11

Диана

преди 3 години

До Избори, избори..На БСП явно не й е ясно, че народът ВИНАГИ печели, особено ако се обедини да маха БСП! Тази партия е *** на народния гръб, смуче народна кръв и пот, унижава и мачка народа, тъпче къде кой може, лицемери и манипулира, за да ни докаже колко сме глупави и как тя ще си прави с нас каквото си поиска - ще ни стреля мафиотски, яе ни дави "патриотски" защото ТЕ са богоизбраните! - другите сме дреб, подлежаща на унищожение...Но партиите си отиват, а народите остават! БСП ВЪН!

10

Читател

преди 3 години

Чичо Ристо,гледай си копаницата не си ври носът там,където не трябва. Ако на мен ми платят да хваля мижавата партийка вмро и аз ще го правя денонощно.Ти си далеч от тези процеси които вонят на корупция,затова си друскай ръченицата.

9

Тикволандия

преди 3 години

От патериците на ГЕРБ каква трансформация да чакаме?

8

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Все още има хляб и някак си се преживява. Но когато умре и последния комунист и останем с ГЕРБ-ери, демократи и лъжепатриоти-измамници тогава ще има революция и кръв ще се лее. Защото когато няма комунисти няма да има кой да храни паразитните съсловия от изброените партии на мързеливци и крадци... Историята го доказа по тези земи - няма комунисти, няма хляб!

7

Анонимен

преди 3 години

Малко са закъснети трансформациите - вече над 30 години .Ясно е, докато не измре мързеливото комунистическо племе - няма да мръднем от дъното.

6

Анонимен

преди 3 години

Боже боже, ела да си прибереш версиите:)) Занимавал се челяка с проблеми, които стадото не ги е виждало :))) Спрях видеото в този магнетичен момент, не мога да си го причиня да го изгледам цялото :))

5

Праведен

преди 3 години

До Избори, избори..Тотално си се объркал....просто, никога не си и учил, проста..ко !

4

Анонимен

преди 3 години

Някога имаше една книга и филм "Един наивник на средна възраст"!Стигнал средна възраст и не проумял,че тази система,ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА,не може да се промени,като влезеш в една от нейните структури - това може да стане само чрез премахването и!Даже и по някакво чУдо да бъде премахнат ББ,ББорисовщината ще си остане - нейната зараза вече е проникнала навсякъде!Която и да е партия да дойде на власт,СЪЩНОСТТА ще си остане!Останалото е капан за нещастни наивници !

3

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко ще управлява още 4 години, и все така докато има комунисти жадни за власт.

2

Избори, избори..

преди 3 години

Който и да е спечели, народа ще изгуби. Трябва будно общество на първо място. И чистка в парламента. Време е всички да изберат, че без това общество да се събуди и да започне да държи сметка на властимащите, промяна няма да има. Трябва за всяко решение в наш ущърб всички да са пред парламента и да са готови да сринат всичко и всички. Всеки милиционер, който посегне на гражданин да получи същото от тълпата. Европа е псевдо демокрация, в която мирни протести никога не са довели до промяна.

1

Анонимен

преди 3 години

Егати лицемера. Аве кви патриоти сте вие ? На ф16 а не български. Патриоти са Възраждане а вие сте за държавна ясла .Трябва ни промяна а не ф16.