103

Анонимен

преди 3 години

Ричард Алибегов е обратяга... Онзи другия собственик на Рафи, Боби ли беше той също. Да разкажат как сервитьорчетата ги пердашат в луксозните им спални... Там дали спазват противиепидемични мерки или такива срещу венерически болести е по-интересно.

102

Анонимен

преди 3 години

До до 101Ами не е все тая, а и някой трябва да гледа какво са написали, особено като ще е за нещо важно. Ама карай, радвай се там, че си важен и че има стажанти, които да поемат вината ти.

101

|

преди 3 години

Рабиноиди!

100

до 101

преди 3 години

Ох, горкото! Това са го писали стажанти. Програмистите работят за западни фирми и правят кинта. А това, което даваш като пример, е работа за стажанти, защото все тая.

99

Ами телевизиите

преди 3 години

Абе те и в предаванията на телевизиите гостите са без маски.Колко хубави би било ако се затворят техните студия, таман няма да им гледаме лъже-новините и лигавите и слугинажни сутрешни блокчета!

98

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрограмистите определено са ненужни, виж само гафът им с платформата за регистрация на желаещите да се ваксинират, дето не можело да се въведе буквата "Й" и хората не могат да си напишат имената :)) Ненужни са! Да се затворят!

97

Анонимен

преди 3 години

Да се затворят и политиците!Десетилетия вече се оправям въпреки, а не благодарение на тях!Ако бяха само ненужни щеше да е супер!Вредни са!

96

Анонимен

преди 3 години

Да се затворят и програмистите!Даже и в затвора!Търтеи ненужни!Па и нагли!

95

Анонимен

преди 3 години

Да затварят заведенията, можем и без тях!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Абе то на мен метро и градски транспорт не ми трябват, щото се движа с кола. Така че да се затварят тези ненужни и рискови дейности!

93

Анонимен

преди 3 години

До *** техника"Долно племе сме си ейййй"ти си най долния от всички!

92

Човек

преди 3 години

Нека всеки собственик на заведение и целият персонал да бъдат първо 2 седмици доброволци в ковид отделение и после да решат дали човешкия живот има цена....било същото като в магазина!?!? Нека тези " умни глави" първо да покажат как точно се хранят с маска, която е задължителна в магазина...

91

Анонимен

преди 3 години

До мхмЗаради едното кафе ли затвориха плановите операции или заради мераците на Вълчев да симулира дейност! Я пак си помисли кога започна сегашната вълна!

90

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че всички хора, които не живеят в София са ЗА затварянето на метрото?То им е абсолютно ненужно. Да затваряме, нали?Та викате, на вас заведения не ви трябват?

89

Анонимен

преди 3 години

Май месец - Абитуриентските балове online ли ще се провеждат?Питам за един приятел!

88

до 83

преди 3 години

Ти си психар ,ама от най-долните -заради тебе ли селянино *** дето си пиеш кафето на Витошка ще мрът хора ? - Кафето ? - колко дребна душица - *** !

87

Ковид мерки!

преди 3 години

Предлагам да се забрани ползването на автомобили от политиците. Не съм политик. Все ми е тая дали ще ги возят с кола или ще ходят пеш!

86

Ганьо техника

преди 3 години

До АнонименА ако тоя пенсионер с маската е баща ти със система за кислород на стълбите пред болницата защото няма легла?Долно племе сме си ейййй.Може би си трябва малко разреждане но трябва да е от от другата страна на годинките.

85

мхм

преди 3 години

само маймуни ходят по тези ресторанти. Ненаял се народ. А в същото време, хората имат нужда от съпричастност, а затвориха операциите заради тях! Заради едното ви *** кафе, дано роднините ви умрат, егоисти

84

Плъх

преди 3 години

Хайде да мислим с главите си. Който може де . Една година мина. Време за анализ. Затваряхме ,отваряхме . Имаше периоди когато милицията ни спираше да сядаме на пейките в парка! Забраняваха на децата ни да дишат ,да играят ...имаше КПП та . Спираха ни да живеем свободно. И всичко това облечено в уж медицински причини?! ТЕ мислеха за нас . За здравето. Те фашистите . През това време обаче хотелите работеха . Там вируса подминаваше .Защото така казваха . ВЕРВАЙТЕ или не! Въпрос на избор