296

Ямболски цървул

преди 3 години

Г-н Ангелов....ти срещу мъглата можеш ли да я накараш да не ти проникне в белият дроб?

295

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 317За никакви пари не става дума, а за некомпетентност и безсилие. Не всичко става с пари.

294

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор! Лошото е, че на тъчлинията загряват едни още по-големи ***, които ако бяха на власт, щяха да вкарат във вечния фризер поне 50-60 хиляди досега. Е, има разумни изключения, но на нашият бълканец, те му се струват някак си много "европейски". Прасе от кладенчева вода разбира ли?

293

Анонимен

преди 3 години

Обърнете внимание на политиците в Европейския парламент ! - имате ли усещането , че всички са обхванати от някаква тотална шизофрения.Дали става въпрос за много пари или да ?

292

Анонимен

преди 3 години

само Делиормана води с малък брой заразени.

291

баба мара

преди 3 години

скрателто20 за разреждане на кръвта го няма в аптеките 28 хапчета 120 леваизкупено заради слух че помага при вируса аптеките го продават без рецепти и сегание които го приемаме от години не можем да го получим това е анархияне е държава мислете на изборите как ни лекуват по телефона от вируса

290

Анонимен

преди 3 години

Нищо съществено не казаха на тази пресконференция, а само показаха, че не разбират какво става в момента в България, особено министъра.

289

Анонимен

преди 3 години

Тоя що НЕ си носи АРАБСКАТА маска ??? Нали трябва да дава ПРИМЕР като министър.. И всички останали около Борисов да си носят АРАБСКИТЕ маски като някакви турски кадъни или Евнух, РОби в харема на арабин- Ислямист.

288

Обективен

преди 3 години

За пресконференциятаМного лъжи изговори министъра на пресконференцията, маскирани като общи приказки. Останалите в повечето случаи показаха, че им липсва компетентност.На въпросите на практика не отговориха, а си повтаряха това, което приказваха преди въпросите.Журналистите явно бяха подбрани така, че да не задават въпроси по най-важните теми, за да не си личи провала на мутрите.

287

Ментора бай Иван

преди 3 години

Не си прав докторе!Хората са срещу вируса , но Вие го докарахте , размножавате го и го пръснахте по цяла България по зелените Ви коридори!Вие от НОЩ работите за вируса !Борисов ту отваря , ту затваря, защо?Защото не знае какво да прави!

286

П. Утьо Маринкин

преди 3 години

Хората предпочитат да прекарат коронавируса но не и да спазват герберските противоепидемични мерки. Смятате колко ви обичат, кютуци с кютуци!

285

Обективен

преди 3 години

Скри се в миша дупка, другарю престъпник!Хората получават кръвни съсиреци от смъртоносните ви ваксини. Дания вече ги спря!

284

Der alte Spinner

преди 3 години

Уж до сега бяхме най-добрите и целят свят говореше за нас...?

283

ДАНИЯ СПРЯ АСТРА ЗЕН

преди 3 години

BBC, DW, CNN, CNBC, The Gardian.. ВСИЧКИ ПУБЛУКУВАТ СЛЕДНАТА НОВИНА ОТ ДАНИЯ, НО НЕ И У НАС!Главната дирекция по здравеопазването в Дания обяви в четвъртък, че временно преустановява ваксинирането с препарата на "АстраЗенека".Като мотив за решението си властите посочиха "обезпокоителния ръст" на случаи на тромби при пациенти, които били имунизирани именно с ваксината на "АстраЗенека".Защо тази новина не се тиражира наред с всики останали за коронавируса у нас?

282

Анонимен

преди 3 години

абе да питам, тоз вирус успяха ли да го изолират ?

281

Анонимен

преди 3 години

До 286 това че ще напишеш някоя друга обида , нито доказва тезата ти , нито нищо така и не се разбра , на базата на какво твърдиш " няма вирус и останалите небивалици"После как човек да ви взима на сериозно Наговориш куп глупости , някой те пита нещо . На него му напишеш куп обиди Какъв е смисълът от цялото упражнение - ти си знаеш

280

Иван

преди 3 години

костадинко ангелофф затвори си плювалника, че от твоята воня и птиците ще почнат да падат от небето, заедно с *** като никога по-скоро бихе те видял 50 стъпки под земята и то скоро, че нещо много почваш да досаждаш..

279

Анонимен

преди 3 години

Никакви грешки не сте допускали. Толкова сте последователни и адекватни от самото начало на кризата - избрахте теорията на хаоса и от ден на ден затвърждавате резултатите.Най-много харесах тези 2 разтърсващи послания: "Мерки няма, защото не работят", "Ако затворим, хората ще излязат на протест и ще се заразят".

278

Анонимен

преди 3 години

Почва да им пари под краката. Не само на тези в БГ.ох ох ох, и ето идва най-щастливия ден.....

277

Анонимен

преди 3 години

Ние сме заедно, сал вие, бъдещите затворници, сте отделно.