26

Левтер

преди 3 години

Явно учителя много не подбира,като я гледам на какво прилича, хъхъхъ...

25

До анонимен 13

преди 3 години

Братле много си... Жената е с Безос отпреди да стане дори милионер! Помага му за създаването на компанията. То и си го казват в статията ама кой да чете. Бай ти *** тряя па да се изходи звучно ...

24

Анонимен

преди 3 години

*** илите дето плюят да излязат малко да видят свят, да общуват с хора и да осъзнаят какви *** или са! Много Бай *** в тъ панаристан затова никога няма да се оправи тая страна....

23

Леля Цецка

преди 3 години

Две уродливи същества. Пу пу

22

До 19

преди 3 години

Нямам регистарция в нито един чуждестаранен портал за онлайн търговия и пазарувам само от български магазини с наложен платеж. *** се от яд.

21

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен ***

20

Анчо Салич

преди 3 години

Hello kids, my name is Jeffff...Jola ninos, me llamo Jeffe...с23 e01

19

Анонимен

преди 3 години

Безос прилича на плешивото джудже от по-ранните филми на Джеймс Бонд.

18

Анонимен

преди 3 години

Брееееееей, че важно...

17

Да, да ... ама....

преди 3 години

До АнонименНе си, да да. Само така си мислиш. Много сайтове и услуги се хостват на сървъри на амазон. Отдавна фигурираш като клиент в компанията на Безоската.

16

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм пазарувал от амазон... а съм на 44. И нямам намерение.

15

беден Богаташ

преди 3 години

Безоската е най-големия пич. Аз го уважавам много.А тва дето Бил Гея и Уорън Бюфета са принудили насилствено жената на Безоската да дарява пари във фондацията им не го одобряам ич.Първо ваксините с чипове, сега рекет... тоя за къв са мисли? Добре че не е идвал у Перник или у Враца, че щеше да яде винкелите.

14

дочул

преди 3 години

В цяла Северна Америка майките учат дъщерите си : Първият мъж за пари, вторият по любов. Така е през капитализъма. През социализма жените са били равни с мъжете по заплащане и са избирали по любов. През капитализъма първо финансова цедка и след това ...ако остане време по любов. Това е реалността за съжаление.

13

Анонимен

преди 3 години

"Преди това тя дари 1,7 милиарда за каузи като расово равенство, права на ЛГБТ общността, обществено здравеопазване, борба с климатичните промени."Ясно, поредния либерастичен "филантроп" където крие данъци. Тези "расови права", "права на ЛГБТ", "климатични промени", това са начини да се местят пари безнаказано от заккона и без да могат да се проследяват, от едно място към каузи насочени с/у човечеството. Не се оставяйте да ви заблужадават.

12

Анонимен

преди 3 години

6 е напълно прав. Много хора като този имат постижения, които не са по силите на човек за толкова кратък период от време. Това са същества, които имат отвъд човешките способности да прогнозират събития. Познават човешката психика по-добре от нас, за да я манипулират успешно.

11

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези извънземни на снимката муа-ха-ха

10

до факт

преди 3 години

има нещо вярно, тая прилича на восъчна фигура а безос с това изпъкнало око си е направо ясно че не е човек , или са някви машини или извънземни натегнали човешки кожи повърху извънземните си тела

9

до 6

преди 3 години

е, колко да е отлична имитация, щом ти веднага ги фана

8

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-простичък живот, толкова повече щастие. Less is more.

7

Питър

преди 3 години

Явно жената е имала нужда от малко нормалност и интелект в живота си. Щото психопатът Джеф хвана баш вампир-куротрошач, с който явно й е извеверявал преди развода