65

Анонимен

преди 3 години

Господин ангелофф се ваксинира с пфаизер а защо не с астра ,за нормалните хора няма пфаизер и модерна

64

до 65

преди 3 години

Изобщо не ми пука някаква нула с 1500лв. заплата как нямало да се ваксинира, ама изобщо. Важни са хората, които издържаме икономиката и да има ваксини за нас. Ти си никой.

63

до 66

преди 3 години

Е как какво?! Да си се развява по заведенията, да сее зараза и да убива родилки и млади хора със заболявания, както и леля си, баба си и дядо си покрай тях. Мангъров стайл. Мангъров с година и половина закъснение получи информацията какво всъщност е Sars-Cov2 и рязко смени плочата, като си прочете научните материали, изпратени му още ноември 2020-та година, че работата хич не е шега.

62

Анонимен

преди 3 години

До ВаленсияНикой не те и задължава. И без това няма ваксини.

61

Анонимен

преди 3 години

"Щот като затворихте държавата с ония *** КПП-та..."А ти какво друго предлагаш?

60

Валенсия

преди 3 години

Никога няма да се ваксинирам !!!докторе

59

Анонимен

преди 3 години

До чезвайййййй 52 Да не се разочароваш ,ама не знам какво очакваш да стане след изборите Към обичайния процент негласуващи , този път ще се добавят и хората , които са болни и такива , които са понаплашени да не хванат някоя зараза Едва ли ще мине избирателната активност 30-35 процента После ще започнат приказки " Обстановката е много зле , трябва бързо да се състави кабинет" и други такива . Или ще имаме нов кабинет борисов , или някое експертно правителство - ГЕРБ+ДПС + няколко помощници

58

123

преди 3 години

Абе те хората много неща не искат, като да плащат данъци и да карат с ограничението, ама нали за това сте начело на държавата - да работите за общото благо... Безполезни ***!!!

57

1

преди 3 години

Какъв локдаун бе цайс,здравеопазването в тая държавица е пълен хаос,боцкате с най ефтината ваксина на астра зенека...кафе е модерна,кафе пфаизер..защо не купим китайската ваксина или руската ...ще ми казват с кой ваксина да се ваксинирам...у лево

56

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикеш пъ тоя! Могу си шашов бе!Тиъ шъ фръгът принцофки с крилца! и лазарну насочвънье! Он чипо моа дъ падне дека не требе!

55

ха ха

преди 3 години

Ама разбира се, министър Ангелов, не са "готови". Миналата година март месец бяха готови и подготвени....Ставаш смешен вече.

54

до 58

преди 3 години

Айде да си спомним по колко заразени на ден имаше, като те затвориха бедняко пpoст? Айде помисли. И помисли си сега колко заразени има. Едно време я умираше по 1 от КОВИД-19 на ден, я- не. А днеска- по 100.

53

до 52

преди 3 години

Избори няма да има на 04.04. Стига като папагали. Изборите се отлагат.

52

пияница мистик

преди 3 години

Другари комунисти. Пазете се, защото Бойко заедно с илюминатите и евреите са измислили нов начин да ви надхитрят, дето не искате да се ваксинирате :))) Запланувани са маршрутите на самолети, които с прецизно разпръсване на кемтрейлс от 10 километра височина, както правят и с другите химикали, ще уцелят и чипират тези, които не искат да се ваксинират.

51

Анонимен

преди 3 години

Не само ще бъдете разбрани, но ще се адмирира от всеки интелигентен човек! Стига сте робували на мнението на сервитьори, шофьори и общаци! Те НЕ издържат икономиката! Икономиката я издържаме НИЕ, добре платените хора, с най-високите заплати!

50

Анонимен

преди 3 години

МОМЕНТАЛЕН локдаун! Всеки нарушител бой и в ареста! Стига игрички!!!

49

Асан

преди 3 години

Щъ ни пръскът уст самолетете с чипуве!Къ дъ съ вардим бе ора!

48

чезвайййййй

преди 3 години

Обаче хората са готови за 04.04., тогава вие ще локдаунирате ЗАВИНАГИ.

47

Анонимен

преди 3 години

Айде на ваксиниитееее! Бай уан- гет уан фрии!

46

до до 43

преди 3 години

Пий си хапчетата и се успокой. Теб вече са те ваксинирани.---------Ха, ще едно Гърбаво на Бацето!Айде, за тебе двойна доза Астръ Бозичка!