118

Безумия

преди 3 години

Ако случаят не беше получил гласност, жената щеше да е починала от ковид.

117

Анонимен

преди 3 години

До Трагично е,не смешноЕдва ли - по това врене инокулацията е била вече позната. Приносът на Дженър е, че показва, че чрез инокулация към една (близка) болест, се получава предпазване от друга, по-тежка. Не вярвайте на ненаучни г.лупости! Ваксините са голямо постижение. Сами мислете! Човечеството се е увеличило двойно за последните 50 г - ако ваксините бяха толкова страшни и вредни, то щеше да намалява, а не обратно

116

Анонимен

преди 3 години

До Д-р ИсняСърдечна недостатъчност не се развива за един ден и ваксина не може да я причини

115

Анонимен

преди 3 години

Милиони хора вече са ваксинирани с тази ваксина. Ако имаше проблем, щеше отдавна да се разбере. Не вярвайте на невежи слухове и ненаучни писания. Ваксинирайте се. Вирусът е опасен, а българите и без това сме малко

114

Анонимен

преди 3 години

До 107..Пие се след това препарат за разреждане на кръвта..Това се нарича аспирин!Българите още не знаят как функционира света, все чакат някой да дойде и да ги оправи! Та и тук препарат за разреждане.....!

113

Наблюдател

преди 3 години

Лъжа! В Германия има 3000 починали от ваксината на АЗ. В БГ от тази ваксина друга жена на 36 4 дни след поставянето и почина - миналата седмица. Нейният приятел тръгнал на път и го върнали от чужбина в тежко състояние. Явно ваксината не става

112

Анонимен

преди 3 години

Не ми се вярва че ако искаш да се ваксинираш ,ще ти правят изследвания ,нещо полъгват

111

Журналейшън

преди 3 години

Абре, автори на статии от днес.бг, не се ли усещатае колко *** звучи това което сте написали, а?!"Жената е починала от сърце" - един вид заминала си е доволна и щастлива от този свят, а?!Ваксинирана и спокойна, че няма да умре от коронавирус!Нито Бойко ни трябва, нито коронавирус - с това поколение което расте, сами ще се затриеме, без чужда помощ! Толкова да ви мързи да напишете две думички в повече да е по-ясно заглавието!

110

Христо Христов

преди 3 години

Програмата на ес за ваксинация трябва да върви. План трябва да се изпълнява!

109

факт

преди 3 години

кога как ви изнася, ковид, сърце!?

108

за калинки ни взеха

преди 3 години

Как пък същата тази жена е пратена от кардиолога си в същия ден на ваксинация и е имала остра сърдечна недостатъчност? Не й е правил кардиограма, не я е преглеждал изобщо? Това е състояние, което е лесно видимо, винаги е придружено от оплаквания и в същото време се развива за дълго време.

107

Анонимен

преди 3 години

Ще ми проверяват, дъртия.....Всеки балък, сложил си ваксина е подписал декларация, че го прави на своя отговорност.

106

ТЪЖНО!

преди 3 години

Ако почине от сърце като усложнение от Ковид е страшно, но ако почине от сърце като усложнение от ваксина е нищо.Тези хора трябва да свършат в съда.

105

До Анонимен

преди 3 години

Значи, че щом ваксината не е проблем и Ковида не е - нали така.

104

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Исня"Не е умряла жената от ваксината, а от нещо, което ваксината е причинила."Искаш да кажеш, не не е умряла ОТ, а СЪС. Значи ваксината не е проблем, щом и с ковид е така.

103

Д-р Исня

преди 3 години

Никой не е умрял от СПИН, всички или от пневмония или някаква настинка. Но от СПИН не се умира. Не е умряла жената от ваксината, а от нещо, което ваксината е причинила. В случая сърдечна недостатъчност.

102

Анонимен

преди 3 години

Общото между всички починали по света е, че сърцето им е спряло да бие. Гениална мисъл.

101

Tonita-7

преди 3 години

От сърце значи-какво съвпадение,да няма нищо общо с ваксината? Повярвах:)

100

65

преди 3 години

Вируса и ваксините предизвикват сърцебиене с пулс над 100-120 удара в минута.Товя може да доведе до аритмия,която сама по себе си прави тромби. Пие се след това препарат за разреждане на кръвта.Така ,че предизвикателството към сърцето е голямо.Да не говорим за автоимунните заболявания.

99

Трагично е,не смешно

преди 3 години

То и това оставаше! Да кажат, че жената е починала в цветущо здраве... Въпросът е дали смъртта на жената щеше да настъпи по същото време или по-рано, ако тя не бе ваксинирана? Какво остана с правилото на Хипократ, според което, лекарят трябва така да лекува пациента, че да не му навреди? Всъщност, правилото на Хипократ важи за лекари, а не за дилъри на ваксини. Неслучайно създателят на ваксината срещу едрата шарка д-р Едуард Дженър е правил наблюдения цели 25 години преди да я приложи на хора...