26

мхм

преди 3 години

аз чакам от почти една година за операция, сега за пореден път ще ми я отложат, освен ако не умирам. Ако умирам, ще ми търсят легло, ако стигне времето, може и да оцелея... благодаря гроб

25

Левтер

преди 3 години

Хората ги оставят да умират по болниците от какво ли не!С тоя ковид....война трябва война...

24

До 24

преди 3 години

Личи си, че не си имал проблем с тазобедрена става. На чужд гръб и 100 тояги са малко.

23

Анонимен

преди 3 години

Има достатъчно болници в Б-я даже и закриха а сега излезе че няма места

22

Анонимен

преди 3 години

Не всичко е Ковид тазобедрена става е най мслкият проблем в частност от другите които не трябва да се отлагат

21

kires

преди 3 години

В целия свят е така. Поздрави от Англия.

20

Реалист

преди 3 години

Така и не стана ясно защо не отделиха пациентите с Ковид-19 в отделни болници, а другите болници да останат "чисти" от Ковид-19! Принципно трябваше според мен да организират Ковид-19 болници в други сгради, различни от тези на съществуващите болници. Сега какво стана - изпозакриха другите отделения и всичко стана Ковид отделения. И аз чакам за операция от октомври 2020, а вече и на преглед не мога да отида, да се види докъде са стигнали нещата - отделението го няма.

19

Анонимен

преди 3 години

Още от началото трябваше да си има специализирани болници за ковид по градове и общини.Така практическия опит щеше да бъде на едно място,ресурси ,лекарства,т.н.А другите болници да проддължават с дейностите си без разнасяне на зараза .

18

Анонимен

преди 3 години

Явно лекарите в България не се интересуват от това да лекуват хората, а само да промотират модния си вирус. Ясно е, че някой доста добре им плаща.

17

сминдух енд чесън

преди 3 години

В моите очи изглежда като съпротива срещу отворените кръчми и кафенета,играта на инат е част от това пропаднало управление.Няма да е някакво чудо за изборите държавата да бъде затворена.

16

Анонимен

преди 3 години

Като не знаеш провери бе ***,пък тогава пиши.

15

МнениеПадат

преди 3 години

Ами по лесно е да "лекуват" някого дето нищо му няма като няколко дена му пускат въздух под налягане в носа и туйто!Падат пари срещу почти никакви разходи!

14

Анонимен

преди 3 години

Важното е Ричи да събира за шампоан!Трябват си ресторанти! Колко народ хранат! 160 хил. сервитутки оня ден плакаха, че нямах работа, а отчаяно им се бършат маси.Шъ почака! Тая тазобедрен става да не е по-важна от семействата, които тия кифли твърдят, че хранят.Ама ха!

13

Анонимен

преди 3 години

Много е права жената. Ако призове на протести бих отишъл. Няма друг начин.

12

Нищо ново

преди 3 години

Разделяй и владей.Нещастни хора се наказват, че някой друг не спазва мерките. Не че като имаш деца в училището те или ти сте виновни, че някой друг родител на съученик не спазва мерките.Важното матриала да е доволен и най-вече да пуснат стадионите и дискотеките.

11

Dido

преди 3 години

До 7 айде още един неук! Ти между животоспасяваща, неотложна и планова операция разлика правиш ли бре?!?! Ще ти отслабне организма от още един месец болки в таза! Аман от "професори"Лекувал ли си пневмония при току що опериран пациент да видиш каква е разликата от пациент само с пневмония?!?!

10

Анонимен

преди 3 години

Идват избори...Ресторанти и молове трябва да работят, иначе ще има много недоволни. А и сухите клечки, кой ги брои. Мангъров каза да се пазят.

9

селтак с тумбак

преди 3 години

Ами не знам точно кой е унижен, ама неглижирането на мерките ни е довело до тук ... това че държавата не упражнява контрол е едно на ръка, ама за това че спират плановия прием - обвинявайте някой друг.P.S. Не съм фен на управляващите /и тези в парламента/ по никакъв начин.

8

Баневица

преди 3 години

Мой Ники и той унижен.Операция на минискуса трябваше да си прави.

7

Анонимен

преди 3 години

Dido, Не се изказвай неподготвен. Отслабването на организма става и заради ненавременна лекарска помощ, в частност оперативна.