78

Анонимен

преди 3 години

Защо ми изтрихте линковете за ваксината,където пише,че това не е ваксина,а е с други цели?

77

anonimen

преди 3 години

Разбира се,че ваксината не е виновна.Как може да си мислите такива лоши неща.Всичко е проверено,тествано,проучено...за 4-5 месеца.Помнете ми думата,подписвам се на клетвена декларация,до 6 месеца-1 година,неваксинираните ще прескачат тру*овете на ваксинираните по улиците!!!Тепърва ще се явяват ефектите от нещо непроучено!

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Такива данни са съобщавани многократно, но явно няма кой да чете:Към 1 февруари:В началото на ваксинацията Израел е над 8000 случая на ден. В момента са под 2000.Пика преди началото на ваксинацията е 101 човека жертви, в момента е 13.У възрастовата група над 65 години се наблюдава 0.07% заболеваемост. Нищожно спрямо предни периоди или типичното за този вирус.

75

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че противоречивите коментари и мнения за ваксината наплашиха хората. Отделно НОЩ ги плаши от една година "с яко ще се мре". И от страх се умира ако имаш и сериозни заболявания. Всичко това се превърна в търговия и начин на печелене на пари.

74

Не така

преди 3 години

Разковаха и убиха 57 годишна жена за десет лева!? Спрете парите на поставяните ваксини, нали взимат заплата! 1000 лв. за първа линия, 10 лв. за поставяне на 1 брой ваксина, а заплатата за какво е? Щото са учили за лекари? Щото са "герои"...

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Пишеш "Проблеми свързани с влиянието на Чернобилската авария в Република България" в Гугъл, отваряш изцяло публикувания там доклад от 1992г с номер 9300365 и четеш за увеличените случаи на различните видове рак, както и неадекватните мерки на тогавашните власти.

72

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше ваксинирана, щеше да е от Ковид. Но сега от сърце- много удобно звучи. Хора, мислете, не бъдете овце! На никой от управляващите не му дреме за вас.

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Израел почти всички са ваксинирани със Пфайзер и дори в тоя сайт имаше статии за това, че вече отдавна заболявоемостта е намаляал, тъй че, за "глухите" камбаната бие по веднъж.---А с колко точно е намаляла, то навсякъде намалява и се увеличава, дори и в този сайт имало някъде си информация, че може би. Точно с колко? Много точно писаха всеки ден с какъв процент от населението с ваксини. Минаха 3 месеца? Защо не дават цифри за резултата.

70

Анонимен

преди 3 години

До AnonymousМалко ви са 1200 лева, та качеството на работата ви е ниско?

69

Анонимен

преди 3 години

До a защоо?В Израел почти всички са ваксинирани със Пфайзер и дори в тоя сайт имаше статии за това, че вече отдавна заболявоемостта е намаляал, тъй че, за "глухите" камбаната бие по веднъж.

68

Anonymous

преди 3 години

А как ще се обясни сърдечният удар на италиански военен?Нещо твърде много съвпадения има на реакции, а общото е само, че са били ваксинирани.Нашите патоанатоми не се славят с голям професионализъм, а и са доста политически и парично зависими. Никой няма да повярва на изводите на тяхното заключение.А и предварително подготвят хората, още вчера министърът каза, че всичко било наред, само чакали документа. Явно изводите са поръчани предварително.А умрялата жена си е умряла, да му мислят другите

67

Анонимен

преди 3 години

"Къде си живял бре, мало.умнико тогава и коя партия беше на власт , помниш ли, или вече деменцията те е хванала? Колко време след аварията нашите признаха за нея, помниш ли"?Въпросът беше колко са жертвите, а не кога са признали. Независимо кога са признали, след това нито един случай не е регистриран на заболяване в следствие на аварията в Чернобил, нито повишение на броя на каквито и да са заболяванията в района. Жертви имаше само от спасителните екипи.

66

Анонимен

преди 3 години

До ББ17 човека мои познати всички го изкараха почти без симптоми като лека настинка, много от тях над 50 години.

65

a защоо?

преди 3 години

А защо няма новини от Израел - там ваксинираха повече от половината население и то с добрите ваксини, не AstraZeneca? Защо няма довини как е спаднал броят на заразените и смъртите случаи? Всъщност спаднал ли е?

64

ББ

преди 3 години

Само да Ви кажа, че Коронавируса е много опасна зараза! Не е грип, това е смъртоносен вирус! Пет човека мой познати (млади хора под 40 години) едвам оцеляха, и всички го караха по един месец! Пазете се и не го подценявайте

63

Анонимен

преди 3 години

Не с мране от ковидя ще се депопулизира. Последната подла замисъл.А от перманентен стрес. Се раждат още по ужасни болести и стерелитет.

62

Анонимен

преди 3 години

Те САЩ си мислеха 90те - СССР го няма, сега ще колим и ще бесим и избиха толкова много хора в Сърбия, ама защо не опитат сега? Нали го няма СССР!

61

Анонимен

преди 3 години

От Чернобил няма регистрирани случаи на заболели след аварията, нито повишение на каквито и да заболявания, докато след бомбите на САЩ с обогатен уран в Сърбия заболяванията от рак се увеличиха.

60

Елементарно

преди 3 години

Починала от сърце, защото преди това се е ваксинирала. Наглистта на управляващите няма край! Защо трябваше пак да почине някой, за да се замислят колко е вредна ваксината? Колко страни преди нас спряха Астра&..., но на нашите управници не им увират главите. Хайде, заспи, пак вдигнете палеца за тиквуна, той вече Ви го слага бавно! ОФце сме си и това е.

59

Анонимен

преди 3 години

До вчера се умираше само от ковид днес откаквото ни изнася.