10

Анонимен

преди 3 години

Ама как ги изпързаля смглата Меган за да се стигне до сватба, а? Вампирите са бесни.

9

Анонимен

преди 3 години

На тая баща и е бял та какви претенции може да има тя също има грехове и трябва да плаща на легитимните черни.

8

Аман от Май Му Ни

преди 3 години

Писна ми!

7

Анонимен

преди 3 години

кво ме интересуват тия беееееее

6

Анонимен

преди 3 години

Магън няма една капка чиста берна кръв във нея баща й е бял, а майка й е също с един бял родител. Чертите на лицето й не ми приличат на африкански.

5

rbgr

преди 3 години

Тая иска много бързо да стане кралица. Да не вземе да ги погребе всичките накрая за да се възцари. Дори и само фигуративно. Резултата е важен, не методите за постигането му.

4

166215

преди 3 години

Като добавим, че в кралското семейство има още две деца със смесена кръв, окончателно ще лъсне злонамереното отношение на една посредствена комплексарка, която не можа да иизиграе ролята на английска аристократка. Каквото било,било - плюха в изворчето, от което пиеха с огромни глътки. сега да се оправят като обикновени граждани, както ги нариат в Белия дом. Нали искаха спокойствие от медиите - защо им беше нужно итервюто? Аха, винаги става дума за пари.

3

Анонимен

преди 3 години

И като е принц, какво?!Голяма работа!Ами то в Англия не може да видиш бял човек, нормално е и принцовете да са с тъмна кожа, като в Африка!

2

нту

преди 3 години

Хитра е тая Меган.Ще разтури цялото кралско семейство. Направо ще ги обърне с хастара навън от болни амбиции. Все едно е наследник на Борджиите, не на майка си и баща си.

1

Така де

преди 3 години

Ама Меганката си каза, че иска да е принц с охрана. А тя хем да ги е отвирила, хем и капризите да и вървят. Иначе интервюта и хленчене по медиите. Не виждам нищо аристократично в долнопробните и изпълнения. Абсолютен кърлеж.