107

Анонимен

преди 4 месеца

Возят се Буби, Севда, Нанкова и Коца Жената в жипката... минали през една дупка, пък вожда се опуснал, та пръцнал... чуло се ПРРРРР-РРРРРР, ДРРРРРРРР!, па вожда рекал:- Как е, колеги, добре ли е?Спогледали се пътниците, па рекли в един глас:- Много е добре, Буби! Този път пак мириши много чудесно.- Е па кАжете едно добре е... - Много е добре Буби, да пусна ли един лайв, да им покажем колко е добре на комунистите?- Пусни Севде, пусни..

106

Василев

преди 4 месеца

Селяни прости, ако знаете че вече Китай е лидер във въвеждането и експлоатацията на изкуствения интелект, ще искате да се ваксинирате не с ваксината на Астра-Зенека, а с ваксината на доктор Менгеле , като преди това заразявал с тифус и малария концлагеристите!!!Идва китайският дракон и ще ви папне белите дробове и мозъка с бели мишки!!!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

105

Анонимен

преди 4 месеца

Разрязана е палатката на АБВ

104

Анонимен

преди 4 месеца

Само преливат от пусто в празно. Ей аман от безпочвени брътвежи

103

Анонимен

преди 4 месеца

До 108 За сега. Защото процентното съотношение на ваксинираните е нищожно спрямо другите. После се почва със зелени паспорти и ограниченията

102

Анонимен

преди 4 месеца

Ами след като министъра казва че няма риск значи няма никакъв проблем ако реша да се ваксинирам да ми дадат подписан документ че ваксината няма да ми навреди. Все пак това е официално становище на министъра на здравеопазването така че не би трябвало да има проблем да се издава такъв документ.

101

Боби

преди 4 месеца

Малко им остана на несменяемите да се издънят на изборите. Загубиха президентските, сега им предстои да загубят и парламентарните.

100

Истукан

преди 4 месеца

Никой не кара никой да се ваксинира насила, така че спокойно може да подминете не само тази ваксина, а и всички останали против корона.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно е, че тези от ГЕРБ винаги лъжат. Та какво лъже този. ...

98

Анонимен

преди 4 месеца

След час-два мутрите ще говорят нещо съвсем друго.

97

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименКогато дойдоха герберите, мой приятел ,дългогодишен митничар го уволниха от работа, убиха жена му,съсипаха семейството му,друг полицай беше убит с лъчение,на трети свързан с АБВ му съсипаха здравето,не знам дали е още жив,от БСП също бяха избити доста хора,виж и арестуваните,много от тях умряха или ги разболяха с лъчение, гробищата се разшириха скоростно с идването на власт на ББ и ЦЦ!Спрете терора,спрете насилието!

96

Анонимен

преди 4 месеца

Да се пазят рептилите.

95

Иван

преди 4 месеца

костадинко ангелооф заври ваксините в мястото на което сядаш

94

Анонимен

преди 4 месеца

"Няма риск за хората, категоричен бе здравният министър"Така е, редица държави спряха да я използват защото няма риск за хората.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Спрете ЦЦ, ако го оставите във властта,няма да остане живо население,спрете терора!

92

Анонимен

преди 4 месеца

"Ангелов за "АстраЗенека": Разбирам напрежението, но бъдете спокойни"Няма да се ваксинирам, така че съм напълно спокоен.

91

абоната е на ~~~~~~~

преди 4 месеца

Бонджорно доктор мафиозо- ваксина нещо не е в ред,съсирек прави и тровбоза.На кой да вярвам занапред ?!

90

Анонимен

преди 4 месеца

И след 4 април пак ще са на власт -администрации в страната ,лекари , учители , певци артисти ,пожарникари , полицаи ,водещи , журналисти ,собственици на медии, мобилни оператори ВСИЧКО Е НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ! ЕАТИ И ПРОСТОТИИТЕ! абе тъпанарини, вие сериозно ли си мислите, че когато герб дойдоха на власт, тотално са сменили цялата администрация и са сложили свои хора??? истината е, че всички описани си работят съответната работа още отпреди ерб, а повечето са назначени от бсп!

89

,|,

преди 4 месеца

Мepзaвщинaтa нa Кocтaдин Aнгeлoв вчepa cyтpинтa дa oбяcнявa кaк вaкcинaтa AcтpaЗeнeкa e бeзoпacнa, a caмo чac пo-къcнo Бoйкo Бopиcoв дa зaбpaни пocтaвянeтo нa cъщaтa тaзи вaкcинa, зaщoтo e oпacнa, пoкaзвa низocттa нa Кocтaдин Aнгeлoв и тoвa, чe нe тpябвa дa ce пoкaзвa никъдe, a дa ce зaвpe в нищeтaтa нa кaбинeтa cи. КOCТAДИН AНГEЛOВ e ПOЗOP Зa ЗДPAВНOТO CЪCЛOВИE!

88

Анонимен

преди 4 месеца

така е, ангелов! най много да дадат фира хората! нищо притеснително!