20

ЦИНИК

преди 3 години

Кайма с антифриз,или кремвирш със синдром и няаа да има кучета.Ко кучилюбците джафкат бой до посиране.Инак управия няаа !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Браво на Николова прави много добър анализ на кучешка психология, въпроса обаче дали всички хора трябва да бъдат психологи, Не, не са длъжни, дори повечето трудно научават дори това от което си изкарват хляба, камо ли да научат нещо странично. И не е редно да търмози тези хора, те без туй си имат достатъчно проблеми, дори с знания които са жизнено важни за тях.

18

Западен Парк

преди 3 години

Разходете се в новия Западен Парк, ремонтиран, прекрасен и красив и....и пълен с кучета колкото магарета и никой не ги връзва, като се затича срещу някой чувам...спокойно то е добро !!!???/ От утре започвам самосиндикална акция , призовавам всички граждани да направят същото, знаете какво имам предвид. Кучкари връзвайте си кучетата да не ревете после. Предупредил съм

17

АНТИкучкар

преди 3 години

Забрана за отглеждане на кучета в ГРАДОВЕТЕ !!! - Градовете са за хората

16

До кога

преди 3 години

разни хора с психични проблеми, вместо да се лекуват, ще дават тон в живота и ще вредят на околните? Куче нахапе някой - той си е виновен, изхвърлилите го са виновни, то е добричко. Те кучетата само от изхърлени домашни идват, уличните не се размножават. Уж сме цивилизована държава, а сме заприличали на нещо средно между сметище и мръсен животновъден обект, заради разни хранители, грижовността на които се състои от хвърляне на храна през терасата и омраза към собствения им вид.

15

Кучкари

преди 3 години

Ако куче нахапе или убие човек, виновни няма - е животинки. ако човек навреди или убие куче отива в затвора. Аман от нагли кучкари. Да, животните не са виновни, че са на улицата, но трябва да има наказани и осъдени когато има нападения от бездомните кучета. Дали ще са защитниците които искат да ги има, дали хора от общината не знам, но някой трябва да носи отговорност. И кучета по улиците не трябва да се мотаят. Прибиране и приспиване на кучетата ако никой не поиска да се погрижи за тях.

14

Анонимен

преди 3 години

До 15При положение че много от тях откровено мразят децата и хората, Най-вероятно е нарочно. Крайното привързване към кучета обикновено е признак за тежка социопатия- тези хора са душевно болни и трябва да се затварят в институции

13

Биволъ

преди 3 години

Harley,коректорът ти намеква лекичко, че няма "хлеб" за теб пот тази статия.

12

Анонимен

преди 3 години

Права е жената да изхвърлиш едно куче гледано в къщи на улицата без храна и вода без ласки ми и човек да е е се превърне в звяр те са объркани озлобени затова нападат

11

Бай Баяни

преди 3 години

А бе с една дума "онези черве." пак ще си ги изберем и няма да има кучета, които хапят. Ще са едни сити,усмихнати, червени,охранени....кучета. Ех, ще бъде такъв живот.

10

Harley

преди 3 години

Не знам защо коректорът ми сложи *** на думата хлЕб, -арки.

9

Harley

преди 3 години

Виновни са всички, които оставят храна и вода за кучета, котки и хляб за гълъби и т.н. Това действие е толкова абсурдно, все едно да си оставяш вкъщи трохи за *** или сирене на земята за мишките.

8

Анонимен

преди 3 години

Въллци единаци, а не индивидуалистr тези единаци обикновенно са прогонени от глутницата по някаква причина. Те обаче само пътвърждават правилото, а ми кажи пещерния човек сам срещу един динозавър ? Градския живот ви напрaви ***, а не индивиудалисти.

7

Стефан Караджа

преди 3 години

До до кучкаритетова с кучетата е някаква наша си българска идиотия

6

Бай Баяни

преди 3 години

При Тодор Живков нямаше бездомни кучета. Нямаше и безработни , веднага им намираха работа. Нямаше и свободно изразяване, за един виц и хайде на Дунава. Ние децата си карахме колелетата свободно, не че имаше колелета. Мечтаехме за истински шоколад, а не марципан. Мечтаехме и за дъвки, които правеха балончета, а не "идеал". А бе добре си живяхме 45 години. После на 10.11.1989 г. казахме, 45 години стигат, стигат. А се оказа, че не са ни стигали,пак си ги избирахме. Сега пак се очертава, онези черв

5

Стефан Караджа

преди 3 години

За 5 години не видях и не срещнах НИТО ЕДНО бездомно куче в Германия скъпи българи!!!!!!

4

до кучкарите

преди 3 години

Който иска да гледа куче, взима си го вкъщи, след това чипове , ваксинации, такса в общината и тн.А не само да се хранят миндилите(защото е по-лесно и евтино) от разни тетки,и после като нахапят кучетата на някой детето пишман кучкарите да се правят на ощипани.Аман от карамелки , мармаладки, луди бабички и смешници.

3

Анонимен

преди 3 години

Проблема е белите държави е решен отдавна паспорти и чипове и да, видим как ще го изхвърли на улицата името на собственика и адреса му е на чипа

2

Анонимен

преди 3 години

Едно време тайфата ходехме 20 деца винаги поне и ние биехме кучетата, после играехме на стражари и апаши до полунощ, накрая чупехме прозорците на някое мазе и бягахме. Човека е стадно животно, или сте стадо и задружни или кучетата ще ви мачкат.

1

смешна община

преди 3 години

смешни кучкарипеса е по ценен от хорицата