни българи са големи егоисти които мислят само за своята печалба и удоволствие за живота на възрастните българи въобще не им пука.Заради младите 27 годишни българи които не спазват законите правилата и си правят каквото си искат нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

179

Абе стига

преди 3 години

Фитнесът едно време беше спомагателна основните спортове дейност и тренировка. В плуването му казваха сухи тренировки. Сега някакви ентусиасти ходят. Имам един познат в съдебна охрана , ходи на фитнес, викам му - абе малко си качил, нали тренираш. Да, казва , ама вечер като седна по бутилка ракийка пийвам.

178

анонимен

преди 3 години

Преди промените нямаше фитнес зали , а хората бяха значително по-здрави , да ама сега нали трябва да си показваме анаболните тела.

177

смех

преди 3 години

тетката важно дигнала пръст

176

Анонимен

преди 3 години

Просто трябва да се затворят училищата и градините за две седмици. Какво още не са разбрали?Луда работа. И добре че не е чума този вирус.

175

Анонимен

преди 3 години

Ай а къде ще се събират нискочелите моладжии и фитнес маниаци?