59

До 59

преди 3 години

Има повече от елементарни мерки взети от правителството, но няма елементарно старание да се спазват!Пример: срещам се с клиент на около 60. Аз съм с маска, той не. Казва ние колко вируси сме видели, че с този ли няма да се преборим. В бензиностанция, младеж влиза без маска. На опашка за банички друг се наврял в мен с маска на брадата. На Гошо сина си бърше сополивия нос и пипа дръжката на вратата на входа с влажна ръка. Колко да изреждам?!?

58

Анонимен

преди 3 години

До В.С. -пиянкатаДнес хората се разхождаха по града живи и здравиТези информации са за такива като теб луумпени

57

Анонимен

преди 3 години

Горката жена... искала да даде живот а то кво? - Отиде си без време. Да почива в мир. Светъл път нагоре, момиче :)

56

Обективно

преди 3 години

Абсолютно обективно ви казвам. Баща ми е 1950 година роден. На 2 март почна с лека температура,нищо особено. На третия ден, понеже беше контактен на мястото където работи взе че си направи тест. Излезе позитивен.Почнахме курс , от колега на д-р Мангъров, не го харесвам, но казват че е добър лекар. 300 лева са хапчетата...За 7 седмица свали от 11 кила. От два дни е на кислород във ВМА.С дебели връзки го вкарах едвам. Пневмония и така нататък. Пазете се.Там е фул вече.

55

Гиб Мелсън

преди 3 години

Много добре знаете, че изборите са по-важни от здравето и живота на отделни личности. Не може да се затварят бизнеси точно сега преди изборите. Ами ако хората се ядосат и гласуват против властта? Това е недопустимо.

54

Анонимен

преди 3 години

Може да има придружаващи заболявания или да не спазва лична хигиена. Нищо не се знае.

53

АнонимеН

преди 3 години

До ИстуканИЗПРЕВАРИ МЕ!ТОЧНО ЩЯХ ДА НАПИША : ТЯ Е ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕРБ НА ПРЕДИШНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ И СЕГА СИ ПЛАЩА ЗА ПОСТЪПКАТА СИ И ТО НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!

52

Анонимен

преди 3 години

можеше да е жива и здрава ако властите бяха взели елементарни мерки против пандемията, елементарни мерки няма с тази страна, нула, никой нищо не спазва държава на пълните дибили начело с главния дибил

51

Истукан

преди 3 години

Ефектът Борисов в действие. Гласуваш за ГЕРБ, умираш в болница.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако някой има претенции към да ми пише на личния.Мойте съболезнования към близките на починалата жена.Аз никога няма да се ваксинирам с ваксина против Ковид.Тестови инсайдер няма да бъда, защото Господ ни е създал да Обичаме и Помагаме!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Бог да я прости! Жалко за нероденото, както и за другото, което остава без майка.Господ да дава сили на близките й!

48

Анонимен

преди 3 години

Зо 53Много точно го каза 53!

47

Анонимен

преди 3 години

Докторите не могат да спасят всеки. Явно са опитали.

46

Анонимен

преди 3 години

До 53, когато имаш ментални проблеми е добре да посетиш психиатър.Иначе може да се видим и ще ядеш яко хурката!

45

Хей 52

преди 3 години

Що бе са няма къде да миеш пода ли та толко искаш да отворят заведенията?

44

Анонимен

преди 3 години

До МдааУжас! Точно по време на ежегодния сезонен грип! Някакъв апокалипсис направо! Живеят ми те, сякаш са безсмъртни, а? До юли всички ще сме измрели!

43

Мдаа

преди 3 години

Отваряне на заведения децата на училище!!!Ганйовската простащина ще ни струва пре скъпо!!!Много лоши и черни дни се задават !!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че Ковиа удари много някой шизоф рени във форума и само нацелване в десятка ще им върне акъла.Те гънки че нямат е очевадно, но един як кютек ще им направи тикв те меки!

41

Анонимен

преди 3 години

Злобните, истерични проваксъри освирепяха в коментарите. Иначе са много интелигентни и успели хора. Те така ми казаха.

40

до 43

преди 3 години

Много ти е интересно на тебе, а на мен ми е интересно дали ако те поливам с кипяща вода ще пищиш като момиченце...или ще виеш като възрастен?