30

кралицата

преди 3 години

Кралицата е мъдра жена и изключвам тя да е в основата на разправата с Маркъл. Но виж останалата група хиени в кралския двор са направили нужното да прокудят снахата, пък нищо, че и Хари и детето отидоха с нея. Важното е дворецът и групата аристократи по потекло да не делят пространство с някоя си, дето не е от техните.

29

Анонимен

преди 3 години

Браво на кралицата. Това вече, щеше да е падение. Снаха й е индийски лекар се мандръса.... тоя внука й с мелезиньо се забърка... ужасен ген удариха с тая даяна.Добре че големия внук има акъл ...да е на мястото си и да води короната скоро.

28

Анонимен

преди 3 години

До Зозо"Тай мургавелка да внимава, че Даяна я направиха на принцеса - кайма и кашкавал в Париж "Ти пък да не помисли че уилям и хари са от баща им?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 3 години

Главата на тази жена е пробита кофа.

26

англичаните

преди 3 години

Англичаните са високомерни до наглост, все още си мислят, че владеят половината свят и реките от злато и пари текат към тях, но платени с робския труд на нещастните хора там. Това време отмина, но усещането им за превъзходство остана. Да ви напомням ли за Брекзит. Ореваха света, чудо направиха, за да се махнат. Те други, различни от тях, не понасят. Та на някоя си Мегън ли ще простят! Стана ясно, че Б.Джонсън е ЗАБРАНИЛ на АЗЦенека да изнася ваксини за ЕВРОПА!

25

Пияния помак

преди 3 години

Мегън ако иска мога да я направя анална кралица веднага.

24

До допускам

преди 3 години

Ама ти мислиш, че тя идеално се вписва в двора?! Ако синът ти довере ***, без да си със синя кръв, няма ли да я посрещнеш на нож?!

23

Зозо

преди 3 години

Тай мургавелка да внимава, че Даяна я направиха на принцеса - кайма и кашкавал в Париж :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 3 години

Меган, миличката цял живот трупа дивиденти от скандали (Холивудска кифла е, все пак). Ама тука удари на камък:) Как въобще една треторазрядна актриса, може да си помисли, че ще стане принцеса. Такива въртиопашки като нея, са само за тръстиката!

21

Анонимен

преди 3 години

До 25Джо Байдън каза, че белите хора и републиканците са расисти. Под чepни хора cебе си ли е имал предвид ?

20

Анонимен

преди 3 години

Меган не е кралица заради цветът на кожата си веднага да се поправи тази несправедливост.632

19

допускам

преди 3 години

Наистина ли никой не допуска, че Мегън е станала жертва на британското имперско високомерие? Само си представете - не е със синя кръв, актриса, разведена, и изведнъж Хари им я води за снаха - вярвам, че са й стъжнили живота максимално, просто защото не е една от тях! Принудили са я да се махне, което и тя направи, но взе, че се оплака, а не мълчи като нещастна жертва... Така ми се струва на мен!!!

18

Правописна грешка:

преди 3 години

Заглавието да се чете така:"Синът на Меган Маркъл не е принц заради цвета на кожата му"!

17

11

преди 3 години

Аве днеска ви е първият път кат пишете за тия тюфлеци.

16

Анонимен

преди 3 години

Ама како, ако е принц значи е расист.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Байдън наскоро каза, че черните им е трудно да използват компутър.

14

Анонимен

преди 3 години

Малкото нищожно придворно негърче циври на сатанисткото изчадие опра. И то за изфабрикувани причини, както е съвсем нормално за такива като нея. Да не би да не е знаела че се насажда сама себе си в гнездо на змии и гущери? Какво е очаквала? Че вещицата ще я носи на ръце? Но Хари й беше единственото спасение от блудкавия й статус не само в киноиндустрията, но и в живота. Отчаяните й опити да бъде известна "звезда" свършиха с прокуждането й.

13

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с тези байдънясъли либерасти!

12

Анонимен

преди 3 години

Монархията е отживелица. Тези, които управляват света и са в сянка, са ги оставили монарсите на самотек да изчезнат от само себе си. Не е ли така?

11

Анонимен

преди 3 години

Децата в Кения и те са лишени от правото си да бъдат принцове на Бъкингам, туй ако не е расизъм здраве му кажи. Веднага Джо Байдън да тури някой внук на Обама за принц на Бъкингам. БЛМ има значение.