20

Анонимен

преди 3 години

В Сливенския затвор е курорт, затворничките са облечени по дънки и яке, живеят в лукс и на широко, хранят ги добре, имат всичко в просторните си апартаменти.Телевизията показа скандални кадри от затвора, без затворническо облекло и без затворнически ред. Голям скандал, за който трябва разследване и оставки на началниците и министри.Погледнете в ютюб как е в САЩ.Как са облечени, какъв ред има.

19

KOKO

преди 3 години

TAJA,SAMO KATO I GLEDAM FIZIONOMIJATA,ME OBHVASHTA UZAS.GORKOTO DETE,DA POOADBE V RAZETE NA TAJA NENORMALNIZA....DA LEZI ISKAM,DOKATO IZGNIE ZATVORAT.TAKIVA NJAMAT MJASTO MEZDU NORMALNI HORA. TOVA DETE,NALI IMA BASHTA........TOI KAKVO SE 4UDI.....

18

До ааа

преди 3 години

Чакаш детето, ражда се живо и здраво и някаква ***.от-ка го осакатява за цял живот и детето сега е с увреждане. На много толерантни родители е попаднала. И това й е малко, а ако излезе от затвора да не й дават повече да припари до болница.Тука някои много ларж, а ако шамаросат тяхното дете, вдигат вой до небесата.

17

aaa

преди 3 години

Е това е тоталното безумие на бг съда или бг законите, не знам.За хладнокръвно предумишлено убийство дават 10-15 години.За неуспешен опит за убийство и то при тези обстоятелства - 18 години.

16

Анонимен

преди 3 години

Къде е майката , че оставила детето.

15

Анонимен

преди 3 години

Болницата е държавно дружесво от

14

Иван

преди 3 години

В цивилизования свят децата се оставят при майките си през първата седмица след раждането, в случай, че са нужни специализирани грижи си има стаи изцяло със стъклени врати/дограма, за да може всичко да се наблюдава от майката ... самата система с оставянето на дете в ръцете на непознат е абсурдна. Бягайте час по-скоро от тази територия, това е просто ужасно!

13

Анонимна

преди 3 години

Жестокост срещу едно невинно.каквито и проблеми да имаш не е това начина. Ако беше мойто дете лично ще я пребия от бой нелегално. Гад.детето не е виновно за твоите психични проблеми. Но болницата е ви новна за дълги дежурства и ниски заплати. Трябва и болницата да се съди

12

Анонимен

преди 3 години

много е тежко наказаниетотакива наказани рябва да седават на убийците с коли,дрогирани,пияни,безрасъдни

11

Анонимна

преди 3 години

Жената е ***. Да направиш такова нещо само с това се обяснява. За психиатрия е затворена.

10

Анонимен

преди 3 години

Много беше лесно да осъдят простата акушерка, но за собствениците на болницата, които са реалните причинители на случката, с изпилените графици, за да пестят пари - нищо. Евала

9

Анонимен

преди 3 години

Добре, за опит за убийство е добре да има такива присъди. Проблемът е, че за фактическо убийство присъдите не са за 18 години, а и често са условни!

8

В.Узунов

преди 3 години

Не разбирам защо такава огромна присъда. Първо тва дете е новородено и букви грижи и инвестиции за него не са вложени. Все едно аборт са направили и точка. Па тя от хубаво не го е била,а за да стане човек.

7

Анонимен

преди 3 години

И собствениците трябваше да има и за тях дето позволяват 24ч смени.

6

Анонимен

преди 3 години

Не я управдавам, а детето цял живот ще страда заради нея. Като не издържа да спре.

5

Анонимен

преди 3 години

Добре, осъдиха акушерката. Но, защо няма осъден някой от богатите собственици и управителите на болницата, с милиони печалба, които за икономия са допуснали да се работи с по-малък персонал?? Или вече свикнахме да бъдат виновни и съдени само шофьори, акушерки или чистачки, но не и истинските виновници???

4

Анонимен

преди 3 години

За сгазено дете - няма проблем, условна.За лелки в детска градина - порицание.За тая завалийка - 18 години.Мда, логично!

3

Анонимен

преди 3 години

Добре, че тая няма пари, иначе отдавна да бяха забравили медии, съдилища и прокурори за случая

2

Анонимен

преди 3 години

Директно на електрическия стол гадта!

1

Анонимен

преди 3 години

Те, докато я вкарат в кауша, новороденото вече далеч няма да е новородено. Ще вземе нещата в свои ръце - ще я причака някъде и ще и го причини същото