556

se

преди 6 месеца

Туриста не знае а само командва и се обеснява като ученичка...

555

АнонимеН

преди 6 месеца

БОРИСОВ ПУБЛИЧНО НАРЕЧЕ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ!!И СИ ИЗПЪЛНЯВА КАЗАНОТО КАТО МУ ДАВА ТОЧНО ТОВА КОЕТО МУ ПРИЛЯГА!! НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНОТО :DНАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ЩОМ ТОЗИ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН!

554

Професионалист

преди 6 месеца

Ашколсун, машалла, конгрешулейшън.

553

добре казано

преди 6 месеца

борисов доста добре обяснава на хората, ясно и точно. това е голям плюс за един политик.

552

К.Николова

преди 6 месеца

Много е грозно така да се разсъждава.Става въпрос за здравето и сигурността на народа ти.- Тази ваксина е комроментирана в целия ЕС. Води до тежки и непредсказуеми алергични реакции, каквато е и тази на жената от Плровдив. Бог да я прости! Отишла здрава на преглед, направили и всички изследвания и я ваксинирали. 12 часа след това умира с оттекъл бял дроб!!! Какво е това , освен алергична реакция от ваксината. За съжаление с летален изход!Това е геноцид.

551

Анонимен

преди 6 месеца

"Поръчахме от "АстраЗенека", защото първи започнаха изпитанията" , Щях да му вярвам ако го беше казал когато ги поръчваха а не чак след като почнаха хората да измират от ваксината която той договори.

550

Анонимен

преди 6 месеца

От ваксините се печели! По-скоро от Занзибар ще внесат ваксини, но не и китайски и руски!

549

Питащ

преди 6 месеца

С коя ваксина ваксинираха Борисов??

548

Не извратен тип

преди 6 месеца

Свободата стои на дулото на автомата,ако чакахме на избори,още щяхме да сме част от Османската Империя

547

хех :)

преди 6 месеца

До Избори 2021Преди време и аз бях "фен" на господин Костадинов - даскала-възрожденец-революционер и патриот! За съжаление, не се е родил през 1850-та :) И между другото - на хранилка е при руснаците! :) ..но и да беше човек на Меркел (както Тиквата), пак нямаше никога да гласувам за него :) Просто Костадинов е един малък фашист! :)

546

Анонимен

преди 6 месеца

От както пи кафе с Доган много се промениха нещата

545

Анонимен

преди 6 месеца

Нали господин Борисов при едно интервю каза че са платили ваксините.Сега казва друго.

544

9

преди 6 месеца

До Избори 2021Ами Йордан Димов от БСП-то дето преди години отвъкна 130 хиляди лева от Марица Изток и кражбата се потули!?Сега се е наредил на първите места!Това ли е моралът на тази партия?Също и оня дето се нуждае от дефектолог -пледираше за въглищата , а сега умира зе зелена енергия!?Кой ги слага в листите тези барбарони!?А Гьоков дето завършил габровското спту,се реди за трети път без да е свършил и грам работа,че и водач на листата-мека Мария, удобен за Борисов!!Умряла работа ви казвам!

543

Професор Наумов

преди 6 месеца

Американската поглода отново цепи мрака с интелектуалните си балони. В България е нужна пълна чистка от американофили и русофили. Родоотстъпници и национални предатели сте всички до един и то без изключения. Или сте единствено и само българи и българофили, или работите против интересите на майка България. На всяка стъпка ни убиват от Запад и Изток. Държат ни умишлено бедни, крадат ни историята и азбуката, сърбонизират земите ни. И най-много ги е страх от истинската ни история, която крият.

542

Анонимен

преди 6 месеца

Ами напълно е възможно ако Астра Зенека прави дъмп на другите да и играят една донка както повелява "нормалната" търговска практика.

541

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 6 месеца

Защо триеш бе, шмоко? По-голям и значим ли изглеждаш в собствените си очи?Мишок жалък...

540

8

преди 6 месеца

Явно е , че си прескочил 9-ти клас!Иначе щеше да знаеш нещо за аналогията , за да не ставаш смешен и на децата!

539

Анонимен

преди 6 месеца

Избирате по-евтината и разликата - в Чекмеджето.Обаче нямаме Главен прокурор, а мишка на къса каишка от Сараите.

538

Анонимен

преди 6 месеца

Явно за индивида на снимката човешкия живот струва колкото едно кафе.Потресен съм от оправданието му, че е заложил на евтината ваксина, защото била вършела същата работа.

537

АнонимеН

преди 6 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА, ДОКАТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ЖИВ!