77

Активист на БСП

преди 3 години

А останалите случаи,които криете???!??.

76

Анонимен

преди 3 години

Убиец

75

Да коко

преди 3 години

Им ин лов Уит да Коко

74

Анонимен

преди 3 години

Докато не започнат масово да умират ваксинирани с тая ваксинаПомия няма да я спрат герберскитеКратуни корумпирани

73

Затвор бе ботокс

преди 3 години

Какво значи партида бе убийци,тва да не е сирене бе...егати егатииии

72

Грешен мирянин

преди 3 години

Влизаме във дни на пости. Нека се смирим. Злото не се бори със зло. Така го умножаваме. То от това се храни. Да се помолим за тези блудни синове, да не ги мразим. Всеки има избор как да постъпва за себе си. Всеки има право да получи прошка и да се върне в правия път. Да не ги хулим, защото и ние не сме чисти. Да се обеденим в молитвите за доброто на България и да се доверим на Божия план. Амин!

71

Анонимен

преди 3 години

И след 4 април пак ще са на власт -администрации в страната ,лекари , учители , певци артисти ,пожарникари , полицаи ,водещи , журналисти ,собственици на медии, мобилни оператори ВСИЧКО Е НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ! То/лу./пи ще го издържате докат е жив и него и децата му и внуците му .Това е вашата цел в живота .Разбрахте ли плебсове.

70

Анонимен

преди 3 години

Хайде всички заедно за НОЩ и лицата които допуснаха да се ваксинира народа в България с ГМО ваксината Астра зенека... ОСТАВКА... ОСТАВКА... ОСТАВКА... ОСТАВКА...

69

Striker

преди 3 години

Така е, ама *** ем иска да пие по чалготеките и да си пърди със сбеодобните, ем не иска да се ваксинира, ем па да го лекуват от усложнения от Ковид-19. Няма как да стане. Ваксината е между 2 и 20 долара дозата, лечението в болница е между 500 и 1000 долара. *** е завършил с успех Добър 3.80, обаче разбира повече от лекари и фармаколози. *** пие парцуца и яде кремвирши, обаче точно от ваксините се умира, нищо, че има милиони протоколи, които показват, че няма връзка между двете...

68

Анонимен

преди 3 години

Г-н здравен министър, защо за масовия Българин се дават "трици", пък за Вас богоизбраните е "брашното"?Малко статистика за цената на ваксините: Oxford/AstraZeneca: ?1.78 (£1.61). Johnson & Johnson: $8.50 (£6.30). Sanofi/GSK: ?7.56. Pfizer/BioNTech: ?12. CureVac: ?10. Moderna: $18.Ние не ядем доматите с колчетата ако не Ви е ясно!

67

мак

преди 3 години

Не може да каже нищо друго, освен че няма риск, всичко е 6, хората да се се паникьосат и ваксинирането ще върви по план. Ако каже обратното, т.лупа ще го изрита за подриване на авторитета му.

66

факт

преди 3 години

затвор!

65

Анонимен

преди 3 години

За тоя очилат и на електрическия стол бих отишъл с най голямо удоволствие!!

64

Къде са парите?

преди 3 години

До 68 - в чекмеджето на майката на една евродепутатка, която е шеф на Астра Зенека за България. Потърси коя е и ще разбереш къде са. Евродепутатката се зове Е.М., майка й - З.П.

63

04.04.2021

преди 3 години

Още 22 дни....................

62

IQ 3.14

преди 3 години

и сега "щем нещем" ще изкупим от руснаците спутника, дето не искат да си го бият там, а братските нам народи ще се ваксинират тех си с новата, вече разработвана ваксина.

61

Джо

преди 3 години

Щом няма проблем, защо не пуснете ваксините. Или не си вярвате, или някой ви дава пари да приоритизирате ваксини на други производители.

60

IQ 3.14

преди 3 години

това, което се случи, ***, е че астра зенека взеха парите и рекоха чекайте малко. и сега страните си измислят на кой да закачат странични ефекти от ваксината като причина за смъртта, за да не настане паника като стане ясно, че нито могат, нито най вероятно ще произведат обещаните количества ваксина.

59

Анонимен

преди 3 години

той и генерал Смъърт вчера ни викаше така, маймуууняци в ЗАТВОРА БЕ

58

хахааа

преди 3 години

Ааа..новата опорка..плюене по Спутник хахаааа..ей,страшни сте