192

Анонимен

преди 3 години

Тая чумавата кога ще влиза панделата за графа, метрото и без брой други кражби.

191

Чистота по български

преди 3 години

Понеже някои твърдят,че въздуха в МОЛ е чист,аз ще ви кажа факти.Обичах да си пия кафето на МОЛ на Опълченска.Още преди ковида се отказах.Сутрин в 10часа,мирише на прах,чистачките метат и мият след като вече има клиенти,въздух отвратителен.Същото правят и докато обядваш.Отвратително без контрол.Същото е и в мол Сердика.Никой не контролира това метене и миене ,докато има клиенти

190

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака е.Всяка зима отида ли в МОЛ в грипния сезон вечерта съм с температура.Дори да се дезенфекцира,нюма как да се проветрява,въздуха е един и същ,заразен с вируси.

189

До200

преди 3 години

Крадците нямат съвест и морал.Това,че хиляди живеят мизерно,че има гладуваѝи деца,не и пука.Важно далаверата да върви и да пълнят кацата ,която е бездънна.

188

анонимен

преди 3 години

Фандъкова е кукла на конци. Не мога да я трая от началото на втория й мандат, но е устоила уменията от ББ да се бие в гърди, когато пр ъцне. Образованието отива по дяволите , България не е само софия.,цари бедност , сивота и мизерия. Разходете се където и да е в БГ, бедните стават все по-бедни, богатите по-нагли. Защо не спрете размножаването на най-тъмните сред нас, те дори не знаят КАК! Гласувам на 4ти, как живеете и спите спокойно хора без съвест и морал? Децата тук ги чака глад не виждате л

187

komitata

преди 3 години

побъркахте учениците то че образователнат система е съсипахте е ясно само държавна пара се харчи нецелесъобразно

186

Путлер

преди 3 години

Да затварят фитнеси и заведения поне за година две а ако е възможно и за винаги само така ще има ефект

185

Анонимен

преди 3 години

Излъгаха хората, че във ваксините е спасението и ей го на, главоломен ръст на новозаразените. Обаче няма да спрат ваксинирането, а ще затворят училища, ВУЗ-ове, търговски центрове, обществено хранене, спират плановите операции...

184

Анонимен

преди 3 години

Носете си маските върху носа, мийте си ръцете и се ваксинирайте. Достатъчно е да се спазвата тези мерски.

183

9988

преди 3 години

Многострадалната Геновева с парцалчето на суратчето!

182

С тези

преди 3 години

ваксини умишлено заразихте хората.Махайте се.

181

Демократ

преди 3 години

Ръста на заразените е голям дано не се наложи затваряне на - моловете и заведенията

180

Иванчева

преди 3 години

Тази *** кога ще се разкара-Да ходи да преподава руски в Сибир,защото като кметица нищо не разбира,освен от преразпределяне на порции.

179

Анонимен

преди 3 години

а по-малките деца? Те безсмъртни ли са? сами казвате, че новите щамове поразяват деца.... Минали години имаше грипни ваканции, дървени ваканции и пак успяваха да се справят с материала.

178

Анонимен

преди 3 години

Нито ваксини нито маски помага срещу тази чума.Коси наред въпрос на време е да ни помете всички.Никпй не го съобщава официално обсчъ.

177

Случаен минувач

преди 3 години

Не разбрахте ли най-после, че затварянията НЕ ДАВАТ РЕЗУЛТАТ?

176

Случаен минувач

преди 3 години

Фандъкова, моловете са чисто и сигурно място, има охрана на входа, редовно се дезинфекцират, няма струпвания на хора! Замисли се колко хора работят там! Ти ли ще им плащаш заплатите?

175

Анонимен

преди 3 години

Е какъв е смисъла като 1-4 клас са на училище и ваксинираните разнасят заразата.. ?!? Едни колеги се похвалиха, че са ваксинирани и втора седмица кихат и ръсят бацилите си в офиса :-х

174

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно от психологическа гледна точка, Фъндича как се чувства ... Дали чувства, че е прееебела цяла София или си живиее в алтермативна реалност ... Фъндич, нищо не можеш да отнесеш на оня свят .... Не си ли разбрала ... ?

173

Уб.ий предателя ББ 0

преди 3 години

Всички ПРОБЛЕМИ започват от предателя Бокл.ук Борисов- Банкя-лията.Оня РАЗБОЛЯВА цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- не.гър.ските фирми- А1( ЕМтел) Вииваком. Някои Ослепяват.