16

ПКП

преди 6 месеца

Тиквооооо, уби народа с фалшиви ваксини и продължаваш да наглееш!!!! Ще си купиш ли отровно кафе, дори да струва "само" 4 лева???

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ami ima i edna 4ujda pogovorka polu4ava6 tova za koeto pla6ta6. Kafeto za 4 leva e s ka4estvo za 4 leva a tova za 15 s ka4estvo za 15. Az li4no ne mislq 4e sam vtora ruka 4ovek za da se vaksinirat s bokluka, koito ne go iskat nikade v evropa i butat nasam. Ne e slu4aino 4e germancite otkazvaxa ot samoto na4alo da se vaksinirat s astrazeneka

14

Анонимен

преди 6 месеца

Определено за 15лв, разликата не е само в цената, а и в качеството. Когато българина избира да закупи нещо важно за своя бит избира качественото, независимо от цената, а какво по-важно има от здравето.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Тиквата и калинките му, знаеха за страничните ефекти на неодобрените химикали, наричани от мисирките ваксини. Още оня ден, без никой да ги пита, взеха да се обясняват, че имало достатъчно противосъсирващи препарати и такива не се изнасяли. Знаели са че причинавят образуване на тромби. Това аз го разбирам като геноцид, а каскета какво мисли.

12

Ф.С.В.

преди 6 месеца

Алибегов се наведе и се молеше за по бързо превеждане на "антикризисните" пари--Кметът подскачаше доволно че лично Диктаторът Слънце е дошъл да го види..Ангелов се потеше от страх и фалшивата му коса почна да оредява--единствено поръчаният чай от Богът Слънце -изстина непит и непоискан,,,,Поръчваш нещо и друг го ПЛАЩА -"марката и брандът " на Човекът Тиква -правещ се на *** и достигнал Световни Висоти в Политическият елит)))

11

Анонимен

преди 6 месеца

Абе аз съм и с двете дози, освен леко неразположение след втората друго не усетих.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е бате бойко, едното е кафе, а другото леблебия!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Поклон за този многопрофилвн специалист шофер, пътен строител, политик, а вече и психолог. Канцлера на австрия пасти да яде, нищо не разбира

8

Анонимен

преди 6 месеца

нема ли кой да го свали от джипката тоя бе , а Нанков подозирам че му е любовник . Въпроса е кой е булката ?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Животът и здравето на всички стават заложници на предизборната кампания на една партия и нейния лидер с помощта на лакейството на отбрани медици.

6

Тонката

преди 6 месеца

Па накрай се оказа , че това от 4 лв , не е кафе а ръждива вода , но Боко е доволен и чекмеджето му пълно .

5

Ваксиниран Ковидиот

преди 6 месеца

Все още само с първа доза АЗ... Някак си този път доктор Борисов се направи и на лекар... Инотново повече от 100 починали за един ден. Това което направи е предумишлено убийство... Още починали хора... Заради ....

4

Анонимен

преди 6 месеца

Тиква, ти съвсем изкуфя. Как можеш да сравняваш медицински продукт с кафе. Що не каза да пием една лимонада или фанта и да не се занимаваме с вируси.

3

Зефирчо

преди 6 месеца

Борисов,.. хващай Спартана и заминавай в Италия да видиш как Италия ще произвежда руската ваксина,. въпреки че не е оторизирана от бавещия орган еурогейска агенциа по Лекарствата,..

2

Анонимен

преди 6 месеца

Мда, сравняваме ваксините с кафе и свободата със салама...

1

Анонимен

преди 6 месеца

Качественото?Ама това е моята логика, а твоето е тарикатлък