16

Анонимен

преди 3 години

Акъл ще пристигне ли някога?

15

Анонимен

преди 3 години

За добра ваксинация трябва да има по 200 хиляди ваксинирани на ден. За минимално поносима ефективна ваксинация трябва да ваксинират по 100 човека на ден. Мутрите договорили 21000 дози и се хвалят с това!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Цитат: Всеки желаещ да се ваксинира може да си запази ден и час за процедурата чрез националната здравно-информационна система. Лъжа. Имам познати, които желаят да се ваксинират и откакто пуснаха системата се опитват да си запазят ден и час и още не могат. Причината е в лошо замислената система.

13

Анонимен

преди 3 години

Управниците се ваксинираха, ваксинираха и близките си, успокоиха се, искат удоволствия, и отвориха държавата. Пие им се и отвориха кръчмите. А народа да ходи да им гласува, да се изпозарази, и да си отидат много хора заради гербаджийския рахатлък. Гласувайте за ГЕРБ дами и господа и боледувайте за собствена сметка. Ваксини няма. !00 000 това е нищо, трябват на първо време 5 милиона ваксини. Като при ВЕЛИКИТЕ ИЗРАЕЛЦИ! ТОВА СЕ КАЗВА ГРИЖА ЗА НАРОДА!!

12

Анонимен

преди 3 години

На изборите трябва да гласуваме за БСП. Тази партия единствена обеща да внесе руската ваксина, като решително заобиколи решенията на Европейския съюз и гарантира правото на хората да се ваксинират В КРАТКИ СРОКОВЕ, а не в рамките на 3-4 години напред, ако ни пратят от време на време някоя "изостанала ваксина от егоистичната Европа"

11

ОС-ТАВ-КА

преди 3 години

21k?Сигурно са пристигнали многократно повече, но престъпниците, които ни управляват са ги трафикирали незаконно; ама какво ли им "пука", както чистосърдечно си призна Кунчев, нали те себе си и близките си са ваксинирали с качествени ваксини, а матряла - когато - тогаз!

10

Анонимен

преди 3 години

Браво 21 000 дози, това прави цели два кашона. Напред към масовата ваксинация, ахахахаааааа.

9

Анонимен

преди 3 години

Само руската ваксина това ще ни спаси.Две години имунитет.

8

Анонимен

преди 3 години

На минус седемдесет градуса, се съхраняват биологичните материали, които мисирките наричат неправилно ваксини.

7

Анонимен

преди 3 години

До нас, простосмъртните кога ще достигне? Или за нас само Астра-та!

6

военните питам

преди 3 години

Някой чувал ли е ваксина да се държи на -70 градуса досега? Какво е това което на -70 не замръзва и лекува хората на +35 градуса?

5

чакаме го

преди 3 години

Спутник-5 кога ше има?

4

Ванката

преди 3 години

хихи... демо версия на ваксинация си имаме! Половината остават в София и на областните РЗИ се дават по 3 флакончета. Естествено доставени с брониран хладилен камион, с полицейски тежковъоръжен ескорт и кохорта медии.

3

Лого Бого

преди 3 години

Като се плюе по една съмнителна ваксина като тази на Астра Зенека, се рекламира още по -непроверените и съмнителни РНК ваксини

2

ШПАЛИРА МИНИСТРИ

преди 3 години

с грейнали лица къде е

1

Анонимен

преди 3 години

Колко са те 21000! Едно село хора.