8

ПроСоТо

преди 3 години

настъпиш ли мотиката,пиши се "бегал"....Защо да го затварят тоя?..Та ВСЕКИ МОЖЕ да изпадне в нервна криза и да направи поразии!Какво толкова "опасно" има в това?-Един здрав лобут да му теглят и да го пуснат по живо,по здраво!ИМА ДРУГИ,ЖЕСТОКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,като геноцид,бомбандиране на невинни хора,финансов и банков ТЕРОРИЗЪМ,които са много по-опасни за обществата!..но ЯРЕМА е твърде СТЕГНАТ!.../за това някои разчитат на Второто Идване../

7

Анонимен

преди 3 години

Кво чудят на рома,бой докато припадне ,и след това в затвора

6

4epa

преди 3 години

ПОМНИТЕ ЛИ ШВЕДА КОЙТО БЕШЕ РИТНАЛ КАМИЛИЕРКА В ХОТЕЛ- БРАТ МУ БЕШЕ ПРИСТИГНАЛ С 50 000 ЕВРАКИС И ЗАМИНА С БРАТ СИ БЕЗ ЕДНО ЕВРО - ВЪПРОСА Е В КОЙ СА ОТИШЛИ 50 000 ЕВРО ?????? ШВЕДА НЕ Е ПЛАТИЛ И ЕДНО ЕВРО НА ПОСТРАДАЛАТА ,А СЪДЪТ ГО ПУСНА ДА СИ ЗАМИНЕ !!!!!!!!!!!!

5

4epa

преди 3 години

ВЪПРОСА Е ДАЛИ ИМА ПАРИ ИНДИЕЦА - ОТ ТОВА ЗАВИСИ ВСИ4КО В БЪЛГАРСКИЯ СЪД !!

4

Анонимен

преди 3 години

Съдбата на индиеца, ще се реши с помощта на създаденото от финикиеца.

3

Анонимен

преди 3 години

реших 50 броя индиско накаание

2

вие сте расисти!

преди 3 години

във всички статии по темата: индиец, индиец, индиец, индиец ... защо индиеца??! защо само на националната му принадлежност акцентирате!? какво значение има от коя държава има паспорт? защо не го нарекохте "младежа", или "банковия служител от Лондон" или може би "пасажера"защото сте ск.а.п.а.н.и расисти, за това! защото нямате грам акъл!

1

Анонимен

преди 3 години

Какъв съд, да го пращат във Франция или Индия и да го варят, ако искат. Тук в затворите си имаме достатъчно индийци върлували по селата.