98

Щирлиц

преди 3 години

ДДТ едно време също е било безвредно и полезно.

97

Анонимен

преди 3 години

Добре де, как пък на никого не му прави впечатление, че другите случаи на починали след ваксина не се разследват имат ли, нямат ли връзка с ваксината, какво се е случило, а само този случай се проверява и то точно когато трябваше да спрем Астра Зенека, за да сме като другите? А пък отделен въпрос е, че другите страни спират Астра Зенека по некои други причини, но това явно е твърде сложно изобщо средностатистическия ваксър да го види, така че няма и да питам..

96

Забележете

преди 3 години

Почнаха ваксините и болните се увеличиха. А за починалите никаква информаци. Ко праим.

95

Анонимен

преди 3 години

До АНТИВАКСЪР ПРОСТПровери си данните, че нищо не става от тях. Я си дай източника.

94

Жената починала

преди 3 години

... ОТ СЪРЦЕ! А придворните ще починат от комбинирани усложнения - липса на сърце и липса на мозък. А, и от липса на ТОПКИ!Вседържецът пък може да почине само от 2 неща - от народната любов или от тази на бившите авери.

93

Анонимен

преди 3 години

Наистина. Глупаво е да мислиш, че е подозрително да умрат за два месеца ваксиниране толкова хора, колкото за 11 месеца бушуваща ужасяваща пандемия. Единствено може да се интерпретира като голям успех за ваксинирането.

92

АНТИВАКСЪР ПРОСТ

преди 3 години

Толкова е лесно... Цялата информация ви я дават, още не са измислили как да я скрият... Начало на масовата, доброволна, принудителна "ваксинация" в Израел - 19 декември 2020. Смъртни случаи от "ковид" до 19 декември -3074. Общо заразени до тази дата - 372 886.Към момента- 19 декември 2020.Смъртни случаи от "ковид" до 12 март -5980. ДВОЙНО!Общо заразени 12 март - 816 198. Повче от два пъти увеличение.За два месеца "ваксинация" - удвоиха умрелите през годината.Разбирай както искаш.

91

Емо

преди 3 години

Не е полезно за самия човек да вярва в КОНСПИРАЦИИ .... Снощи гледах Волен Сидеров как живее в друго измерение... Не вярвам,че искате да приличате на него.

90

Умен

преди 3 години

Вчера са умрели 100 човека от корона вирус и един от ваксина. Ама ваксината била опасна , а не ковида. Но какво да искащ от народ, който си избира мутра за водач.

89

Анонимен

преди 3 години

Емо мойто момче, ти да чуваш колко точно са умрели на ден от катастрофа или от рак или от инфаркт, е като не чуваш дали умират? Това че не чуваш за умрели от ваксина може би е защото или го крият или се случва без да го разберат приписвайки го на нещо друго. Интересно е че при ковид винаги умират от ковид без значение дали са с рак, инфаркт или инсулт или каквото и да е заболяване, но след ваксина ако умреш винаги е старост, инфаркт, инсулт и какво ли още не НО никога ваксината. Ае да се събудим

88

Емо

преди 3 години

ПРЕЗ 2000 ГОДИНА ЕДНА МОЯ РОДНИНА,КОЯТО НЕ ПИЕШЕ, НЕ ПУШИШЕ СИ ЗАМИНА НА 50г ОТ ТРОМБОФЛЕБИТ... ДА НЕ БИ ДА СИ Е БИЛА 20г ПО РАНО ВАКСИНАТА...

87

Анонимен

преди 3 години

Емчо, чувал ли си за главни букви и малки букви... Интелект неземен? Айди да ги ползваш по предназначение, момченце истерично?

86

Анонимен

преди 3 години

Колко проверки минаха покрай тоя вироса !!и няма информация за проверката )

85

Емо

преди 3 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ДОСЕГА НА КОЛКО МИЛИОНА Е ПОСТАВЕНА ТАЗИ ВАКСИНА....КАТО ГЛЕДАМ ВСИЧКИТЕ СИ ЗАМИНАХА ОТ СЪРЦЕ.... ВИНАГИ СА УМИРАЛИ ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ПРЕДИ ВАКСИНИТЕ....САМО,ЧЕ СЕГА АНТИ-ВАКСАРИТЕ ЩЕ НАБЕЖДАВАТ ВАКСИНИТЕ.... ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН НАРОД СМЕ.

84

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Явно плоскоглавите проваксъри четат данните от Израел, както дяволът евангелието... Преди началото на "ваксинирането" - по 600-1000 случай на новозаразени дневно. След началото скочиха до 10 000, задържа се седмици около 8000, и бавно слезе до 3000-4000 дневно. Тоест, няколко пъти повече, отколкото преди "вакс". А още по-интересни са СМЪРТНИТЕ случаи, около 40% са само от двата месеца и половина "ваксиниране", тоест за десет месеца пандемия са умрели толкова хора, колкото за два месеца вакси.

83

Мейстър Емон

преди 3 години

От семейният ми опит лекар никога за нищо не е виновен, освен ако не е предишния при, който сме били и новият обяснява как "лекувал, недолекувал". После как да имаш доверие в такава система.

82

Анонимен

преди 3 години

До момента в света ваксинираните са 330 милиона. Достатъчно простолюдието да търси съвпадения в тях.

81

Анонимен

преди 3 години

продажните търговци наречени още дофтуряци естествено се мъчат да си покрият посраните ***, не е нещо ново - и преди ковид цирка убиваха хора за пари, сега им дойде обаче дюшеш

80

Анонимен

преди 3 години

е ама ако беше ковид щеше да не е умряла от сърце а от ковид...Големи сте лицемери ...

79

Емо

преди 3 години

АЗ ПЪК ЩЕ ЧАКАМ НАРОЧНО АСТРА ЗЕНЕКА .... НА НИКАКВИ СПЕКУЛАЦИИ НЕ ВЯРВАМ.... А КОРНЕЛИЯ И ЗАРКОВ АКО ИСКАТ И ДА СЕ ЛЕКУВАТ С ЧЕРЕН ПИПЕР.