25

Нищо ново

преди 3 години

Гледах интервюто с Първан Симеонов. Интересно че в статията са пропуснали да напишат, че според проучването му одобрението за Бойко е 23%, а, за сравнение одобрението за президента Радев е 60%. Но подобни резултати нашата журналистика предпочита да не коментира. А в друга статия (пак тук публикувана) обявяват Бойко за един от най-харесваните политици. Как става това?

24

Анонимен

преди 3 години

Живата ваксина на Мангъров е най-добра. 80 процента успеваемост.

23

Анонимен

преди 3 години

ЕДНИ ГО МИНАХА, ДРУГИ СИ ЗАМИНАХА.

22

Анонимен

преди 3 години

Цитат: Трябва да отбележим, че милиони хора в страната вече са минали през заразата и ние не можем да очакваме от тях голямо желание за ваксинация", казва експертът.И как този "експерт" реши, че милиони хора в България са минали през заразата? На карти ли е гледал, някакво магическо кълбо ли му го е казало? Примерно при мен в работата, където сме около 1200 човека, 7% са се срещали със заразата, сред познати и роднини са около 4%. Официално регистрираните са 269579, т.е. 3,9% от населението.

21

Анонимен

преди 3 години

Цифра, каква цифра? Римска цифра, арабска цифра. Ако е арабска цифра за коя от десетте арабски цифри става дума. Коя цифра е по-висока от друга цифра? Нулата по-висока цифра или е от единицата? Как се доказва цифра и коя цифра се доказва? Например арабската цифра пет доказва ли се?

20

До 7

преди 3 години

4.5 е напълно реална и дори по- висока цифра от доказаните в Европа цифри. Скоро си правих и моа статистика - от повече от 100 тината хора които познавам и подържам контакт - интелигентни и разумни индивиди- 6 доказано изкараха Ковид. 30 тина си правиха неднократно ПСР всички отрицателни. 3 *** са с ваксина Точна статистика

19

До Иван

преди 3 години

Е, ако у нас липсва отношение , явно не си бил в чужбина Там си е чист бизнес . . Факт е че има недостиг на средства и персонал на много места . Факт е че и техниката също издиша на много места. Безспорно това е нещо на което сериозно трябва да се погледне . Но имаме и много болници и лекари с отношение над световно равнище. Живея в чужбина и имам всички застраховки , но винаги предпочитам да си се върна и лекувам у нас.

18

The Martian

преди 3 години

доверието към НОЩ е добро ...на Марс

17

Хаха

преди 3 години

Хахаха Ехх, Първане, Първане... "Една голяма част от хората" означава голям процент от тях са го минали, а не 5% както е в същност...

16

До Калеко Алеко

преди 3 години

Ха , че ти не разбра ли че 80% процента от хората тука са единствено да плюят и опонират. Няма значение какво -те са си направо професионалисти. Ако тази оплюваща енергия се впрегне в нещо позитивно ..Ехееее. ...Ама явно само това си могат .Стремя се да не влизам много в този форум заради лавината от отрицателна енергия която е винаги налице, но все пак има едни 10-20% , които са адекватни изказвания. А и Днес.бг си е бая жълт , ама пък бързо реагира на новините

15

Анонимен

преди 3 години

още един платен агитатор за шайката...

14

Анонимен

преди 3 години

Глупава теория . ПЪРВО процента на хората които са го минали съвсем не е висок и второ многобройни са случаите след доказан Ковид и излекуване, повторно заболяване, което често е и по- сериозно.При тази вълна процента на млади хора е доста по- висок Сега има и бебета в болниците с предизвикан от Ковид пневмонии. Хора , проявете разум и се пазете. Пазете живота си. Сериозно е

13

Анонимен

преди 3 години

Първан е на ГЕРБ калпазан

12

Всъщност

преди 3 години

Повечето хора СИ МИСЛЯТ че са го минали, а всъщност само някои от тях са го минали. Това поражда много неприятни изненади и "второ тежко боледуване".Ако няма положителен тест - не може да си сигурен че си го минал.

11

Иван

преди 3 години

Проблем е коронавирус,но по-големият проблем е липсата на качествено и достъпно здравеопазване,хора умират по стълби,пейки и къде ли не ,линейки не достигат,персонал няма,порутени и мизерни болници , апаратура никаква пък за отношение и грижа да не говорим,всеки е оставен сам да се оправя.Наливат се по 5 млрд .годишно е афект нулев .Това е истинският проблем а не вируса ,той ще мине и замине а тези след него пак ще се сблъскват със същата липса на здравеопазване.За профилактика и дума не става.

10

Калеко Алеко

преди 3 години

Хората не знаят какво искат, особено коментиращите тук, каквато и публикация да се пусне и мнение да се изрази, веднага се намират опоненти...Такива като мангъровците и фигурантие бойкотираха работата на НОЩ още при обябяване на пандемията, като първоначално твърдяха че Ковид няма и всичко е една голяма конспирация, после започнаха да отричат ваксините...после ревнаха че няма достатъчно ваксини, после че няма руска ваксина ... Сега продължават да дирят под вола теле и да отричат всичко и всеки..

9

Анонимен

преди 3 години

Хората искат да се скриеш някъде брадатко

8

тошко

преди 3 години

Ти докога ще се появяваш и ще бръщолевиш глупости.

7

Любо Андреев

преди 3 години

Много противоречиви констатации. Чак пък голямо доверие към щаба??? Същият този щаб твърди че едва 4,5 % от българите са минали през Ковид. По-добре да бяха питали някой математик. Нали сега те са на гребена на вълната и след като разбират от медицина, икономика и политика, най-вероятно са специалисти и по социология.

6

Нощ няма мощ

преди 3 години

За една година тези ненормалници станаха медийни звезди.