76

каскета

преди 1 година

щях да боря спекулата, ама не искам да си го причинявам

75

Анонимен

преди 1 година

повратливите търговци бързо се възползваха от пандемията за да се застраховат отрано при въвеждането на еврото, след две години. от сега вдигнаха цените и после пак!

74

Анонимен

преди 1 година

Хората разбраха, че могат да минат и с по-малко. Излишни пари за химични и изкуствени храни - не мерси! А и наистина цената на някои стоки веднага ме отказва да ги купя.

73

НималсSS

преди 1 година

У нас всичко ни е най - скъпо !! Разбира се заплатите са най - ниски !!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Яко спекула и алчност!!! Бързо искат да богатеят и никой не ги контролира.

71

Отечествен Фронт

преди 1 година

До пияница мистик А също така ще чувам квичене на гладни и бедни *** на демократите и либералите .И няма как да не квичиш като твоите господари ще стават още по богати а ти тяхната *** все по беден и квиченето ти ще се чува все по надалеч . А спасението ти е да се омитам във джунглата наречена ЕС ,но и там вече има бариера за такива като теб ,без имунизационен паспорт няма ЕС няма Бес Ясно .

70

Отечествен Фронт

преди 1 година

До пияница мистик Спокойно и твоите господари демократите ти готвят ку***р капан сега като си платиш за паспорта за годност на жилището си по 500 лева на калпак и за земята под него ,като си платиш и за паспорта на къщата ти на село и ти сложат водомер на герана .И ти ще зарониш либерални крокодилски сълзи и ще плачеш са соца като той ще ти се види като сладка приказка . А и не забравяй че твоите гпсподари дето взеха 40 миларда заеми ти готвят още изненади след изборите .

69

Турист

преди 1 година

До Анонимен (72)Че те и в Германия не си купуват месо от споменатите вериги. Ходи се по месарски магазини.

68

пияница мистик

преди 1 година

Чувам квичене на гладни и бедни другари :))) Така и трябва. Да си знаят мястото. Зад лаптопчето за 200 лева, подарен им от сина, че той си е взел истинска машина, а баща му, пенсионера да има да пише коментари тук, колко е зле и как чака Нинова и Червената Армия да дойдат, за да му върнат соца и да махнат ГЕРБ :))) Ахахахаха И разбира се, цените чака да станат като едно време, жилищата също. По 7 000 лева макс в центъра на София :))) Е нищо де, поне така ще си умрете другари, мечтаейки :)))

67

Анонимен

преди 1 година

Видях вкауфланд мляко 1л. - 3.60лвЕ,бас ШварцГруп пак събира пари да дава на ЕНеПе за гробаджии и за Меркел. *** да им гласува.МайкаВиМръснаГерманскаШваини. И жените Ви са с едни големи германски дирници.ВЗЕМЕТЕ СИ НАПРАВЕТЕ И ЗА ДИРНИЦИТЕ НА ГЕРМАНСКИТЕ ВИ ЖЕНИ СЕРТИФИЦИРАНИ ЛАБОРАТОРИЯ.А, най смешни са ми томболите им. Тия дето майкрософтИмпише всичко. Дето SQL сървър те са го писали. Дето крият пари,транзакции и никой не може ги хване. Щото админаВШварцГруп да не мислишЕслучаен?

66

Анонимен

преди 1 година

Ония тлъстак заедно с другите две семейства, дето имат общо около 50 милярда евро не само, че ви обират с кауф*ланд-ли*дл, но на всичко отгоре продават ама най -долно качество месо. От онова свинско дето прасетата ги колят като станат 500 кл. Пълни с химии и антибиотици, дето свинята не е ставала от 5 години. Свиня-жив труп. Ей, това Ви дава шва*ргруп.И те ще си платят тук за реклама утре и всички постове ще бъдат изтрият. А, вие ще продължавате да ядете гадното им месо.Продадохте БГ на тия

65

Дончо Марулята

преди 1 година

Хахахаха яж, народе смело, освен че е скъпо е и некачествено и вредно. Така е като в България няма вече производство на абсолютно нищо, та нали никой не си мисли, че някой ще ни продава качествена храна на ниски цени, защото сме много симпатични и умни?!?!

64

Анонимен

преди 1 година

Ядем б*клуци в Тикволандия на бомбастични цени. И ще мрем по-рано...от висок стандарт на живот ще да е...

63

Анонимен

преди 1 година

Лятна черен ,салама със сланинка снимката е много правилно илюстративен.

62

Анонимен

преди 1 година

До 65Не очаквахте някой да напише това и нямате готова опорка/шаблон, а?Не пийте вода от чешмата и няма да ви тровят с токсини които тялото ви ще се опита да изхвърли в определен период от годината и от фармамафията ще ви обясняват, че това е грип.

61

112

преди 1 година

Не цените са ни високи, ДОХОДИ СА НИ МАЛКИ!!! Ако имаме средно европейски доходи 2000 ; 3000лв месечна, масова заплата ще се урегулира сам пазара. С измислени цени на стоките и доходите ни ще дъвчем и предъвкваме темата за цените на пазара. От изнасилени цени, измислени регистрации няма нужда и смисъл, но на безродниците от властта така им отърва. В нищета лесно се контролират масите. Няма време за търсене на сметките, само борба за оцеляване и насъщния. Ситият, на гладния не вярва!!!

60

До 59

преди 1 година

От преди 15 години започнах да пия само вода от чешмата и грип повече не ме хвана, даже не съм настивал. Прави си изводите.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59Между другото, и аз мислех да го кажа, но си викам за лууд ще ме вземат. От 2 години не пия вода от чешмата и от две години нямам нито стомашни проблеми, нито грип - НИЩО. Някъде бях чел, че тези терорягите, понеже искат да трепят хората, че някъде четох още бин ладен като е казал - отровете им водата. Наистина нямам доста от проблемите които имах преди, след като спрях да пия вода от чешмата. А много обичах, особено лятото, като я пусна да върви малко и после стане студена.

58

Анонимен

преди 1 година

На нас не ни трябва комисия която да следи цените. Цените ние сами си ги виждаме, комисията е само от чантаджии, които нищо не правят и вземат заплати. Трябва ни комисия, която да иде в парламента и да зададе директно въпроса - защо цените са се покачили а заплащането на хората не се е променило? Така комисия ни трябва, не да ми следи цените. Щот кат ги следи - ко прай? Ми нищо, следи си ги и до там. Цените, както казах и ние самите си ги следим, виждаме какви са. Щот на касата плащаме.

57

Анонимен

преди 1 година

Цените на суджука не са мръднали.