86

Анонимен

преди 3 години

До БАНкоИ двете,и двете

85

Анонимен

преди 3 години

Ако си със счупен крак в болницата и получиш диария, ти слагат кислород и те пишат ковид. Пресен случай на мой чичо. Паднал с колелото и си строшил крака, та операции, болница. Парички, парички...

84

Анонимен

преди 3 години

За последните 16 дни броя на новите случаи се удвои. Това означава, че от сегашните 3000 нови случая на ден отиваме на 6000 нови случая към 28 март, седмица преди изборите, аможе и да да повече.

83

Анонимен

преди 3 години

Стара песен на нов глас лъжи лъжи и само лъжи дано да горите в ада долни мутри вън

82

Елемаг

преди 3 години

Зоро 111 нищо вече няма да затварят и няма да има локдаун,всичко е отворено защото бИджета е на червено и преди Кромид!!!И пак днеска 20 000 тествани,яко ви правят на баламурници,ама като сте стадо!!!В тая България жителите са колкото Китай!!!

81

Реалист

преди 3 години

Първо си мислех, че мутрите се целят пикът на епидемията да е на 4 април с десетина хиляди заразени, но може би мутрите са искали друго да направят - пикът да е една седмица преди изборите, за да могат да се хвалят как са овладяло епидемията. Какво ще стане в действителност предстои да видим.

80

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

79

БАНко

преди 3 години

СЛЕД ВЧЕРАШНИТЕ ИЗЦЕПКИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ - ТЕЖКО ИМ НА ВАКСИНИРАНИТЕ , КАЗАХА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ !!!ХАОСА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СТАНА ПАНИКА !!!

78

Зоро

преди 3 години

Можеха да спрат ковидарниците много по-рано. Помните ли, когато бяха затворени, имаше по 200 заразени и 20 починали.Още февруари се видя (не, че не се знаеше), че работата отива нагоре яко. Чудя се, защо ги върнаха? Защото даваха пари на майки, които остават вкъщи?Ами като се наложи пълен локдаун, откъде ще дават?

77

Питагор

преди 3 години

Голяма математика е тоя ковид

76

Анонимен

преди 3 години

наистина ще излезе вярно че престъпната гробаджийска шайка цели макс разрастване на заразата и минимум гласуващи.

75

До 98

преди 3 години

До края на другата седмица ще надминем 4 държави и ще сме девети в света по починали от Ковид-19 на човек от населението. Ще надминем даже и Италия, която сега е девета, освен Португалия, САЩ и Босна и Херцеговина.

74

Анонимен

преди 3 години

Да се отвори държавата на крачка преди ваксините и преди новите 2 щамове беше пълна идиотия. Кой ще носи сега отговорност за 100 умрели всеки ден ? 100 разбити семейства всеки ден ? Да не мислите ,че всички рея които реват за махане на мерките, им е жал за вашите загуби ? Не Правителството е длъжно да защитава живота, а то се провали накрая.

73

Анонимен

преди 3 години

с деббииллното си поведение спрямо вируса Борисоооооф ще последва съдбата на Тръмп. Той е от глупците които не се учат от грешките на другите.

72

Анонимен

преди 3 години

Тези дни умираха по около 20 човека под 60 години и по около 80 човека над 60 години. В България казват, че има около 800 хиляди работещи пенсионери, т.е. икономиката на България е силно зависима от работещите пенсионери. Около мен работят почти всички пенсионери до 73 годишна възраст. Останалите са на над 78 години.

71

ТрезвеникЕзотерик

преди 3 години

До пияница мистикТи ще се бодваш ли с някой от препаратите?

70

Златена

преди 3 години

Има едни истина младите 20 годишни българи станаха големи егоисти които се интересуват само от своята печалба и удоволствие за живота на възрастните хора въобще не им пука .Заради младите 20 годишни българи които мислят само за себе си нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

69

Грух

преди 3 години

Къде е Бау? Да не опъна жартиера след някоя спринцовка?

68

До 91

преди 3 години

Гибралтар е в Европа

67

Анонимен

преди 3 години

Какво да не се прави при епидемия - учете се от ГЕРБ, които вече над една година ни го показват на практика