87

Ако

преди 3 години

още една глупост измислите да плашите хората.Голяма метла ще дойде Не се търпите вече продажници.

86

от флорида

преди 3 години

До Анонименне намаляват зщото никой нищо не спазвадаже се чудя как с толкова малко случйте там

85

Анонимен

преди 3 години

Защо във Флорида не намаляват?

84

ddd

преди 3 години

Жабо, ще се ожениш ли за мен?Не, не и не!

83

Анонимен

преди 3 години

Честит 8 март на жената! Тя е извор на Любовтаhttps://youtube/watch?v=JpWldTFq2Jk

82

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAЗа какво ти е статистика - по Хризонт я казват всеки ден, от няколко дни е над 2000 новозаразени дневно.А сега отвориха кръчмите, преди изборите точно очаквай най-голямо "натоварване на здравната система".

81

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам - миналото лято намаля ли коронавирусът или не?

80

Анонимен

преди 3 години

То миналата гофина пак така ни успокояваше но топлото време все още не е настъпило и да се правят такива прогнози е смешно имайки впредвид че много учени казаха че този вирус не е като другите да не стане така че да се увеличи вместо да намалее после какво ще каже

79

SHEFA

преди 3 години

ДНЕС БГ-ДАЙТЕ СТАТИСТИКА НА ЗАБОЛЕЛИ-ИЛИ ИДАТ ИЗБОРИ И ВИ Е СТРАХ?

78

До 78

преди 3 години

Я малко се уведоми преди да пишеш! Миналата година са умрели 20000 души повече от нормална година (вместо 100 са умрели 120000). А смъртността от грип е 0.05-0.1%. Върни се в 4-ти клас да си донаучиш урока за процентите. Ако не вярваш отвори статистиката на НСИ и чети.

77

Анонимен

преди 3 години

Интересно, че в южното полукълбо е топло пък има много болни.

76

komitata

преди 3 години

тоа явно получава сигнали ,мисля че след изборите много ще падне

75

Избирател

преди 3 години

Не знам какъв професор е този, но щом казва, че в топлото време вирусът /единствения/ ще намалее, а не изчезне, значи нищо не разбира. Такива са и другите профисори от всичките видове щабове, които назначи генерала от другия щаб на Герб Борисов. С толкова генерали няма как да има по-малко вируси. При това са им дали и пистолети, с които могат да ги убиват вирусите. Честито на политическите лидери !

74

Анонимен

преди 3 години

Професорът съвсем наскоро в едно предаване по телевизията каза, че вече около 250 000 българи са регистрирани, че са преболедували вируса, а има още 6 или 7 пъти (не помня точно, но нека са 6) по толкова българи, които са го минали безсимптомно и които не са регистрирани. Общо стават 1 750 000 (нека са 1 500 000) т.е. от 1 500 000 са починали около 10 000. Знаете ли какъв е тогава процентът на смъртност от вируса? При 1 500 000 преболедували и 10 000 починали процентът е 0,67.Колко е от грип? :)

73

Анонимен

преди 3 години

Понеже най-важната тема в света последната една година е борбата с вируса и сякаш нищо друго няма значение, затова имам идея, как да го унищожим за една вечер, дори за един час. Няма да се учудя ако скоро и СЗО застанат зад идеята ми. Правим си харакири всички хора в света едновременно и край... вирус няма вече... :) ... Марсианците ще пишат песни за нас и ще ни направят паметници. Историята ще ни познава като спасителите на вселената... хахаха ... В какъв свят само живеем...

72

баба та

преди 3 години

До Да ви кажа подобен е метода с ,аспирин(не на гладни поне една бисвита или сухар предварително) топъл душ и легате завивате се с 2 одеяла на сутринта сте спасени без оперативен щаб и математици :Д

71

Анонимен

преди 3 години

В топлото време сме повече на открито и по-малко на закрито и е нормално броя на новозаразените да намалее. В топлото време учениците са в лятна ваканция и не се заразяват в училище и пак е нормално броя на новозаразените да намалее. Лятото е сезонна повече отпуски и това е трети фактор за намаляването на броя на новите случаи.

70

Анонимен

преди 3 години

Явно по-неумните хора все си мислят, че някой ги лъже за вируса. Може би по навик - всеки ги лъже лесно и те все пак са го разбрали.

69

Анонимен

преди 3 години

Плашат се само страхливите, които непрекъснато плачат, че ги плашели, че всявали паника и т.н. Нормалните хора им се чудим защо се плашат.

68

Анонимен

преди 3 години

Цитат: Не плашим, говорим с цифри, споделяме опит от други държави", каза още той.Ето в това е проблема, в неграмотността на тези, които трябва да водят борбата срещу епидемията. Няма как неграмотен човек, който не знае какво е цифра, да знае и какво да прави при епидемия. Никой не говори с цифри, но неграмотния не го знае.