554

Анонимен

преди 3 години

Мишки,какво сте тръгнали да иронизирате Борисов ?Нали сте същите в миниятюр !Вие какво искате ? Икономика и стандарт като в Германия?Няма да стане !Когато германците изтрадваха икономиката си,вие спахте по заводите,които работеха на загуба ,но пък ви пращаха на почивка за 10 дена ,за да мълчите и да сте доволни.Както вие,простаци,вечно търсите червения етикет в Лидъл,така и държавата,която сте създали ще търси същия етикет при ваксините !Не ви е виновен Борисов-65% функционално неграмотници

553

УРА

преди 3 години

Да ви кажа Новина в Аванс от Понеделник - Олиото става 5 лева за литър в Магазините , Киселото Мляко по 2 лева , Прясното Мляко по 3 лева .

552

Хе хе

преди 3 години

До Анонимен Предлагат ти Еленски бут -35 лв .килограм или Хамон -135 лв. КОЙ? Пресният Еленски ,български вкус или Хамона ,твърд като паркет ,вонящ на гранясало и кисел на вкус ? Избирай !

551

Анонимен

преди 3 години

ЛЕГНУВАЙТЕ

550

До мутро0000

преди 3 години

По -полека ,гном !Да не ти сваля пулса !

549

Анонимен

преди 3 години

Да не ти падне ченето внимавай !

548

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

547

Анонимен

преди 3 години

Пак наскачали като подивели форумните капацитети !!Какво не ви е ясно бе,плондери ?!Какво искате бе ?!Неграмотни ли сте ?Не може ли да четете ?Как да ви се обясни по-просто и ясно ?Абсолютно адекватни и точни действия на Борисов !Евала,Бойкич,за прозрачността и обясненията,затова ще гласувам за теб отново !

546

инспектор Дюдю

преди 3 години

Този ми е лесен случай ,по следите на чекмеджетата , ще стигна до гардероби , контеинери и още други, явни и не толкова явни места , още 20 дни ще има новини от мен

545

Мутр000000000

преди 3 години

Мутр0 ,предлагат ти костюм от 200лв и от 4000лв, ти с какъв си се барнал?Предлагат ти лек автомобил за 18000лв и такъв за 300000лв, ти в какъв се возиш?Предлагат ти ковчег 2 на 0.80 и урничка 300мл. Все ми е тая какво ще избереш, стига да се побереш!

544

Анонимен

преди 3 години

Явно управлението на държава и кафеджийството са различни неща.

543

Анонимен

преди 3 години

Не че ние не сме достатъчно близки и с Китай, и с Русия, но в ЕС могат да се поставят само ваксини, одобрени от Европейската агенция по лекарстватаА какво правят Унгария, Чехия, Австрия, Сърбия и.т.н.? Руска, китайска и пр.ваксина! Ама там няма комисион!

542

Анонимен

преди 3 години

Заради това фиаско на Астразенека вече хептен никой няма доверие на ваксините. Честито.

541

Анонимен

преди 3 години

Бойко е пич!

540

se

преди 3 години

Туриста не знае а само командва и се обеснява като ученичка...

539

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ПУБЛИЧНО НАРЕЧЕ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ!!И СИ ИЗПЪЛНЯВА КАЗАНОТО КАТО МУ ДАВА ТОЧНО ТОВА КОЕТО МУ ПРИЛЯГА!! НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНОТО :DНАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ЩОМ ТОЗИ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН!

538

Професионалист

преди 3 години

Ашколсун, машалла, конгрешулейшън.

537

добре казано

преди 3 години

борисов доста добре обяснава на хората, ясно и точно. това е голям плюс за един политик.

536

К.Николова

преди 3 години

Много е грозно така да се разсъждава.Става въпрос за здравето и сигурността на народа ти.- Тази ваксина е комроментирана в целия ЕС. Води до тежки и непредсказуеми алергични реакции, каквато е и тази на жената от Плровдив. Бог да я прости! Отишла здрава на преглед, направили и всички изследвания и я ваксинирали. 12 часа след това умира с оттекъл бял дроб!!! Какво е това , освен алергична реакция от ваксината. За съжаление с летален изход!Това е геноцид.

535

Анонимен

преди 3 години

"Поръчахме от "АстраЗенека", защото първи започнаха изпитанията" , Щях да му вярвам ако го беше казал когато ги поръчваха а не чак след като почнаха хората да измират от ваксината която той договори.