596

епидемиолог

преди 7 месеца

Ваксините,- ако вършат работа и са безврдни, - са необходини само за хора над 65 г и такива със серизни здравословни проблеми.За всички останали е ненужно и лишено от всякаква логика или научни доказателства. Нищо страшно няма в това млади и здарви хора да го изкарат безсимптомно или с леки симптоми, защото нищо по-добро няма от имунитет с антитела създадени по този начин. Или стаден имунитетА ограничения, локдауни и дистанции само удължават вирусите до безкрайност. А може би това е целта?

595

епидемиолог

преди 7 месеца

Aма верно ли всички тук се избивате за ваксини и нямате търпение да ви ги забият?Та и спорове гледам има тук, кой елексир е по-вълшебен? Като че ли някой може да знае!Или сте хитреци които се правят на нетърпеливи, с намерението така да заблудите другите да си ги забият първо, та да се създаде стадния имунитет без вас?

594

Еднокнижния

преди 7 месеца

Обича да пипа суха пара!

593

Мошеник

преди 7 месеца

Обясни на всички българи колко милиарда дългове натрупа за поколения напред ...

592

Бай Ганя

преди 7 месеца

Узакони кражбите на таз' територия и се готви за нов мандат за да открадне още и още ...

591

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам защо продължавате да ни натрапвате глупостите на тоя Прасун ... Мислите ли, че така му вдигате рейтинга ... ?Видя се какво е в Прасоландия - срутища, свлачища и измрели от ваксините Му ... Няма ли край на тая Агония - не мога да го дишам, да не говорим за отразяване на изтерзаните Му обиколки ... Спирайте, бе, pressтитутки ..

590

кретен от Позитано

преди 7 месеца

Да идва БСП вече на власт и да вкарват руска и китайска ваксина вече и Жигули и Волга линейки. Да живее народната власт!

589

Анонимен

преди 7 месеца

За какво ручахме жабетата, като пак ни предлагат ЦЦ и разни други, които извършиха геноцид в България и са много по-страшни и по-опасни от правителството на Борисов?Докога ще бъде избивано и преследвано българското население,спрете се!

588

Ментето

преди 7 месеца

Европейски опитни зайчета станахме българите.

587

Анонимен

преди 7 месеца

За тях Pfizer. като се ваксинираха всичките геройски в началото. Сега за нас Астра!С други думи за тях кафе от 15лв - за нас от 4лв !Равни както винаги!Долу Мутрите!

586

Анонимен

преди 7 месеца

Пфайзер, Спутник и Джонсън са ваксините. Другите те пребиват.

585

Анонимен

преди 7 месеца

Ами по тази логика,когато вдигна кръвно,защо те настаниха в болница,ами не си стоя в къщи за по-евтино?Човешко здраве с кафе ще ми сравнява министър-председател на България!Патки да пасеш не ставаш!

584

Анонимен

преди 7 месеца

Толупе,ти ни преби.Измори ни като ни отрови с менте ваксини.

583

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов или лъже, или не е осведомен, че за да се пусне лекарствен продукт не е нужно одобрение от ЕМА (Европейската Агенция по Лекарствата). Има национална процедура в ИАЛ (Изпълнителната Агенцията по Лекарствата) която позволява оценка на качествата на даден продукт и да се разреши употребата в България. Обаче тогава отговорността пада на властите тук. Не може да си измиеш ръцете с Европа.

582

Анонимен

преди 7 месеца

Избираме да те разкараме от властта на 4.04.

581

Е и..докъде стигнаха

преди 7 месеца

Руснаците Първи създадоха Спутник.......с ваксинацията.......тези каскети смачкани НЯМАТ капацитет за производство дори за себе си.......щели да продават.

580

Анонимен

преди 7 месеца

До 611Лъжеш!Руснаците миналият месец подадоха документи за одобрение в ЕС!

579

Анонимен

преди 7 месеца

От Лидл купувам само шоколадови бонбони с ирландско уиски. Много от продуктите, освен палмово масло, включват и рапично масло.

578

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов е прав не е важно дали има полза от ваксинта ,важно е да е най -евтина , изключение може да правим само цената един км. магистрала-там сме рекордиори за Европа. Ей ,този материал който за да оцелее се храни с салам "кучешка радост" за скъп а ваксина ще реве...Нека минат рисковите пациенти , пък после ще намерим и малко по-скъпички

577

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е червен етикет в Лидл?