534

Анонимен

преди 3 години

От ваксините се печели! По-скоро от Занзибар ще внесат ваксини, но не и китайски и руски!

533

Питащ

преди 3 години

С коя ваксина ваксинираха Борисов??

532

Не извратен тип

преди 3 години

Свободата стои на дулото на автомата,ако чакахме на избори,още щяхме да сме част от Османската Империя

531

хех :)

преди 3 години

До Избори 2021Преди време и аз бях "фен" на господин Костадинов - даскала-възрожденец-революционер и патриот! За съжаление, не се е родил през 1850-та :) И между другото - на хранилка е при руснаците! :) ..но и да беше човек на Меркел (както Тиквата), пак нямаше никога да гласувам за него :) Просто Костадинов е един малък фашист! :)

530

Анонимен

преди 3 години

От както пи кафе с Доган много се промениха нещата

529

Анонимен

преди 3 години

Нали господин Борисов при едно интервю каза че са платили ваксините.Сега казва друго.

528

9

преди 3 години

До Избори 2021Ами Йордан Димов от БСП-то дето преди години отвъкна 130 хиляди лева от Марица Изток и кражбата се потули!?Сега се е наредил на първите места!Това ли е моралът на тази партия?Също и оня дето се нуждае от дефектолог -пледираше за въглищата , а сега умира зе зелена енергия!?Кой ги слага в листите тези барбарони!?А Гьоков дето завършил габровското спту,се реди за трети път без да е свършил и грам работа,че и водач на листата-мека Мария, удобен за Борисов!!Умряла работа ви казвам!

527

Професор Наумов

преди 3 години

Американската поглода отново цепи мрака с интелектуалните си балони. В България е нужна пълна чистка от американофили и русофили. Родоотстъпници и национални предатели сте всички до един и то без изключения. Или сте единствено и само българи и българофили, или работите против интересите на майка България. На всяка стъпка ни убиват от Запад и Изток. Държат ни умишлено бедни, крадат ни историята и азбуката, сърбонизират земите ни. И най-много ги е страх от истинската ни история, която крият.

526

Анонимен

преди 3 години

Ами напълно е възможно ако Астра Зенека прави дъмп на другите да и играят една донка както повелява "нормалната" търговска практика.

525

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Защо триеш бе, шмоко? По-голям и значим ли изглеждаш в собствените си очи?Мишок жалък...

524

8

преди 3 години

Явно е , че си прескочил 9-ти клас!Иначе щеше да знаеш нещо за аналогията , за да не ставаш смешен и на децата!

523

Анонимен

преди 3 години

Избирате по-евтината и разликата - в Чекмеджето.Обаче нямаме Главен прокурор, а мишка на къса каишка от Сараите.

522

Анонимен

преди 3 години

Явно за индивида на снимката човешкия живот струва колкото едно кафе.Потресен съм от оправданието му, че е заложил на евтината ваксина, защото била вършела същата работа.

521

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА, ДОКАТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ЖИВ!

520

Пълна

преди 3 години

свинщинация.

519

Анонимен

преди 3 години

Лятото на 2019 си бях в България. Таксиметровият шофьор ме кара към зъболекаря и ми говори как са съсипали държавата! И докато ми говори го виждам как натиска помпата.. Борисов е огледалото, в което се отразявате вие! За да е там, вината е единствено и само ваша драги хора! Оказа се, че българите са проклет народ! В момента живеете в заблудата, че не е така! Всичко, което ви се случва е закономерно, логично и справедливо! Крадливи, мрънкащи, омразни българи!

518

неграмотони.ци

преди 3 години

дотогава е една дума, не се ли очаква журналистите да могат да пишат

517

Самоинсцениращ се

преди 3 години

Козяк: Намекваш че си имаме вече Астраценекагейт? Скрий се!Това да не ти е Западната демокрация. Тук няма да се обади нито една медия а иначе в САЩ , Англия, Германия, Франция и т.н. щеше да стане чудо. Но мисирките на Пеевски чакат какви ноти ще зададе диригентът.

516

Боко,....

преди 3 години

Бедният човек има бедно мислене !А простият ... не можеш да му затвориш устата !

515

Анонимен

преди 3 години

ЦИОНИСТКАТА МУТРА БОКО ТИКВАТА СРЕЩУ СОЛИДНИ КОМИСИОННИ ОТ ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ОПИТНИ МИШКИ.