203

Анонимен

преди 3 години

Като им е тежко да работят предлагам такива като това бaбе да ги освободим от работа, а болните да не ползват услугите на спешната помощ, а да си ходят на собствен ход до болниците, щото и без това е все едно дали ще го закарат с линейка или ще си ходи с градския транспорт.

202

Ядосан гражданин

преди 3 години

Ха! От глад се умира и то много по-сигурно! И хайде моля ви се, досега не умираха ли хора от вирусни инфекции? Стига вече с това нелогично мислене! Просто досега никой не говореше постоянно за това. Забравихте, че не сме безсмъртни!

201

Не!

преди 3 години

До Ядосан гражданин 209 виж какво 209, от локдаун не се умира, вярно е че се мизерува. Ама не се умира! Tук грешиш! Именно тъпите мерки избиха хората. Възрастните си умираха сами в изолация. Тоталната абдикация на лекарите е причина да ударим тавана по смъртност, не тъпия ковид.

200

Хмм

преди 3 години

Разкатаха ги горките ресторантьори. Ама въобще не трябваше да ги пускат. Същото важи и за моловете. Ама не! Сега заради изборите ще пуснат цяла България, ще раздадат пари като за последно - и на пенсионери и на музиканти и на всички. И после следващия да му бере гайлето. То се е видяло, че ГЕРБ няма да са единствена сила в страната. Имаха този шанс и го опропастиха. Да видим след изборите какво ще стане, но силно си мисля, че локдауна е почти в кърпа вързан. Те случаите се покачват, *** ни ГАЗ!!!

199

Анонимен

преди 3 години

До Ядосан гражданин 209виж какво 209, от локдаун не се умира, вярно е че се мизерува. Ама не се умира! От ковид умират 3%, зора е човек да не попада в 3-те %. Ако е друг човек е просто статистика. Ако сме ние е лична и фамилна трагедия. Егоизма кара хората да не осмислят това. Властта няма право на това, тя не гледа индивидуалното благо, а общественото благо. Но, не го прави от страх заради изборите. Проклетите избори са причина за третата вълна, която ще "отнесе" на небето много хора.

198

Анонимен

преди 3 години

До Ново 29 А пари дават ли , как е ? плащат ли на отишлите по болниците Тези , които ги сложат на апаратна вентилация сигурно взимат повече . Цял месец в кома , тръба в гърлото, редно е сумите да са по-големи А тези , които починат трябва да взимат най-много париЗащото каквото и да си говорим , кофти е да е умрял човек

197

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще спечели една хубава ковид епидемия в държавата. Хиляди хора ще се инвалидизират заради предизборните му приумици. Ама нали не е на неговия гръб. Кръчмарите ще са доволни, те парите не миришат, но успешно разнасят ковид. Населението в достатъчна степен е алкохолизирано и се радва естествено. но ако се появи щам дето поразява и млади хора ще видим голямото посиране. За сега е ясно едно - преболедувалите боледуват и повторно. Понякога тежко, дори и леко но с последствия. Ха наздраве!!

196

Анонимен

преди 3 години

До Ядосан гражданин 209 Всяка година си е имало грипни епидемии, ама никога не се е чуло ,че болниците не насмогват да приемат болни Защото болшинството от болните се лекува вкъщиКовид е по-различно заболяване от грипаГрипната вълна за идва за 2-3 месеца през зимата и после утихва А тук няма сезонност . Все пак лятото е по-добре , че хората може да са навън и има по-добра вентилация , проветряване на жилища , магазини

195

Анонимен

преди 3 години

До Ядосан гражданин 209 Уж има някакви мерки за останалите без работа , колко са ефективни , друга тема . От Борисов няма как да се очаква каквото и да е .Но и в други браншове , които нямат такава представителност хората останаха без доходи , ама за тях не се говори . Особено заетите покрай летния туризъм

194

Ново 20

преди 3 години

Има нареждане в МБАЛ Бургас днес да се напълни К19 отделението. От днес всички линейки обикалят на празен ход в града с пуснати сирени. Същото беше и миналата година март месец. Сещайте се какво готвя пак тея мизерници.

193

Реалист

преди 3 години

Хайде без поредните глупости. Миналата година като разпънаха походни легла в зала Армеец да не би да я напълнихте. Сега ако отново разпънете походните легла, ще има ли доброволци да лежат? Дори в Сиатъл миналата година не мина този номер. Някой да знае втора година къде се скри грипния вирус?

192

Анонимен

преди 3 години

До Ал Бънди 205 Ти какво разбираш под препълнени болници ?Всички места , с които разполага лечебното заведение да са заети от Ковид пациенти ?А хората с други заболявания какво да правят ?От една съседна статия :"В УМБАЛ-Бургас отделенията по гастроентерология, ендокинология, вътрешно отделение по хематология, реанимация се преобразуват в COVID отделения"Ако не е пълно с Ковид пациенти , защо болницата се превръща в стационар

191

Ядосан гражданин

преди 3 години

До "интересна работа" - не става въпрос за ядене и пиене, а за хората, които бяха месеци без доходи. Друг аспект е, че не е нужен този безкраен психологически натиск и стрес. А що се отнася до "епидемията" всяка година има такива, нали?

190

мак

преди 3 години

Ако пак затворят кръчми, т.лупа и шайката ще изглеждат смешно и ще се окаже, че управлението на пандемия не е чак толкова майсторско, както се перчи оня от.к.ачен. Освен това ще разгневи драгия бранш и много избиратели. Така че до избори няма да затвори нищо.

189

коок

преди 3 години

Заведенията бяха затворени и пак имаше над 1000човека болни,та те едва преди 8дни отвориха и сега пак заведенията са виновни.Хора които работят в заведенията какво да правят? Защо не се затворят Практис,Лидъл,Кауфланд,Джъмбо ,Практикер нима там няма струпване на хора даже повече от колкото в едно заведение .

188

Анонимен

преди 3 години

204 на работещите в бърза дават също по 1000лв

187

Ал Бънди

преди 3 години

Че те болниците кога са били препълнени.Тай каква статистика само ползва....пълна лудница.Хората усещане имат. Особенно към лъжци и "експери" като тази.

186

Handel

преди 3 години

Защото на тях не им плащат по 1200 лв и те газ пикaят че трябва да возят "заразени", а други да обират паратa.

185

Анонимен

преди 3 години

Отвориха селските и малките училищ и тръшнха се няколко села...

184

Ричард Алибегов

преди 3 години

Аре ся, най-важното е бардаците да си бачкат, така я, всички искат заведения! Кръчмите са най-важни за мен, а това означава, че трябва задължително да за отворени. По възможност 24 часа в денонощие!