50

от 61

преди 3 години

Всъщност с това е уникално това интервю, като журналистическа гениалност.Не толкова участниците , така че в исторически план може да се каже, че поставя нов тип журналистика.

49

до 57

преди 3 години

До БГТДКолко им платиха за интервюто?Добър въпрос , всъщност не са им платили нищо, Меган и Опра са приятелки и съседки , естествено за правата другите да излъчват се плаща отделно и тука е голяма сума.Всъщност доста хитра схема.

48

БГТД

преди 3 години

Колко им платиха за интервюто?

47

Съвет

преди 3 години

Преди години ядях много извара и и3npaжненията ми се бяха обезцветили. Нищо чудно да ме осъдят за расизъм.Съвета ми е да не ядете предимно извара, за да не станете и вие расисти! Пазете цвета на и3npaжненията си, за да нямате проблеми.

46

Лицемери са

преди 3 години

От двора да го заявят открито, а именно:"Синът на Меган не е принц и не заради цвета на кожата му"какво е това увъртане? "не сме расисти, но детето на черната не е принц" Типичното либерастко сучене исукване и лицемерие!

45

Анонимен

преди 3 години

Към 10 Март 2021 Бай *** разбира от следните неща: 1. бойни изтребители2. бокс3. вирусология и имунология 4. тенис5. британска монархия

44

Анонимен

преди 3 години

Давай Мегън, Давай Хари, размажете я тази кървава монархия!!!Много невина кръв има по ръцете й!

43

София

преди 3 години

Спрете да ни занимавате с тия. Отказаха се от титли, отказаха се от титли на детето им, случаят е приключен. Колкото и да се жалват. Това си е техният избор. Нека се научат да живеят с него.

42

Дионис

преди 3 години

До 42Ама разбира се, че си е тяхна короната. И относно пожеланията, да ти се връщат. Аз съдя хората по ума, а не по пигментацията.

41

Анонимен

преди 3 години

Кралската фамилия още ли не е подала оставка,или да бъдат уволнени защото са расисти. Така става с всички бели хора обвинени в расизъм,а тези още се ослушват.

40

дедо ви

преди 3 години

Докато има много богати и много бедни по света,виинаги ще има ораза и куршуми летящи от едната поскока към другата!

39

от 40

преди 3 години

Но не само нея и за българите е странно , нашата история вечно има някой на власт които казва забравете старите закони аз ще създам нови закони, монарха създаде Търновската конституция, после комунистите пак направиха конституция ,после демократите, сега новите управляващи искат отново да правят конституция, така за българина е много трудно да разбере ,как нещо от 1600 година е закон примерно.Тези англичани един път не си смениха властта през вековете и ни объркват.

38

Анонимен

преди 3 години

Такаааа, хем искаме куп привилегии, хем искаме да не спазваме правилата.Да ви приличат на едни други наши съграждани? :)

37

Анонимен

преди 3 години

До 42И защо да не е ? Тяхна си е короната на стотици години. Могат да си правят,каквото искате. Пожелавам ти някой ден едно *** да дойде у вас с дъщерята или сина ти . Тогава ще те видя, какъв НЕрасист си :)))

36

Дионис

преди 3 години

Короната от векове е символ на институционален расизъм. Времената не са по-различни днес, може би малко по-лицемерни от преди.

35

Анонимен

преди 3 години

Стига ни заниамвахте с тея двамата пропадняци. Това е британската корона с вековна история. Кой го интересува тая пачаа. Нямят място там такива. Това да не е цирка в Холивуд? Алоо

34

Анонимен

преди 3 години

Това е ясно ,проблема на Меган е, че така и не научи законите на Англия и вечно я объркват.Но не е защото е глупава ,просто законите в Великобритания са прекалено много нямат си конституция, документа които казва забравете старите закони, новата власт ще има нови закони, 1000 годишни закони не се усвояват лесно особено от американка .

33

Анонимен

преди 3 години

Принцеса Меган знае ли, че на младини Хари носеше униформа на СС на вси светий?

32

Анонимен

преди 3 години

Била е впрегнала Хари да се моли на шефа на Дисни да й даде роля в анимация за озвучаване по втория начин много е непочтена Меган.

31

х

преди 3 години

Меганката кръв пропика, че сина й Арчи не е принц. Незадоволеното Хистерично Лейди плю по кралската фамилия цели 2 часа, докато си излее навън цялата си злоба,пред целия свят. направо hero. Не всеки може да го направи. Затова се изисква наистина много наглост и арогантност.