36

анонимен

преди 1 година

За какво е този технически паспорт всъщност?

35

Манолов

преди 1 година

"Свито търсене на храни в пандемията, рекорден ръст на цените" - ето това е необоримо доказателство, че БЪЛГАРСКАТА"ИКОНОМИКА" НЕ Е ПАЗАРНА А СПЕКУЛАТИВНА, Т.Е. ТЪРГАШЕСКА. Същевременно, ПО КОНСТИТУЦИЯ, Р България е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. Само на хартия, а на практика - ДАЖЕ НЕ И ДЪРЖАВА, а МУТРОМАФИОТСКА КОМУНЯЖКА К-О-Ч-И-Н-А. Всичко това е така, защото "НЕ СМЕ НАРОД, А М-Ъ-Р-Ш-А" (П. Славейков).

34

анонимен

преди 1 година

Основният пазарен принцип е - което се търси и е добро качество, то си вдига постепенно цената, а не това за печалбата. Иначе пазарът губи смисъл и се стига до регулации и асиметрии. Истинският капитализъм спазва този принцип, а не дивият като тук.

33

Манолов

преди 1 година

"Свито търсене на храни в пандемията, рекорден ръст на цените" - ето това е необоримо доказателство, че БЪЛГАРСКАТА"ИКОНОМИКА" НЕ Е ПАЗАРНА А СПЕКУЛАТИВНА, Т.Е. ТЪРГАШЕСКА. Същевременно, ПО КОНСТИТУЦИЯ, Р България е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. Само на хартия, а на практика - ДАЖЕ НЕ И ДЪРЖАВА, а МУТРОМАФИОТСКА КОМУНЯЖКА ***. Всичко това е така, защото "НЕ СМЕ НАРОД, А ***" (П. Славейков).

32

Селски Бек

преди 1 година

Искам идно сако за сватбата

31

Видимите резултати

преди 1 година

Малко остава и ще обърнете само на филий с мас

30

анонимен

преди 1 година

Току-що прочетох, че санираните блокове нямало да плащат за техн. паспорт, а другите немалка сума. Не стига дето го направиха с общи пари, ами сега ще скубят и други пари от останалите. В Германия били санирали - че къде са те, къде ние. Ако някой може да ми обясни защо се дават милиарди за няколко хил. апартамента, а не предприятия, дето да дават пари, нека да ми обясни.

29

Анонимен

преди 1 година

Поредното манипулативно заглавие в сайта -осмо за деня........

28

Нещо не ми се връзв.

преди 1 година

"В момента имаме по-свито търсене. Пандемията оказа негативно влияние върху търсенето на храни." Как да се разбира?!? Че народонаселението на територията БГ по време на пандемия яде по един път на ден както през 13-век?!? Бла бла.... Кожодерите дигат цените и търсят оправдания!

27

до 27

преди 1 година

не е все едно, щото ние не гласуваме За кондидат, а гласуваме Против!

26

Анонимен

преди 1 година

Най-бедни в Европа с най-високи цени. Все тая е за кой ше се гласува - всичко е лапачи и слугинаж.

25

Горд гербераст

преди 1 година

Абе защо *** e цензурирано? Ние сме горди с оценките, която нашия вожда дава!

24

Марсианецът

преди 1 година

мен не ме засяга - ям само картофи и сам си ги отглеждам в собствените си из праж нения!

23

Горд гербераст

преди 1 година

До КypнелаПКП! ***! ***!

22

Анонимен

преди 1 година

Като вдигат цените потребленеието още ще се сви,е накрая храните им ще изветрят по рафтовете и ще фалират. Веднъж загубиш ли си клиентите в пандемията си умрял сбъркали са адреса да си играят на капитализъм.

21

Горд гербераст

преди 1 година

Важното е че нашия вожд се справя много добре с пълненето на чекмеджетата! Аз съм съгласен и аз да гладувам, и децата ми да гладуват, стига той да може да напълни още няколко чекмеджета!Хайл Боко!

20

Тонката

преди 1 година

А тези опашки пред Хипермаркетите какви са?:):):О)

19

Анонимен

преди 1 година

До анонимен"Това не е ли обратно на пазарния принцип"?При пазарната икономика основен принцип е увеличаване на печалбата. Нормално е когато няма търсене цената на стоките да расте за да се увеличава печалбата въпреки по-ниските продажби.

18

Анонеимен

преди 1 година

Това дето е на снимката не е храна,едното пълно с глутен да ти скапе щитовидната жлеза и червата,а другото пълно с оцвететели,подобрители,овкусители и консерванти,като главния консервант калиев или натриев нитрит които ги има във всеки готов колбас са и канцерогенни,да ви е сладко.

17

Анонимен

преди 1 година

По времето на БКП пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.