214

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен222 абе хубаво че си ровнал в Нета....Но я ми кажи:..-Щом "Отбелязвам" според теб е "цитат",ако отбележа,че времето днес беше слънчево,това ЦИТАТ ли ще бъде?..Ако "казвам" е "цитат",то като казвам че ТИ си неграмотния,това "цитат" ли ще бъде,или просто констатация?..Ако спомена че днес е "Сирни Заговезни",и това ли ще бъде "цитат"?..Много тежко си деформиран!..В областта на мисленето и логическите заключения,разбира се....упорит си,но...

213

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"не си разбрал смисъла на това,което написах.."Нагъл си.

212

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"Ехо,СПОМЕНАВАНЕТО на събития НЕ Е "ЦИТИРАНЕ"!!!!!"цитѝрамЗначение на думата цитирамцитираш, несв. и св.1. Привеждам цитат.2.Какво/кого. Отбелязвам, казвам, споменавам.Неграмотен си.

211

ПроСоТо

преди 3 години

до 218:не си разбрал смисъла на това,което написах....но нищо..Иначе примера ти е показателен..ЗА ИГРАЧИТЕ от така нареченото "полическо пространство"..

210

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

И? Със спирането на ваксинациите извършихте и предумишлено убийство на стотици хора.

209

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен203за последно,защото се натъжих...Както казва Остап:-"Попаднал съм сред босяци без висше образование"Ехо,СПОМЕНАВАНЕТО на събития НЕ Е "ЦИТИРАНЕ"!!!!!Цитиране е горното мнение на Остап !..Цитата винаги се поставя в "КАВИЧКИ" и препоръчително би трябвало да се спомене чий е ТЕКСТА,който цитира пишещия!..но явно разбираш от тия работи толкова,колкото аз разбирам от..шев и кройка..

208

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"махнете психаря от Банкя,дайте ми възможностите,които той си е ПРИСВОИЛ,и тогава ще разберете моето решение!"С други думи, предлагаш нещо, което е невъзможно, за да си говориш глупости.За да ти илюстрирам нелепиците, които говориш, ще ти дам аналогичен пример, който да илюстрира поведението ти:Ако ми дадете възможностите, които Борисов си е присвоил, всички ще ви направя милионери! Само ми ги дайте и ще видите!Знам, че никой няма да ми "даде" нищо, няма нужда да изпълнявам.

207

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоНИЩО не си чел от "записите" по въпроса (в интернет или другаде), и ти ЛИЧИ. Опита да кажеш, че някой говори от името на очевидец, когато той не прави такова твърдение, е логическа грешка, която се казва (сламен човек), т.е. адресираш нещо, което никой не твърди, тъй че освен неграмотен за темата си и логически бос, тъй че не се опитвай, защото не знаеш с кой говориш от другата страна.Знам, че това генерално ви дава увереност да дрънкате глупости, а трябва да е обратното.

206

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен до просотомахнете психаря от Банкя,дайте ми възможностите,които той си е ПРИСВОИЛ,и тогава ще разберете моето решение!..За сега,решенията се искат от Шайката..А те /"решенията"/ са ..както се изрази един колега долу,като на пиян шофер,който се лута ту на ляво,ту на дясно,..и накрая-в дерето.

205

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен203драги,аз не съм бил роден тогава и не мога да коментирам нещата като "свидетел"!ВСЯКА информация е ОТ ЗАПИСИТЕ,които са правени...Има ги и в Нета,за това го споменах...Но виж,ако ТИ си бил юноша по онова време и можеш "от първа ръка" да коментираш,като свидетел,тогава..да,записи не ти трябват...но май не си прескочил юношеската си възраст и сега....В такъв случай твоите "категорични мнения" СЪЩО са породени от ЧЕТЕНЕ НА ЗАПИСИТЕ!..било в Нета,било в други места.

204

Няма свобода наслово

преди 3 години

Само посмейте пак да затваряте, човешки подобия такива

203

Анонимен

преди 3 години

Лел, Юрданке, виж си градския транспорт- там е навалицата.Стига си разсипвала на хората бизнеса и живота. Автобусите не само, че са тъпкани, ами и мръсни. Тия приказки за два пъти на ден дезинфекциране не ни ги разправяй.

202

Анонимен

преди 3 години

До анонимен до просотоТой няма решения. Реално момчето е наистина такова, каквото се е кръстило и когато този факт лъсне винаги започва да пее как "само си казва мнението" след което изчезва вдън земя. За разкош може да хвърли няколко селски обиди и дотам.

201

анонимен до просото

преди 3 години

Многонезнайко ,я дай някое предложение за ситуацията , та да ти се постави окончателна диагноза.

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208Измама е за неграмотните. За нормланите хора е здравен проблем, за който трябва да се вземат мерки да не стане по-голям.

199

Анонимен

преди 3 години

По-голяма измама от кацането на луната.

198

Анонимен

преди 3 години

Вирусчето е една ноляма измама за бyнаците, които ще платят масрафа

197

Анонимен

преди 3 години

Нескопосано управление, това е.

196

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоНеграмотен си, затова за теб "ефекта е нулев".Ако възпирането на покачването на цифрите на заразените и критичните в болниците за теб е "нулев" ефект значи просто си напълно неадекватен.

195

Така

преди 3 години

Затворете училищата и детските градини!Страшно става!