83

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се затвори градският транспорт!Не съм го ползвал от 30 години.Виждате ли колко е лесно да се предлага затваряне на нещо, което лично на вас не ви е потребно?Та какво казвате, да затваряме заведенията?

82

Българин

преди 3 години

Ревете за кръчми, барове и дискотеки и след седмица ще започнете да ревете за места в болници. Ей угодия за вас няма...

81

Анонимен

преди 3 години

Снимката казва достатъчно. Един пенсионер с маска ходи по улицата и цъка с език, докато 20 други си пият кафето!!Край на безумните мерки!! Не можем заради един психар 20 човека да си седим заключени в къщи! Няма как да се получи!

80

Анонимен

преди 3 години

Също предлагам да затворим НАП !Ходят от офис на офис, уж правят проверки, а реално разнасят заразата!А и вместо да вършат работа се оглеждат за подкупи, да се затвори!

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 "празнуващи.след 1 седмица ще има по 5000 болни на ден."Ама ти май не следиш развитието... След една седмица така или иначе ще има около 5000 болни. Ако ще и да не се бяха събирали да празнуват. Просто така върви увеличението последните месеци.

78

Анонимен

преди 3 години

На мен кафенета и ресторанти си ми трябват!Който не е като мен, да не ги ползва!Не е задължително. Ако искате не стъпвайте и десетилетие в тях, няма да ми липсвате.

77

Не!

преди 3 години

Аман от мрънкачи, заведенията работят от седмица, с какво са ви виновни?

76

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам да затворим Министерския съвет!На мен правителство не ми е нужно!Убеден съм, че вреди в пъти повече от пандемията!

75

Анонимен

преди 3 години

А докторите и сестрите дгд така ли ? Те ще си жертват живота и ще работят по 24часа ,за да може вие да си продавате чалгориите

74

Анонимен

преди 3 години

Първо откъде знаеш, че съм мълчал 12 години не ми е ясно?Второ, откъде си сигурен, че затварянето е "временно"?

73

Анонимен

преди 3 години

Ами ,който влезне да пие една разредена бира и да яде кебапче от преди пандемията , да подпише декларация ,че нито той ,нито неговото семейство ще идат в болница ,ако се заразят , ресторантьори и бармани също !

72

Елемаг

преди 3 години

Другари,предлагам този път ако въобще пак се затваря нещо да пчонем с Кауфланд, Била и Метро.Очевидно първо заведенията ,не дава резултат.Също така и Банките да затворим и само на банкомат да се работи.нека пък опитаме така,предните затваряния не дадоха очакваният резултат.

71

Ей

преди 3 години

Нищо.не затваряйте всеки сам да си преценяМина година не е нещо.новоВсеки има глава да мисли

70

пепеп

преди 3 години

Аз предлагам да затвориме болниците за болни от ковид. Да видиме тогава дали ще останат тъ*аци, които да ходят по кръчми и дискотеки....

69

Анонимен

преди 3 години

Какви 50%, вчера ела да видиш, пълно с *** празнуващи.след 1 седмица ще има по 5000 болни на ден. Този нагъл мазняр , представителя на ресторантите, заслужава шамари. Еее умрели от глад, а там на 70% си укриват доходите и не плащат ДДС. Никаква солидарност, какво ли очаквам , зле сме научени, все само са себе си мисли, искат ядене и пиене и да щракат с пръсти. Изобщо не се мисли за общото благо. Ето защо скоро няма да сме по-добре.

68

Анонимен

преди 3 години

Може и да няма вирус, може и да има. Особено ние в коментарите тук не сме на 100% сигурни. Но защо трябва да се поема изобщо риска? Залога тук, е при печалба получавате място в заведение на маса, а при загуба тежко боледуване или смърт. Сами преценявайте дали искате да поемето този риск.

67

До 69

преди 3 години

Ти си роб поне от 12 години,но явно не го осъзнаваш.Робската психика е,когато виждаш,че едни хора на високи позиции крадат от залъка ти,а ти си мълчиш.Днешното затваряне е временно,а когато си избрал да бъдеш роб постоянно,това е трагично.

66

Анонимен

преди 3 години

Някакви умници призовават да се затворят заведенията. Не им трябвали.Ами на мен знаете ли колко други неща не ми трябват? Например полицаите. Никога не са ми свършили никаква работа! Да се уволнят! Или геолозите. Скоро ползвали ли сте геолог? Аз не. Да се уволнят!Абе хора, хайде да се замислим малко, преди да пишем глупотевини?

65

Анонимен

преди 3 години

tuka 100% ima plateni trolove ave eii mishoci shte vi traknem i shte vi popileem ve kakvo si mislite che taka shte budate mnenieto kato postvate tapotite si niama da stane :))

64

Еврейски отпадък

преди 3 години

Аз съм ок всички заведения да се затворят ОАК НО преди това да затворят всичката администрация и чиновническа армия която вече наброява над 100 хиляди и да не взимат никакви заплати и доходи следващите 12 месеца . Всичко да мине онлайн и електронно управление както е в БЕЛИЯ СВЯТ от десетки години.А магазините като ДЖЪМБО,ТЕХНОМАРКЕТ -ТЕХНОПОЛИС-РИЛА-ЗОРА и вдички др.строителни хипер маркети също да бъдат Затворени за постоянно Хайде тва-Ри да ви видим