594

хахахааа...

преди 3 години

"Ние винаги сме били дисциплинирани членове на ЕС и спазваме правилата",ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАААААААААААААААА...........................

593

Боце младши

преди 3 години

Тате, защо вируса ако както твърдите го има и наистина е толкова опасен , би се интересувал от етикета на ваксината? Китайска или шведска не е ли важно да се противопоставим ? Не е ли важно да се спасяват живота независимо от мястото и направата или пред смъртта избираме ЕС или изтока?

592

Боб

преди 3 години

Срам и позор е че здравето и ваксини се политизира от ЕС. Не можело руска ваксина защото дрън дрън от ЕС, а хората умират.

591

анонимен

преди 3 години

Браво пич !

590

РВ

преди 3 години

Да сравняваш ваксина с кафе е признак на тежка мозъчна недостатъчност. 11 години...80%. Остават си 80-те процента да се молят пред царя слънце, останалите 20 си бият камшика и всичко е точно.

589

Анонимен

преди 3 години

Този Нанков да не е станал оператор на постановките ,умириса джипа ,вече спи там.Обичам да гледам театралната постановка "Успехите на България" с участие на Бай Киро който дреме 400км. до Варна вади смачканото листе и заедно с Нанов слушат монолога на Борисов , после джипката обръща и пак дремене до София

588

Иван и Андрей

преди 3 години

Каква е връзката между цената на кафето и тази на ваксините . Нима ваксината е като кафе . Взимаш държи те буден до края на деня а после и вечен сън може да стане . Мен не ми е смешно . Играта със здравето на хората не е кафеджийница и Бай *** в него . Поне така мисля аз .

587

Гошо

преди 3 години

Пак долни и гнусни лъжи от Тиквата.Никой не ви вярва,не го ли разбрахте? Увехнали политическа шайка!

586

Анонимен

преди 3 години

Пия само японски зелен чай, а сравнението между цените на кафетата показва остър умствен дефицит на изказващия се!

585

Великият ваксинатор

преди 3 години

Безплатното в капана за мишките е само сиренцето.

584

Кафето

преди 3 години

Всъщност това не е ли обща ЕС софра. Един пие уиски, друг шльокавица(БГ) и накрая (но в случая с ваксините предварително, си делят сметката поравно.

583

сминдух енд чесън

преди 3 години

Болшинството българи свикнаха на 0,30 ст,о автомат,и не мечтаят за друго,само да не им вземеш и това.

582

Чочо

преди 3 години

Не безплатни,пари да ми дават,не слагам руска и китайска ваксина

581

разсмя ме

преди 3 години

До НякойВсички трябва да пият кафе от 4 лв защото има 2 лв cash back в чекмеджето.

580

gg

преди 3 години

Кафето без цианид избираме!!! Тоя си въобразява вече и че с животите ни може да си играе...

579

Перничанин

преди 3 години

Другаре надежда тука всяка оставете ! Джипката пак ще ни прегази ! Нинова докога бе

578

Някой

преди 3 години

По тази "логика" явно задължително трябва да пием кафето. Аз лично за такива пари (4 или 15лв.) бих си поръчал една студена биричка с двойка кебапчета. Но явно няма да имаме възможност да се откажем от това кафе. А който е с високо кръвно и небива изобщо да пие кафе???

577

Анонимен

преди 3 години

Какъв Плевнелев..бодобна мижитурка не не бива на го бива..

576

епидемиолог

преди 3 години

Ваксините,- ако вършат работа и са безврдни, - са необходини само за хора над 65 г и такива със серизни здравословни проблеми.За всички останали е ненужно и лишено от всякаква логика или научни доказателства. Нищо страшно няма в това млади и здарви хора да го изкарат безсимптомно или с леки симптоми, защото нищо по-добро няма от имунитет с антитела създадени по този начин. Или стаден имунитетА ограничения, локдауни и дистанции само удължават вирусите до безкрайност. А може би това е целта?

575

епидемиолог

преди 3 години

Aма верно ли всички тук се избивате за ваксини и нямате търпение да ви ги забият?Та и спорове гледам има тук, кой елексир е по-вълшебен? Като че ли някой може да знае!Или сте хитреци които се правят на нетърпеливи, с намерението така да заблудите другите да си ги забият първо, та да се създаде стадния имунитет без вас?