31

Анонимен

преди 3 години

Абе и мен вчера ме праснаха с тояга по главата, и днес ме боли главата, но не мога да намеря пряка причинно-следствена връзка между двете.

30

Анонимен

преди 3 години

Ей сега приказките на тиквата от тази седмица , че ще ваксинират рисковите групи до края на месеца съвсем няма да се сбъднат.С какво бе Тикво? С плюнка ли?

29

Ш/Ч

преди 3 години

Немъ страшно "Стадо", след седмицъ шъ съ окаже, че "Бозатъ" е по-безопаснъ и по-ефективна от първоначалното проучване!!!!-))))))Ееех, тоз "Златен Милиард"....

28

Ха ха!!!

преди 3 години

На бас се хващам че вече всички 'мъртви души' от Избирателните списъци - се водят Ваксинирани!

27

Анонимен

преди 3 години

Всеки критикува,всеки плюе,всеки цвили,всеки недоволен ! Нито едно конструктивно мнение и идея.Нито един акт на аналитичност и разглеждане на казуса във всичките му аспекти.Пенсионирани военни,шофьори,порталаджии,заварчици,отк и т.н. се произнасят за вирусология със самочувствието на нобелисти.Алоуу,успокойте топката,смешници.Кои сте вие и от чия трибуна се произнасяте така остро ,че и с претенции за нормативност? Дайте да ви видим вас-име,кариера,успехи ! Какво всъщност искате ,знаете ли изобщо

26

приноса на Герб

преди 3 години

Вече и в Моргите са открити "ваксинационни центрове"...

25

До 25

преди 3 години

Изчезвай !

24

Анонимен

преди 3 години

Каква имунизация бе, с какво?! С дезинфектант ли ще инжектирате хората, ваксини няма, точка. Каквото влезе пфайзър отиде за елита на Герб и това е. И защо беше нужно да се крие за смъртта на човека от ваксината на астра? Кой баламосвате 2021 когато всички имаме интернет и всичко излиза. Кой нареди да се лъже, Борисов ли???

23

123

преди 3 години

Ако състоянието на тази жена е било такова преди ваксинацията, защо изобщо е ваксинирана? Никой ли не е проверил здравословното състояние, никаква консултация ли не е била направена? Или всички се дупчат на конвейер и който оцелее, оцелее? А това за запушени на 100 % съдове - как изобщо е била жива тази жена...

22

До шаш

преди 3 години

Ама това си е 'световна новина'! Жена със 100% запушени съдеве някак си се довлякла до пункт за ваксиниране - явно да изпълни 'гражданският си дълг' и пребори Короната с "най безопасните ваксини" в Света!За нещастие - 100% запушените съдове не позволили ваксината да действа - и жената се споминала...Всичко е точно, нали?

21

Експерименти,

преди 3 години

До минувачдраги минувачо, експерименти.Глобални социални и медицински експерименти.За да има "зелен паспорт" една ваксина, тя трябва да е изпитвана минимум три години.Върху различни групи пациенти - по възрастови групи, по здравословно състояние (за различните заболявания). Обобщават се резултатите, оценява се съотношението полза:риск:ефективност и чак тогава МОЖЕ да се прилага.

20

Анонимен

преди 3 години

На пръв поглед жената има доста придружаващи заболявания, тя е с наднормено тегло, извършена операция по повод запушване на артерии на сърцето през 2005 година и находката доказва това. Категорично няма образуване на тромби.E, за това че жена в лошо здравословно състояние е починала, се спира ваксинацията в страната и се обричат стотици на смърт?

19

шаш

преди 3 години

"съдовете 100% запушени..,белодробен оток,тежки сърдечни проблеми"Чували ли сте такова нещо?Според мене,в този пункт просто в навалицата не са забелязали,че ваксинират мъртвец.Това е единственото обяснение.Бог да прости жената,но да не прощава на убийците й.

18

...

преди 3 години

Уйде конят у ряката...

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бонджорно доктор мафиозо,ваксината не ви е в ред,съсирек прави и тробоза,а Сoрoс е платил навред.

16

Анонимен

преди 3 години

1-4 група, зелени коридори, е-портал...? Друго???

15

Анонимен

преди 3 години

Цялата пандемия ще се окаже един голям цирк. Много скоро дано има осъдени, и този театър да свършва. Не сме опитни зайчета. Зелен паспорт не ми трябва, за да пътуваш, трябва да си жив. Няма да нося маска и няма са се ваксинирам.

14

минувач

преди 3 години

Ами като е имала толкова много здравни проблеми - защо са я боцнали жената бе?Като почине някой с Ковид и Придружаващи проблеми - от Ковида е!Като почине некой с Ваксина и Придружаващи проблеми - от Проблемите е!Айде сиктир...

13

Анонимен

преди 3 години

Само да сменим етикетите и продължаваме. Всичко е точно.

12

Анонимен

преди 3 години

До н 9 ще ваксинират само с Пфайзер и Модерна