183

До 199

преди 3 години

До Анонимен Ела ми вземи ваксината

182

Анонимен

преди 3 години

Заведенията и училищата са номер 1 люпилня за Ковид. За Бойко обаче изборите са къде по-важни от това, колко българи ненужно ще си отидат заради безумното му отваряне. С това си поведение Бойко доказва, че е себичен, студенокръвен и двуличен егоист

181

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми форумци, не подценявайте ситуацията! Ковидът не е измислица и е много тежко, ако хванеш ковид пневмония. Слушайте препоръките на лекарите, защото колкото и да ги нападате, те са тези, които помагат. Развъдниците на болестта са училищата и детските заведения. Пазете се! Честит празник на всички дами!

180

Анонимен

преди 3 години

До 196 Щеше да е хубаво , всичко да е измислица , ама не е Но винаги със се чудил на хора , които ореваха орталъка ,че му били затворени заведенията

179

Късам с ГЕРБ

преди 3 години

Бойко е крeтeн, който си мисли, че заради отеорените бардаци ще спечели изборите. Уви, май ще се окаже прав, електората е много, много прo3!

178

До 195

преди 3 години

До интересна работа Пътво епидемия НЯМА и второ, ако баба ми беше чичо, щеше да ми е вуйчо

177

интересна работа

преди 3 години

До Ядосан гражданин 190 Aко не можеш без ядене и пиене по заведения , какво ще правиш , ако има по-голям катаклизъм от тази епидемия

176

Анонимен

преди 3 години

Мерките и ограниченията са за хората, които ще бъдат ваксинирани

175

Лекар

преди 3 години

До Д-р ХаусПоведението на лекар в спешно отделение изцяло зависи от знанията и уменията на лекаря,неговата специалност и професионалния му опит!!!Млад лекар при бъбречна криза,например ще реши че му трябва уролог но аз ще извикам само след щателни изследвания и необходимост от спешна хоспитализация!!!Всеки лекар отговаря за себе си,за своите знания и умения както и професионализъм.Така че не слагай всички лекари в спешните отделения под един знаменател!!!Просто защото това е медицина!!!

174

Персонал

преди 3 години

Тя ли ще ни плаща заплатите ?

173

Ядосан гражданин

преди 3 години

Никакво затваряне! Оставете ни да живеем нормално! Баста!

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Явно си слушал само началото на интервюто. Разумното и само първата част от изказването й, което е сборна теза от разумни неща, които е чула от други. После хвърля вината върху заведенията, а твърди, че училищата трябва да останат отворени, което за внимателния наблюдател вече е прекалено далеч от разумното!

171

Анонимен

преди 3 години

Няма да ги затворят- та те сега ги отвориха. Така ще караме вече- ваксиниарйте се колкото може по-бързо и така...

170

Анонимен

преди 3 години

Тази жена говори разумно,но няма кой да я чуе.

169

Анонимен

преди 3 години

Честит 8 март на всички жени! Те са извор на любов!

168

Анонимен

преди 3 години

В БОГ И ЛЮБОВТА няма болести и вируси! Който живее с положителна енергия хубави мисли в Бога е здрав всякога!

167

Анонимен

преди 3 години

СЗО фармацията и лекарите са матрица - /из книгата ракът извън матрицата да оцелееш/.Не на ковид измамата. Вируси винаги е имало и ще има.Най големият вирус е невежеството на хората и това че са спряли да се развиват духовно!Свобода!

166

Сата НАТО

преди 3 години

Не спешните медици, а която взима пари, за да се изказва от името на спешните медици.

165

Анонимен

преди 3 години

Кои сте вие, че да произвеждате лекари? То бива самоувереност, но вашето преминава всички граници. И не плащате ничии заплати. --------А кой според тебе плаща заплатите на лекарите?

164

Анонимен

преди 3 години

А твоето дете защо нищо не е научило от ДО? Другите деца как научават? Който иска учи, който не иска 24/7 да му стоиш до него пак нищо няма да научи. ------Ско беше така, никъде по света нямаше да има класове с ученици.