15

Анонимен

преди 3 години

Вдигай пейките!И асфалта по алеите направо да не се разхождат хората!

14

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

09 декември 2020 г. - 0 ваксинирани, маските на открито не са задължителни09 март 2021 г.- 500 000 ваксинирани, маските на открито са задължителниИзводи: Трябваше ли ви да се ваксинирате?

13

М. Василев

преди 3 години

Много ми е интересно кой възкреси мярката "маски на открито"? Втората вълна през есента на миналата година (която беше невъобразимо по-сериозна от сегашната супер пресилена трета вълна) беше успешно преодоляна и без маски на открито. Имам чувството че това се прави в знак на солидарност с правителствата на останалите държави от ЕС, които от една година насам тормозят гражданите си с маски на открито, а заболеваемостта им е в пъти по-голяма от нашата.

12

анонимен

преди 3 години

Тук лигльовците врещят за едната маска, и хабер си нямат ни от мерки, ни от терор, то бива проооостотия, но това е прекалено. Не можели били без ресторант!? Най-добре е да бъдат оставени да правят какво си искат, да се изпозаразят поголовно, макар че после ще грачат срещу правителство и доктори, ще се тъпчат по болници при най-малкото задъхване и ще ги задръстят, но пък само така ще се стигне до трезва оценка и до някакво усреднено положение?

11

потресена

преди 3 години

Значи на улицата ще ходим с маска, а в заведенията, където даже не се проветрява и са нагъсто толкова хора, ще стоят без, страхотна логика. Евала!!!!!!!!

10

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

ЗАБРАНЯВА Се терора с ОН лайн обучение.Жертвите са принудени да седят в обхват ана тежко терористични съоръжения инсталирани в смартфони и таблети продавани с ЗАРИБЯВАНЕ..УВРЕЖДАНИЯТА ВКЛ ЧЕРНО ЧУМНИ ОБЕМНО ПРОНИКВАЩИ СА ВИДИМИ..жертви на терора са лесно различими вкл видимо и на снимки и филми.ДА СЕ ПОЛЗВА ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ!!!

9

Анонимен

преди 3 години

В БУРГАС И ВОДОЛАЗИТЕ СА С МАСКИ.

8

Анонимен

преди 3 години

Зълва ми е учител в Лондон. Задължили са всички учители да се ваксинират и всички деца да са с отрицателен PCR, преди да се върнат от днес в присъствено обучение.

7

Анонимен

преди 3 години

Aaa, сега разбирам - цялата работа със събирането на учениците присъствено е била, за да се повиши броят заразени и да ни накарате да носим и маски на открито! Абе ква е тая глyпост с маските на открито? Верно ще повярвам вече на конспираторите, че става въпрос за някакъв култ!?! То няма никакъв смисъл, ама все маски на открито се опитват да ни наложат?

6

Анонимен

преди 3 години

С тези маски не се спряха.Пазара трябва да определи търсенето и предлагането на тази стока а не мерките.

5

Анонимен

преди 3 години

Луди колкото щеш. Но защо им даваме власт???

4

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Обзор като се отдели, да стане зона свободна от Ковид.Несебърскити общински лaпaчи газ пиkат !Свършва сладкото папкане и нищоправене.............

3

Спасение ?!

преди 3 години

Да купят кораби-болници !

2

Nona

преди 3 години

Пейките да не забравите! Харесвам Бургас,но след абсудра с пейките,сега като чуя името му,това е първото за което се сещам

1

Анонимен

преди 3 години

И каски на закрито