172

Уб.ий предателя ББ 1

преди 3 години

Бокл.ук Борисов пуска араби и н.егр.и да КРАДАТ Парите и Работата на Българските спортисти... И накрая, след кат в продължение на 3 ( три ) години крадат парите и работата на българите, ПРЕДАТЕЛЯ Бокл.ук Борисов дава Български Паспорти на ***.йм.уните да ГЛАСУВАТ за него на Българските избори- Сисиньо. РОберта, Али Соу, Дий Бост..

171

Убий предателя ББ 2

преди 3 години

При Бокл.ук Борисов НЯМА правосъдие.. Неговия министър на правосъдието дава Бъ.лга.рски паспорти на ВРАГОВЕТЕ на България.. Ислямистите - Османци и араби, 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА, но ги изго.нихме и изт.реб.ихме при Осво.бождението на БЪ.лга.рия, през 1878 г...

170

Уб.ий предателя ББ 3

преди 3 години

А после през 1989 г , Тодор Живков изг.они много от тях.Някой трябва да намери и да заст.реля Банкя- лийския Тур.чин Бокл.ук Борисов, още пред изборите. После да уб.ият Ахмед Доган и да ИЗГОНИМ и изтре.бим всички тур.ци и н.егр.и-***.йм.уни на които Бокл.ук Б.Б дава Български паспорти да ГЛАСУВАТ за него на Българските ИЗБОРИ- Сисиньо, РОберта, Али Соу, Дий Бост..

169

Анонимен

преди 3 години

Кво има да се мисли за моловете. В България моловете ги държат мутри, затова ли? Мутренска държава с мутренски приоритети и привилегии. Както едно време, само че сега вместо комунисти блажат мутри, които са чедата на най-върлите комунисти. Що за държава е това?

168

4.04

преди 3 години

На 1 март ги пускат, на 10-ти ги затварят. Поне 10 000 заразени, заради малоумияta на тези нещacтнuци!Анархията ГЕРБ!

167

Анонимен

преди 3 години

работил съм в мол и мога да потвърдя,че там въздуха е много мръсен в магазините от никъде не влиза чист, там където работех филтрите на климатичната инсталация вобще не се чистеха защото "струвало пари"

166

до 176 (тинтири -)

преди 3 години

И какво си мислят сега БГ-тата като не щат да се ваксинират ?Че са по-умни от евреите , американците , немци , англичани и тнт ?... тикви ...

165

Тинтири Минтири

преди 3 години

До 175Ходи се ваксинирай ти, може и по 10 пъти на ден ако желаеш !!!Може пък и от ваксината акъл да ти дойде :)

164

Анонимен

преди 3 години

Стига с тея ограничения !Отивайте да се ваксинирате веднага ! Казах веднага !навсякъде къде се ваксинират - бройките падат . Колко е трудно да го проумеете или за пропития с ракия мозък всичко е трудно ?

163

Анонимен

преди 3 години

20ти Март- Ден на световен протест срещу мерките.

162

Анонимен

преди 3 години

До Онлайн децатаНе че нещо, ама това го правят от 20 години вече ... Освен това, със зачестилите случаи на свръхдози, публични побоища, наркотици, пребивания, изнасилвания ... слушане на чалга и рап, може спокойно да кажа, че не е тооооолкова лошо.

161

рускиня

преди 3 години

бладавица фъндъкова да обесни - нали имаше зор да отворят молове и ресторанти . Е отворили и сега какво - *** проста самокофска офца

160

Онлайн децата

преди 3 години

Ще ги превърнат в онлайн онанисти По цял ден ще цъкат игриЩе гледат сайтове за възрастниЩе се ровят в профилите на учителките си по сайтове за запознанства.Като завършени пълни онлайн онанисти.

159

До 147

преди 3 години

Да, така е - има най-много лекари, болници, училища и т.н. Обаче пропускаш нещо, София е най-населения град в страната.

158

Анонимен

преди 3 години

По телевизионните студиа- мерки няма

157

Анонимен

преди 3 години

Много хора не са наясно, че климатичните инсталации на моловете дърпат въздуха отвън, тоест въздухът в по-модерните молове е напълно безопасен. Паниката може би идва от страха за струпване на много хора на едно място, но в момента това не е така - моловете са спокойно и безопасно място за пазаруване :)

156

Tonita-7

преди 3 години

Две седмици ще подобрят ли положението?:) Затворете моловете-там се врътка един И същи въздух!

155

Анонимен

преди 3 години

Какво ще решавате за мол-овете?! все те са големия трън в някои очи! За сведение, моловете са най-стриктно спазващи мерките търговски обекти в страната! В сравнение с всички други! Запишете си го някъде това вече

154

протестъри

преди 3 години

швеция и до ден днешен няма нито един ден със затворени заведения или молове.. и заболелите от ковид са горе долу като при тези с постоянен локдаун..

153

Добре ма, булка,

преди 3 години

а децата в детските градини и тези в началното училище защо не ги смяташ като рискови? И техните учители броиш ли ги за хора? Те ли трябва да са сухите съчки? Щото съчки скоро няма да останат...