576

ДО 610

преди 6 месеца

Руснаците Първи създадоха Спутник , и първи подадоха документи в ЕС за одобрение . В Европа всички Държави Одобриха Спутник , само малка част от Европа , наречена ЕС , БАВЯТ Ваксината нарочно .

575

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците първи в света се похвалиха,че са измислили ваксина ,а последни подадоха документи за одобрение в ЕС!Защото много добре знаят ,че нямат капацитет да произведат Стотици милиони ваксини за 5-6 месеца време!Те не могат да задоволят нуждите на Русия ,а щели да изнасят в чужбина ваксини!Може ,ама само символични бройки,колкото да си правят реклама!

574

Млад меринджей

преди 6 месеца

Ас ли гласувам за БСПто , техните тухли и арматури са съвецки и са неразрушими илати да виждате в Столипиново вече 30 и косур години не можем унищожи блоковете.

573

Анонимен

преди 6 месеца

Мишки,какво сте тръгнали да иронизирате Борисов ?Нали сте същите в миниятюр !Вие какво искате ? Икономика и стандарт като в Германия?Няма да стане !Когато германците изтрадваха икономиката си,вие спахте по заводите,които работеха на загуба ,но пък ви пращаха на почивка за 10 дена ,за да мълчите и да сте доволни.Както вие,простаци,вечно търсите червения етикет в Лидъл,така и държавата,която сте създали ще търси същия етикет при ваксините !Не ви е виновен Борисов-65% функционално неграмотници

572

УРА

преди 6 месеца

Да ви кажа Новина в Аванс от Понеделник - Олиото става 5 лева за литър в Магазините , Киселото Мляко по 2 лева , Прясното Мляко по 3 лева .

571

Хе хе

преди 6 месеца

До Анонимен Предлагат ти Еленски бут -35 лв .килограм или Хамон -135 лв. КОЙ? Пресният Еленски ,български вкус или Хамона ,твърд като паркет ,вонящ на гранясало и кисел на вкус ? Избирай !

570

Анонимен

преди 6 месеца

ЛЕГНУВАЙТЕ

569

До мутро0000

преди 6 месеца

По -полека ,гном !Да не ти сваля пулса !

568

Анонимен

преди 6 месеца

Да не ти падне ченето внимавай !

567

Анонимен

преди 6 месеца

Боко ке падне!

566

Анонимен

преди 6 месеца

Пак наскачали като подивели форумните капацитети !!Какво не ви е ясно бе,плондери ?!Какво искате бе ?!Неграмотни ли сте ?Не може ли да четете ?Как да ви се обясни по-просто и ясно ?Абсолютно адекватни и точни действия на Борисов !Евала,Бойкич,за прозрачността и обясненията,затова ще гласувам за теб отново !

565

инспектор Дюдю

преди 6 месеца

Този ми е лесен случай ,по следите на чекмеджетата , ще стигна до гардероби , контеинери и още други, явни и не толкова явни места , още 20 дни ще има новини от мен

564

Мутр000000000

преди 6 месеца

Мутр0 ,предлагат ти костюм от 200лв и от 4000лв, ти с какъв си се барнал?Предлагат ти лек автомобил за 18000лв и такъв за 300000лв, ти в какъв се возиш?Предлагат ти ковчег 2 на 0.80 и урничка 300мл. Все ми е тая какво ще избереш, стига да се побереш!

563

Анонимен

преди 6 месеца

Явно управлението на държава и кафеджийството са различни неща.

562

Анонимен

преди 6 месеца

Всички журналисти са амбреажи троловете двойно

561

Анонимен

преди 6 месеца

Не че ние не сме достатъчно близки и с Китай, и с Русия, но в ЕС могат да се поставят само ваксини, одобрени от Европейската агенция по лекарстватаА какво правят Унгария, Чехия, Австрия, Сърбия и.т.н.? Руска, китайска и пр.ваксина! Ама там няма комисион!

560

Анонимен

преди 6 месеца

Заради това фиаско на Астразенека вече хептен никой няма доверие на ваксините. Честито.

559

ШОФьОР НA ТAКСИ

преди 6 месеца

До Избори 2021aмерикaнскaтa "МУХA Цеце" Цветaнов тaтин шофьор нa Министърa нa МВР нa БКПмухобойкоточервения Волен рaзрaботен от външни служби зa геноцид нaд бългaритешофьорa нa сaмолетБУШ_млaдши и БЛЕъР Ви вкaрaхa в ЕС дето и Гермaния не Ви искaшеA сегa Ви готвят зa подaрък нa Aнкaрa кaто извинение че aзиaтсковaрвaрскa Турция никогa нямa дa е чaст от Евросъюзa

558

Анонимен

преди 6 месеца

В Харманли цял дом за възрастни хора е плавнал след ваксинация,а нящои са в критично къстоянше,включително и шефа на дома,който е в болница

557

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко е пич!