55

Анонимен

преди 3 години

До 58Нас нормалните какво ни интересуват *** от острова? Тук земя колкото искаш, ще си сеем на местата определени за това. Няма да сея лук и чесън в парка?!

54

Анонимен

преди 3 години

Когато обявиха началото на пландемията преди повече от година, спрях да пия вода от чешмата, защото се усетих, че ще ни заразяват от там.Какво установих - една година вече дори не съм настивал, за грип да не говорим. Правете си изводите. Това е изследване/проучване което лично си направих.

53

Анонимен

преди 3 години

До СпецаНа какъв "език" си писало?

52

Анонимен

преди 3 години

До Do 48Добре ли сте?

51

Спеца

преди 3 години

Къде е оня герберски тарикат , от Габроно , дето ни убеждаваше колко скочили приходите от заплати и пенсии!Нека види за ръста на цените!

50

Анонимен

преди 3 години

Никой не го интересуват цените на едро! Хората пазаруват по цени на дребно! Стига с манипулации! Цените не са мръднали!

49

Do 48

преди 3 години

Какви градини в междублоковите пространства бълнуваш? То "софиянците" са най-мързеливия народ, само магазини, отстъпки и промоции са йм в главите. Само да лежат по диваните и да пари.дят могат. Гола вода са, т.нар. софиянци, да йм го наричам в селските зад.ни.ци дева

48

Запозната

преди 3 години

Ей,ако не беше г-н Борисов да ви вдигне пенсии и заплати щяхте фураж и трева да ядете. Ревете сега за някви минимални увеличения.Оня му работа трябва да му целувате ,че сега не сте в калта.

47

Анонимен

преди 3 години

радев ви обеща промяна-ето я

46

Анонимен

преди 3 години

До МаноловСлавейков е имал предвид теб и подобните ти!!!!!!!!!!!

45

МАНДАНГАААА

преди 3 години

Капитан Салами ин дъ хауссс

44

Горд гербераст

преди 3 години

Най-сетне можах да излъжа цензурата (надявам се), която както се знае в България е забранена от конституцията.ГIКГI, ГIKГI, ГIKГI!!! Да живее ГIKГI, нашето знаме, символът на нашето бъдеще под управлението на нашия велик вожд, еталонът, към която трябва да се стреми всяка истинска герберастка... без другарките Дариткова и Сачева, които вече са го задминали (еталона са задминали имам предвид).

43

Анонимен

преди 3 години

До анонименОсновният пазарен принцип е реализирането на печалба. Всичко което реализира печалба е добро за пазара, качеството няма никакво значение. Ако качеството беше принцип на пазара, на българите нямаше да им продават долнопробна чалга и чалгарите нямаше да карат коли по 200 хил лева и да живеят в замъци защото никой нямаше да им купува музиката.

42

Васко Кръпката!

преди 3 години

Салам ми дай,Салам ми дайи повече не ме търси........

41

Анонимен

преди 3 години

Ако спре вноса на всичко, българинът ще може да яде жито, царевица, ..основно зърно. Само тези със собствено производство, може да имат домати или мляко примерно. При такова земеделие, даже е евтино у нас.

40

Анонимен

преди 3 години

До 39Я не дрънкай глупости, кир так!Всичко е резултат от театъра "Пандемия", на който един от режисьорите е комуниста Бойко Борисов.

39

мак

преди 3 години

т.лупа "вдига" доходи и не пропуска да се похвали с това, но при този ръст на цените кел файда? Стабилност пунта мара.

38

Анонимен

преди 3 години

Спекуланти, най ниски заплати ,най високи цени на хранителни продукти в Целия ЕС, съшо и най некачествени. Геноцида на мутрата в пълна сила продължава

37

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 31Не знам дали е манипулативно , но е пореднато констативно и регистраторско творение на медията , коята така и не разбрах с каква цел го прави !Те,цените не са се вдигнали сами- все някой ги е вдигнал ,и не е заради пандемията ,а заради изборите ! Всъщност преди всички избори е така- управниците заети с рейтинги , търговците намериха стадо без кучета и... юруш на големите цени ! Търговци , сър ! Особено когато наш Гaнbo е търговец...

36

анонимен

преди 3 години

За какво е този технически паспорт всъщност?