574

Еднокнижния

преди 3 години

Обича да пипа суха пара!

573

Мошеник

преди 3 години

Обясни на всички българи колко милиарда дългове натрупа за поколения напред ...

572

Бай Ганя

преди 3 години

Узакони кражбите на таз' територия и се готви за нов мандат за да открадне още и още ...

571

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо продължавате да ни натрапвате глупостите на тоя Прасун ... Мислите ли, че така му вдигате рейтинга ... ?Видя се какво е в Прасоландия - срутища, свлачища и измрели от ваксините Му ... Няма ли край на тая Агония - не мога да го дишам, да не говорим за отразяване на изтерзаните Му обиколки ... Спирайте, бе, pressтитутки ..

570

кретен от Позитано

преди 3 години

Да идва БСП вече на власт и да вкарват руска и китайска ваксина вече и Жигули и Волга линейки. Да живее народната власт!

569

Анонимен

преди 3 години

За какво ручахме жабетата, като пак ни предлагат ЦЦ и разни други, които извършиха геноцид в България и са много по-страшни и по-опасни от правителството на Борисов?Докога ще бъде избивано и преследвано българското население,спрете се!

568

Ментето

преди 3 години

Европейски опитни зайчета станахме българите.

567

Анонимен

преди 3 години

За тях Pfizer. като се ваксинираха всичките геройски в началото. Сега за нас Астра!С други думи за тях кафе от 15лв - за нас от 4лв !Равни както винаги!Долу Мутрите!

566

Анонимен

преди 3 години

Ами по тази логика,когато вдигна кръвно,защо те настаниха в болница,ами не си стоя в къщи за по-евтино?Човешко здраве с кафе ще ми сравнява министър-председател на България!Патки да пасеш не ставаш!

565

Анонимен

преди 3 години

Толупе,ти ни преби.Измори ни като ни отрови с менте ваксини.

564

Анонимен

преди 3 години

Борисов или лъже, или не е осведомен, че за да се пусне лекарствен продукт не е нужно одобрение от ЕМА (Европейската Агенция по Лекарствата). Има национална процедура в ИАЛ (Изпълнителната Агенцията по Лекарствата) която позволява оценка на качествата на даден продукт и да се разреши употребата в България. Обаче тогава отговорността пада на властите тук. Не може да си измиеш ръцете с Европа.

563

Анонимен

преди 3 години

Избираме да те разкараме от властта на 4.04.

562

Е и..докъде стигнаха

преди 3 години

Руснаците Първи създадоха Спутник.......с ваксинацията.......тези каскети смачкани НЯМАТ капацитет за производство дори за себе си.......щели да продават.

561

Анонимен

преди 3 години

До 611Лъжеш!Руснаците миналият месец подадоха документи за одобрение в ЕС!

560

Анонимен

преди 3 години

От Лидл купувам само шоколадови бонбони с ирландско уиски. Много от продуктите, освен палмово масло, включват и рапично масло.

559

Анонимен

преди 3 години

Борисов е прав не е важно дали има полза от ваксинта ,важно е да е най -евтина , изключение може да правим само цената един км. магистрала-там сме рекордиори за Европа. Ей ,този материал който за да оцелее се храни с салам "кучешка радост" за скъп а ваксина ще реве...Нека минат рисковите пациенти , пък после ще намерим и малко по-скъпички

558

Анонимен

преди 3 години

Какво е червен етикет в Лидл?

557

ДО 610

преди 3 години

Руснаците Първи създадоха Спутник , и първи подадоха документи в ЕС за одобрение . В Европа всички Държави Одобриха Спутник , само малка част от Европа , наречена ЕС , БАВЯТ Ваксината нарочно .

556

Анонимен

преди 3 години

Руснаците първи в света се похвалиха,че са измислили ваксина ,а последни подадоха документи за одобрение в ЕС!Защото много добре знаят ,че нямат капацитет да произведат Стотици милиони ваксини за 5-6 месеца време!Те не могат да задоволят нуждите на Русия ,а щели да изнасят в чужбина ваксини!Може ,ама само символични бройки,колкото да си правят реклама!

555

Млад меринджей

преди 3 години

Ас ли гласувам за БСПто , техните тухли и арматури са *** и са неразрушими илати да виждате в Столипиново вече 30 и косур години не можем унищожи блоковете.