336

Анонимен

преди 3 години

Много ме изнервя тоя ковид. Постоянно съм в напрежение. Добре че е жената да и фърла един бой, това много ме успокоява :)

335

Анонимен

преди 3 години

Гласувам за герб. Долу протестиращите

334

Анонимен

преди 3 години

ЛОГИЧНО КОЙ ИСКА ДА БЪДЕ С ГЕРБ. ПРОВАЛЕНИ И КОРОМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ . ОСТАВКА . ПИСНА НИ ВСЕКИ ДЕН ЛИЧНО ВИЕ ДА ГОВОРИТЕ КОЛКО СМЕ ДОБРЕ ............А ИСТИНАТА Е ЕДНА ,ПОСЛЕДНИ ПО ВАКСИНИ , ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ...НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧАКАТ ИЗБОРИТЕ , ВЕДНАГА ОСТАВКА......

333

Додо

преди 3 години

Този градски амиш ми бепе симпатичен в началото, но все много да изпуска гумите, нещо.

332

Анонимен

преди 3 години

Това е защото населението на задунайската губернийка е по-умно от евреи , англиани , немци американци и тнтн всики взети заедно .

331

Анонимен

преди 3 години

даааа ... БГ-тата не вярват на ваксини . Нищо че целия останал читав свят се ваксинира.БГ-тата вярват на путинчо , на шишето с ракията , и да напердашат жената профилактично и терапевтично .Нъл тъй БГ-та ?

330

Тоя

преди 3 години

тотално е загубил ума си спрете му заплатата .Една година мелницата му не спря и накрая няма резултат.

329

Анонимен

преди 3 години

Интересно явление се наблюдава тук, троловете си пишат сами, харесват се сами и .... никой не ги чете. Хората отдавна не вярват, на това което се пише по форумите. Тоест - хабите си патроните напразно.

328

Vako

преди 3 години

Вие не разбирате ли че стиуацията е глобална този път .Нищо не зависи от нашите управляващи .Дори Иран и Русия са в кюпа че и Северна велика Корея.Затова слушайте и спазвайте наредбите.

327

Еми

преди 3 години

Как да ви вярваме и да вървим заедно? Колко години минаха в лъжи,кражби,скандали? Когато изгубите доверието на народа какво очаквате,да ви се кланяме?Дори и да сте прави никой вече не ви вярва и за това сте си виновни само вие!За 30 години управляващите доказахте,че сте едни от най-големите измамници и крадци!

326

Анонимен

преди 3 години

Лъжец и манипулатор.... В щатите масово влизат в магазините без маски например.

325

Истината

преди 3 години

Прав е този път.Гърците бунтари са с по строги мерки и ги изпълняват.

324

Анонимен

преди 3 години

Само три неща искам!ОставкаСъдЗатворТова е всичко, защото съм скромен!

323

АНОНИМЕН

преди 3 години

БАЙ *** В ЕВРОПА СУПУР!

322

Анонимен

преди 3 години

Ааа така ли ? Ми в щатите бяха пред гражданска бе кон с капаци

321

123

преди 3 години

Добре де, за какво са ни тия управници, ако само ще вдигат ръце и ще казват, че нищо не могат?

320

Саксонец

преди 3 години

продължение: ...пластмасовата кесия в другия храст, стария хладилник отива в дерето... Коста, много е лесно да обвиниш "матрильт", но ти си един от най-малките в тази верига и си най-невинния. Затова пък не си отваряй много устата, наближават избори и ти искаш да ставаш депутат. И един съвет, отдели малко време и прочети това онова. Напр. прочети последното интервю на велиуия Николай Хайтов (надявам се че си слушал за него) . Той казва че ние като народ сме останали без идеал!! Защо и от кога?

319

Емма

преди 3 години

Изобщо нямам никакво желание да съм с теб, зад теб изобщо около теб. Продажници долни, идва ви времето

318

Саксонец

преди 3 години

Костадине, видял ли си някой да плюе в аптека? Или да си хвърли фаса? Не си видял няма и да видиш! Обстановката респектира! Не обвинявай нас, тези които са на периферията ! Аз съм прекарал в чужбина малко повече от твойто студентстство, докторуване, професура и министерствуване взети заедно. И съм работил с много българи. Те там се подчиняват 100% на съществуващия порядък. С голяма част от тях контактувами в България. Празната бирена бутилка се хвърля в храстите, пластмасов. кесия в ..следва

317

Идеалист

преди 3 години

Три пъти във В. Търново избираха оня патагонец Цветан Цветанов и се хвалеха, че били наследници на болярите. Сега им се предлага един джендтър, дали ще го изберат?