152

Мария

преди 3 години

В моловете има наи-малко хора и все там им е болката. Целта е да фалират и да минат на в ръцете на други. Цяла година в целия свят броди тази психодемия. Как при тези безумни мерки този вирус не спря. Всичко е програмирано със съвсем друга цел.Правете си изводи;

151

Анонимен

преди 3 години

До Анономен 157Прав си, само че требва поне да се научат да четат и пишат....:))

150

Заедно

преди 3 години

Хора, влезте във фейсбук групата "За присъственото обучение в училище". Не действаме ли заедно, няма шанс. Ние сме 98%.

149

Анонимен

преди 3 години

"Вирусът" сега има работно време. Най-вече британският щам.Пандемиците в панделата!

148

Анонимен

преди 3 години

До 155Нямам нищо против да съм във вечен платен отпуск.От теб се иска да намериш парите обаче.

147

Анономен

преди 3 години

Нито училищата са място за учене нито даскалите са БУДИТЕЛИ !

146

Анонимен

преди 3 години

Родителите на децата от 5 до 12 клас не са против мерките! Против мерките са родителите на малките, защото децата трябва да стоят с придружител! Но ако се даде платен отпуск на родителя за периода или някакво обезщетение една ли и те ще са недоволни. Най-недоволни са майките на хлапетата от 3 до 5 год, защото те са скоро върнали се на работа и шанса да ги увонят е огромен!

145

Анонимен

преди 3 години

Кога ще паднат коридорите за възрастни в магазините?Сигурно вируса е с работно време!

144

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите на възмутените родители просто ми прилошава! Простотията, която се шири из нашето общество и тоталната безотговорност е едната от причините цифрата на заболелите да расте всеки ден!

143

Нов

преди 3 години

За да гласуваш трябва ли да си ваксиниран или тестван ?!?

142

до 142

преди 3 години

Мутрите се учат само от куршуми.Затова да им пуснем по един на изборите.Не забравяйте, че и БСП са мутри.

141

Клоунски Свят

преди 3 години

До ВъпросчеТова е доста уместен въпрос.Аз се сещам за едно друго фактче което поражда въпросТче също - повечето секций са във училища, знаейки че там е гнездото на заразата със какъв мозг не са затворени ПОНЕ МЕСЕЦ преди изборите (не мога да си представя качествена дезинфекция направена от поцинкованите хигиенисти) - а може би всичко е с цел - един от най-верните електорати е пенсионерския и по-сигурно от Изборите няма къде да ги хванеш.

140

венци

преди 3 години

Вируса се нарича Герб.На 4 април трябва мощен наказателен вот.И на децата беше ясно,че хунтата ще използва вируса за намаляване на избирателната активност.Още на 5 април Боко Тиквара трябва да бъде арестуван.Ако не още същият ден излизаме по площадите.

139

do аноним долу

преди 3 години

Учителите получават най-ниските заплати за да си късат нервите с разни олита и невъзпитани гаменчета. Точно защото сме скъпи на триците (дават се смешни заплати на учители и преподаватели във висши уч. заведения) затова до докарваме до тоя хал.Един учител трябва да обучава в клас не повече от 7 ученика в часа. И да взема пари като на хирург. Той оперира 7 мозъка едновременно.Докато не разбирате това, ще има такива пандемии. Човека си дава здравето, а може да стане бизнесмен и да има пари.

138

Анонимен

преди 3 години

Както винаги делят София от Бг, въпреки че там има най-много лекари, оборудвани болници, медикаменти и т.н. Вместо да се пусне централна заповед за всички, се делим?! За Пловдив, Варна и др.- никой не мисли! Брутална пародия. ОТВРАТЕНИ СМЕ!

137

Анонимен

преди 3 години

Заразата може да бъде овладяна само по един начин - пълно затваряне на границите. Всичко останало е мижи да те лажем. Няма как да бъде овладяна зараза, след като ежедневно се внасят нови щамове от чужбина. На някой му е изгодно да има извънредно положение.Особено даскалите. много им е гот да имитират работа онлайн и да получават по 1000++ лв заплата. Средно един учител преподава по 2 астронимични часа дневно (4 учебни часа по 30 минути). И още половин час административна работа.

136

Анонимен

преди 3 години

Някой да обясни за коя пандемия иде реч.Голямо чудо, ама без обяснение, ялово чудо.

135

Пияница - Мистик

преди 3 години

Затваряйте и фитнесите. Те са абсолютно излишни. Аз друга дисциплина освен 4 х 100 със салата не практикувам.

134

До 139

преди 3 години

Главното огнище на епидемията в България е вноса на заразата от чужбина, най-вече чрез нископлатени миячи на чинии и берачи на ягоди от провинцията.

133

???

преди 3 години

Мутренска му работа - болниците затворени, а училищата и заведенията отворени. Нали се видя какво става в тази ситуация през септември, октомври, ноември и декември миналата година. Мутрите защо не се поучиха от грешката си?