180

Анонимен

преди 3 години

А ти не разбра ли ,че българско гражданство се дава само за доказан български произход-------Е, и какво?Това, че има български произход не означава, че е македонец. Още по-малко оправдава един министър да си прави пропаганда с името му. Като е имал дядо българин, това дава право на Каракачанов да си играе с името му, както си иска ли?

179

дабе

преди 3 години

До Анонимен то че му е празна главата е ама са му яко пълни джобовете

178

Анонимен

преди 3 години

Браво на Каракачанов той патриот нарита маке в дупе

177

Анонимен

преди 3 години

Този отвратителен олитик ги знае кои са защото отй им е продал български паспорти ! Ако в тиквата му имаше поне една хилядна част от стомаха за да не бъде толкова празна не би се саморазкрил така явно ! Такива политици безумно пр.ости управляват България !

176

Анонимен

преди 3 години

Какво се правят на ударени? Откакто България е в ЕС, македонците взимат българско гражданство за да обикалят и работят в Европа без ограничение. В момента, в който и тях ги приемат, желаещите за това ще секнат. Това, че ние раздаваме гражданство на всеки, който си поиска, не означава, че се чувства българин и утре няма да започне да гори знаме и да ни нарича татари и кво ли не

175

Анонимен

преди 3 години

Баща, син, деца агенти. Очакваме внучетата...

174

Анонимен

преди 3 години

пожизнен муфтаджия на държавна софра от времето на бай Тошо

173

Анонимен

преди 3 години

Не знам какъв тъпигьоз требва да си, за да гласуваш за идьотин като Каракачанов. С посъпките си не само минава всякакви етични граници и се излага като човек, но излага и вреди на цялата държава.

172

Анонимен

преди 3 години

До 175А ти не разбра ли ,че българско гражданство се дава само за доказан български произход за граждани на СМ,Албания,Молдова и др. или в дриги случаи по натурализация /само за чужденци които живеят в БГ/ при определени условия или за заслуги.На "възродените" в Турция гражданството е възстановено.

171

Анонимен

преди 3 години

Техните политици сръбски еничари чакат затаили дъх дали наш народ и " новите" политици ще им признаят фалшификата.Обработват горките хора как политиката ни към СМ е предизборна,че новите ще се огънат,народа ще мълчи ,а те ще получат незаслужен подарък заради българомразието си,македонския цар Самуил,"фашистката" окупация струваща над 10 млрд.бълг. лева за възстановяването на обрулената територия,което се крие,освобождаване на всички военопленици от български произход и много други известни

170

Ами

преди 3 години

Човекът просто казва истината . Тия, които го плюят, обслужват или тесно-партийни, или анти-български интереси !

169

Анонимен

преди 3 години

Ръчкай,ръчкай,без да прекаляваш!Трябва по някакъв начин да се реши проблема с дилемата" фашизъм",антифашизъм" на който са стъпили създателите на това гнус.о македонско образувание.Какви " антифашисти" коалирани с комунисти които репресират всички инакомислещи,герои ли са,забраняват други партии,местни българи отъждествяват с фашисти,унижават заради етноса,забраняват им езика,та създателите на комунистическия тоталитарен едноличен режим докога ще се бият в гърдите,без да обяснят "фашизма "в СМ

168

ББ

преди 3 години

първо им взе подкупите за паспорти...сега и ги осветляваш...ще ги утепат македонците...какво да очакваш от агент на ДС и КГБ

167

Анонимен

преди 3 години

Агент Иван изглежда като нафиркан.Това ще да е новата полит мода.

166

срам не срам

преди 3 години

Северно Македонците, един ден като будна жена която се е налудувала ще се прибере при мъжа си в България. Но защо трябва да става така?

165

Койчо

преди 3 години

А сега тези в списъка да кажат колко пари дадоха на торбалан

164

Правило

преди 3 години

Щом комунисти,турци и *** пищят,значи човека е прав!

163

Анонимен

преди 3 години

Вие не разбрахте ли най-после, че български произход не означава българин по националност? Това са различни неща, а още по-встрани е "българско гражданство" ? Не виждам какво иска да покаже Каракачанов с този ход. Прилича ми на някакво детско заяждане - понеже не му се обръща внимание, от време на време се обажда като черна станция. Е, тези хора спокойно ще му кажат "Да, дядо ми е бил записан като българин, а аз взех българско гражданство, заради визите, иначе се чувствам македонец". И ?

162

Анонимен

преди 3 години

шкембе войвода е минал на психотропни вещества,затова се лензи застрашително, докато партийката му потъва.

161

Анонимен

преди 3 години

172 Няма нужда, да те трият, не си актуален. По-важното е, че данните които изнася Каракачанов са факт. Другото важно нещо е, че БКП/БСП не е никаква опозиция.