87

Анонимен

преди 4 месеца

До данчоа не щеш ли и небесни кисели краставички? точно борисов отново ще спечели, защото няма никаква алтернатива! и така ще е и на по следващите избори, ако не се пенсионира! а "мутрите" са във всички партии!

86

Анонимен

преди 4 месеца

Значи нещата са много сериозни и трябва да се намеси прокурор.Къде е господин "каскет", защото здравеопазването на Българина е първостепенна задача на националната сигурност.Къде са службите- ДАНС и т.н..Умират Българи защото се нехае по проблемите за националната сигурност.Президента също "спи" и само чака заплата и пенсия от 20 хиляди лева месечно.Но ние Българите сме си виновни за това състояние!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Др Менегеле

84

pPetrov

преди 4 месеца

Заблуждават всички!Просто американците прибират всички ваксини, а на нас ни пробутват версията с безопасността! Истината е, че ваксини НЯМА!Позор за САЩ! Вашингтон заяви на Европейския съюз, че не трябва да очаква скоро даполучи ваксини на AstraZeneca, произведени в САЩ, съобщиха двамаизточници на "Ройтерс" от ЕС в четвъртък в нов удар върху доставките за27-те страни членки. Сред тях е и България и според източник наагенцията властите в София са знаели за новата ситуаиция още в сряда

83

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксините са за хора 60+

82

Анонимен

преди 4 месеца

Ангелов е спокоех, на него му биха от скъпата "безплатна" ваксина на Пфайзер, а тези ваксинирани с бракуваната серия на Астразенека да му мислят

81

Активист на БСП

преди 4 месеца

А останалите случаи,които криете???!??.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Убиец

79

Да коко

преди 4 месеца

Им ин лов Уит да Коко

78

Анонимен

преди 4 месеца

Докато не започнат масово да умират ваксинирани с тая ваксинаПомия няма да я спрат герберскитеКратуни корумпирани

77

Затвор бе ботокс

преди 4 месеца

Какво значи партида бе убийци,тва да не е сирене бе...егати егатииии

76

Грешен мирянин

преди 4 месеца

Влизаме във дни на пости. Нека се смирим. Злото не се бори със зло. Така го умножаваме. То от това се храни. Да се помолим за тези блудни синове, да не ги мразим. Всеки има избор как да постъпва за себе си. Всеки има право да получи прошка и да се върне в правия път. Да не ги хулим, защото и ние не сме чисти. Да се обеденим в молитвите за доброто на България и да се доверим на Божия план. Амин!

75

Анонимен

преди 4 месеца

И след 4 април пак ще са на власт -администрации в страната ,лекари , учители , певци артисти ,пожарникари , полицаи ,водещи , журналисти ,собственици на медии, мобилни оператори ВСИЧКО Е НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ! То/лу./пи ще го издържате докат е жив и него и децата му и внуците му .Това е вашата цел в живота .Разбрахте ли плебсове.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде всички заедно за НОЩ и лицата които допуснаха да се ваксинира народа в България с ГМО ваксината Астра зенека... ОСТАВКА... ОСТАВКА... ОСТАВКА... ОСТАВКА...

73

Striker

преди 4 месеца

Така е, ама Ганьо ем иска да пие по чалготеките и да си пърди със сбеодобните, ем не иска да се ваксинира, ем па да го лекуват от усложнения от Ковид-19. Няма как да стане. Ваксината е между 2 и 20 долара дозата, лечението в болница е между 500 и 1000 долара. Ганьо е завършил с успех Добър 3.80, обаче разбира повече от лекари и фармаколози. Ганьо пие парцуца и яде кремвирши, обаче точно от ваксините се умира, нищо, че има милиони протоколи, които показват, че няма връзка между двете...

72

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н здравен министър, защо за масовия Българин се дават "трици", пък за Вас богоизбраните е "брашното"?Малко статистика за цената на ваксините: Oxford/AstraZeneca: 1.78 (£1.61). Johnson & Johnson: $8.50 (£6.30). Sanofi/GSK: 7.56. Pfizer/BioNTech: 12. CureVac: 10. Moderna: $18.Ние не ядем доматите с колчетата ако не Ви е ясно!

71

мак

преди 4 месеца

Не може да каже нищо друго, освен че няма риск, всичко е 6, хората да се се паникьосат и ваксинирането ще върви по план. Ако каже обратното, т.лупа ще го изрита за подриване на авторитета му.

70

факт

преди 4 месеца

затвор!

69

Анонимен

преди 4 месеца

За тоя очилат и на електрическия стол бих отишъл с най голямо удоволствие!!

68

Къде са парите?

преди 4 месеца

До 68 - в чекмеджето на майката на една евродепутатка, която е шеф на Астра Зенека за България. Потърси коя е и ще разбереш къде са. Евродепутатката се зове Е.М., майка й - З.П.