254

анатема

преди 3 години

нема ли Ковид за тая мумия на снимката. ***? нема ли да пукяса за да спре да краде и унищожава столицата и България? амин!

253

Анонимен

преди 3 години

Муци фандуци ,моловете не са опасни -там хората са с маски ,а Ресторантите на Главния авер алибегай на Бойко -там се гъчат един до друг без маски -никакви правила не се спазват .Кой е алибегай и защо Бойко изпълнява всичките му желания ?

252

До Анонимен 262

преди 3 години

Наздраве ! Да ви е сладко !Не съм виждал по мрачен и неприветлив град в Швейцария от Берн.

251

Анонимен

преди 3 години

До 34Не!В Швейцария скъпи неинформиран коментиращ!Ресторантите, които има плекси разделители работят, но само в петък и събота! Е не е нормално, но до някъде е в сравнение с други страни! С жената бяхме в събота, разбира се след предварителна резервация!Тъй, че наздраве от Берн!

250

georgiev

преди 3 години

А айде и публичните домове първо! На първо място министреството на здравеопазването!

249

Онзи

преди 3 години

До ДА 258Ти си психично болен!

248

Мерки

преди 3 години

в София не се спават. Затваряйте алчните кръчмари. Постигнахте своето- мадежта да е ***, да не ходи на училище, за да я манипулирате по -лесно. Само да питам, след време кой ще пълни кръчмите?

247

ДА 258

преди 3 години

Мерките за социалната дистанция означават и физическа дистанция тоест и секс да не се прави. Няма в света човек, който да е умрял от това, че се е въздържал и не е правил секс. Не можеш да сравняваш нуждите храненето с това на джаскането и секса. Престъпление е да се забременява по време на епидемия. Хората се дажасат, чекнат се жените после бременни и после трагедии че били умрели ... като било им виновна държавата и лекарите че са правили секс по време на чума.

246

Хахахаха

преди 3 години

Тоя лисунгер на снимката какво размахва пръст? Безполезна марионетка.

245

Анонимен

преди 3 години

Какввото и да направиш Юрданке все ще е късно!Стиска ли ти да затвориш и заведенията?А стиска ли ти да искаш от ББ доставка на алтернативни ваксини, както направи кметът на Ница във Франция?!

244

1

преди 3 години

Аз по молове и фитнеси не ходя, все ми е тая.

243

Анонимен

преди 3 години

Затягат на върба ....а първи май откриват сезона )

242

Случаен минувач

преди 3 години

До 252Тази събота пускат метрото до Хаджи Димитър, сега го прочетох.

241

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с моралната кметица на Красно село? Или все друг ще й плаща сметките?

240

Анонимен

преди 3 години

243 пандемия може много да има, защо хората да се лишат от това да имат деца. Секса е здраве и любов, да спрем и да ядем тогава.

239

Случаен минувач

преди 3 години

Данче, ти ли ще плащаш заплатите на работещите в моловете? Те съвсем не са малко хора в София.

238

Анонимен

преди 3 години

Ти затова с е на тоя хал, умират много хора и болниците пълни с пациенти Ковид. Кой реши да отвори потните фитнеси и ресторанти дето пият пеят и играят хора едва ли не!

237

Анонимен

преди 3 години

В Германия всяка провинция решава как за затегне или отпусне мерките,тук РЗИ-тата са водещи, но идеята е същата,. Споко, в България и по-специално в София и грам нямаше от подобни тежки ограничения-моловете работят, фитнес Платинени маски, алабала, вирус нЕма, и тем подобни.В накой страни има и вечерен час даже... Ае стига сте плакали, или ще се прави нещо или не!

236

Анонимен

преди 3 години

Селската даскалица пак ли ще затваря това и онова? Тя ли ще ми плаща картата за фитнес? Тя ли ще ходи вместо мен на работа?Защо не вземе да пусне метрото, та да зарадва с нещо населението, а само затваря и краде?

235

Анонимен

преди 3 години

До До 246Дай Боже още 100 години!Ама КОВИДа е по-зле...