234

Анонимен

преди 3 години

До SSАбе, шашавия... В Румъния го направиха Сигаромите , щото им спраха помощите... А някои се възползваха. Толкова ли си сдухан?!

233

Анонимен

преди 3 години

До КОГА?Абе ти ако не можеш... що си търсиш извинения?

232

КОГА?

преди 3 години

КОГА ЩЕ КАЖАТ ЯСНО И ТОЧНО?Да обяснят на хората да НЕ правят СЕКС и да не зачеват бебета докато трае ЕПИДЕМИЯТА.Социалната дистанция включва и физическа дистанция и въздържание от плътски интимни контакти и секс. Децата са увредени, защо не изчакат хората и да не създават ковид поколение.

231

Анонимен

преди 3 години

Данче, влизала ли си в метрото в час пик да видиш дали може да се спазва дистанция, а в другия градски транспорт. Само празни приказки, дори не се сети за 8 март дамите да се возят безплатно. Не може само да гребете, хубаво е понякога и да дадете. Тази е срам за София.

230

Анонимен

преди 3 години

Ами вземете и я затворете като концлагер таз столица ! Никой нито да излиза ,нито да влиза, тогава да видим баце как ще шенка за пиара си?

229

Анонимен

преди 3 години

Абе хората се изчерпаха и минаха на тема "а ти мене уважааш ли мъ..."

228

Анонимен

преди 3 години

Това просо е много кухоЗа една година разви тежък Алцхаймер

227

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен237щом казваш...

226

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАко ТИ си с две висши образования университетите, които са ти ги дали трябва да бъдат закрити МОМЕНТАЛНО. Ти си неграмотен във всеки смисъл на думата по ВСЯКА тема, по която някога си писал тук, а съдейки по реакциите ти на събеседниците ти, АйКюто ти е сумата от цифрите, които си посочил.

225

Анонимен

преди 3 години

Тази трябва да си плати,защото подложи на изтезание две невинни жени с измислен подкуп.Чакаме знак свише.

224

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен233..оле Боже!..И как си ме "наврял в миша дупка",бе ?..Та ти си окупирал тая дупка и нищо не може да влезне повече в нея!..наистина си много зле!.."Не съм бил отварял книга"..?!?!..Да не говориш на тая в огледалото?..С ДВЕ висши образования съм,с "ай-кю" 139,с публикации в наши и чужди технически списания,с уникални разработки в облаестта на електрониката и енергетиката!

223

Xa-xa-xa

преди 3 години

Кучетата си лаят, керванът си върви.Е, нека лаят. Лаяха няколко месеца и какво?ГВРБ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ. ... unfortunately.A алтернатива има ли?

222

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЗначи, все се надявах, че след като не бях тук час и нещо, и като ти видях драсканиците, просто си решил да хвърлиш един последен отчаян къч, колкото да не излезе, че наистина си осъзнал какво ти казвам, но явно си достатъчно нагъл да не се осъзнаваш.Слушай сега: показа, че си неграмотен, наврях те в миша дупка, върна се за още пердах и продължаваш.Кое не разбра бе, момче?Не си отварял книга, толкова си зле!Както по темата, така и за родния ти език!

221

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен231добре,!..А ти да не си посмяла да кажеш "Добър ден" на някого,защото ще цитираш поне сто човека!..По твоята "логика"..

220

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо".Ако спомена че днес е "Сирни Заговезни",и това ли ще бъде "цитат"?"Ако кажеш "Сирни Заговезни е еди какъв си празник" ЦИТИРАШ, Сирни Заговезни като празник, който спада към една определена категория празници.Неграмотен си до безобразие.От друга страна, от някой, който има само средно образование, и се занимава с елементарна работа, не се очаква, че е особено грамотен или силен в логиката. Все пак, в повечето случаи, такива хора са и доста скромни, не наглеци като теб.

219

анонимен до София

преди 3 години

София , ако по някакъв начин можеше да разбереш колко почтена жена е Фандъкова , щеше да потънеш в земята от срам от думите , които си написала за нея .

218

анонимен до Иво

преди 3 години

Иво , я кажи колко хора са убили ГЕРБ но с доказателства , като без тях статута ти е на папагал дочул тези обвинения от други папагали.

217

софиянец

преди 3 години

ГЕРБ победа!

216

София

преди 3 години

КРАДЛА!!!

215

иво

преди 3 години

Оставка,съд и затвор за гербаджийските българоубийци.