420

BGN

преди 3 години

Комунягиии, един град му кръстете на тоя вече !!!!

419

0

преди 3 години

Даже не е и 3-та фаза, защото вървят едновременно 1-ва,2-а и 3 -та.

418

0

преди 3 години

Крайна очаквана дата на завършване на проучването на Astra Zeneca е -14.02.2023г.Който има поне две мозъчни клетки, може да осъзнае, че участва в 3-та фаза безплатно, като опитна мишка.Кажи му на Българина обаче, че нещо е безплатно и трудно се намира, ако пък види и опашка,веднага се нарежда на нея и двете му мозъчни клетки спират да функционират.

417

Анонимен

преди 3 години

Борисов е убиец! Ако никой не беше съобщил от другите държави за проблеми с ваксината , нашата тиква щеше още да пропагандира ваксинацията с тази ваксина ! А кой се ваксинира с качествената ваксина а? Нито щаба нито тиквата могат да си вършат работата! Каквото чуят или им кажат от другите държава това повтарят и правят, не са способни да мислят сами за себе си...

416

Анонимен

преди 3 години

Ако не е Борисов, не знам. Под път, над път, сред път, между път, все Борисов. Аз предлагам да закраият парламент и президенство, да остане само Борисов да се грижи за цялата държава. И областни управители и кметове не ни трябват. Да закрият и цялата държавна администрация, да остане само Борисов.

415

До452

преди 3 години

Да,прав сте,но защо да дърпаме дявола за опашката?Сега в САЩ започва кампания за оплюване на руската ваксина,като измислят ,че много са починали от нея.Важно е да се продават техните ваксини.Гадни ,алчни ***,дано си получат заслуженото!Дано Борисов даде възможност всеки българин да си каже коя ваксина би си сложил.

414

Анонимен

преди 3 години

Каза ви Мангъров не правете глупости без необходимост, ама не ние вярваме на доктор борисов *** народ

413

Анонимен

преди 3 години

Отдавна ви рева тук с цяло гърло и ви казвам - НЯМА ОДОБРЕНИ ВАКСИНИ, ИМА РАЗРЕШЕНИ ЗА УПОТРЕБА. Одобряване става след години клинични изследвания и то само от медицинска комисия или асоциация. ЕС няма права на одобрява ваксини, има права да разрешава за употреба. Обаче масово си ви се писка от мисирките че са одобрени и вие се боцкате. Супер, първо ще си отидат най-неграмотните. Това е 30% от населението. Супер. Плана си върви. Кат не знаете какво е ОДОБРЕНА и РАЗРЕШЕНА ваксина - яко ша са мре.

412

Анонимен

преди 3 години

Коя е гаранцията,че тази ваксина няма да отключи рак след години?Абсолютно съм сигурна ,Коя е гаранцията, че ако не си биете тази ваксина, че се отключи рак след година?

411

Анонимен

преди 3 години

Коя е гаранцията,че тази ваксина няма да отключи рак след години?Абсолютно съм сигурна ,че пак ще я обявят за безопасна.Важно да текат реки от пари към производителя.ИСКАМЕ РУСКА ВАКСИНА!СПУТНИК 5.БОРИСОВ МНОГО БИ СПЕЧЕЛИЛ АКО Я БЕШЕ ВКАРАЛ НАВРЕМЕ И БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ,НАРОДА ДА ПОЧУСТВА ЧЕ НАИСТИНА ИМА ГРИЖА.СЕГА,МНОГО ЩЕ ЗАГУБИ.

410

Анонимен

преди 3 години

Поредната имитация на управление на България.

409

митко

преди 3 години

Боко Тиквата ще бъде съден не само за шкафчетата.И заради тези отрови с които ваксинират хората ще бъде изправен на трибунал.

408

Анонимен

преди 3 години

Честито на вече ваксиниранитеБлагодаря. Високата температура вече отшумява и след 2 седмици съм на практика защитен от тежко протичане на болестта.

407

Анонимен

преди 3 години

Ми ония "спецове" от щаба за какво са!Чекат тулупина да каже стоп.

406

Стефан Христов

преди 3 години

Да е жив и здрав Бащицата, който е компетентен по всички въпроси и огрява като Слънце целия народ и го брани повече от Господ! Амин!

405

Х

преди 3 години

До Иван П.Изобщо не е правлно решение. Недопустимо е Борисов да се разпорежда като гл мед експерт.

404

Анонимен

преди 3 години

Лъжеца се появи.

403

Х

преди 3 години

Борисов не гл здравен експерт, за да спира ваксината. Нека даде възможност експертите да си кажат думата. Винаги има някакъв минимален риск, особено ако имаш придружаващи заболявания. Не може да се лишат хиляди хора от тази изключително важна и сравнително безопасна ваксина, изпитана върху хиляди доброволци.

402

Иван П.

преди 3 години

Браво на Борисов ! Поредно правилно решение!

401

мериносова овца

преди 3 години

беее много комунисти беееее към амбразурата беееее бееее